2o Track Day του moto.gr
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Ρε ειπαμε! Δεν υπαρχει το ρολοι...... Οντως δεν παιζουν οι φωτο.
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE 54°10'02.9"N 4°28'40.5"W
Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Δε μπορω να δω τα συνημμένα σου, μη έγκυρο συνημμένο μου βγάζει !
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ελα πες αλήθεια, απο πισω ειναι πιο όμορφο Να το χαίρεσε τρελέ, πάντα καλές ώρες δείχνει !
Ωραία είναι αυτά με την θέα από πίσω.. Να το χαίρεσαι!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Ελα πες αλήθεια, απο πισω ειναι πιο όμορφο ... Φυσικά
πλακα κανουμε ρεεεεε
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes πλακα κανουμε ρεεεεε δε τσαντιστικε ρε συ αφου το ξερει ο ανθρωπος οτι ειναι μαιμου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes πλακα κανουμε ρεεεεε . Ενταξει, το δέχομαι. Άλλωστε εσύ είσαι αυθεντία στις μαιμούδες.
Υπερκαταπληκτικε αρχι-υπεροχε, φανταστικομοναδικε διαχειριστα....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Υπερκαταπληκτικε αρχι-υπεροχε, φανταστικομοναδικε διαχειριστα.... Εγώ ξέρω τι έχω. Οι άλλοι δεν ξέρουν, με τις κάμερες... Ε; Καταπληκτικέ;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe δε τσαντιστικε ρε συ αφου το ξερει ο ανθρωπος οτι ειναι μαιμου χαχαχα μαλλον τσαντιστηκε!!! Πλακα κανουμε ρεεεεεεεε γμ τα φυτικα μου μεσα!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Αν δεν βάλεις σύντομα το δικό σου, θα πιστεψω ότι το άνοιξες το θρεντ για να δεις τα ρολόγια μας και να κάνεις shopping list. Aν δε βάλεις και δεν ειναι κάτι καλό, τον ήπιες. Αυτο το κουρδιστό Venus φοραγα στο γάμο μου.Ειναι συναισθηματικής αξίας κειμήλιο.. Κάνει η τον ήπια και πάω για banιο;;
Για να μείνουμε και ον τοπικ, ενα και απο μενα ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace δεν με παιζετε, ε; Με τίποτα όμως
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από camen Για να μείνουμε και ον τοπικ, ενα και απο μενα ... Συμφωνω Εχω και ενα OMEGA De Ville Tourbillon