Κύριοι ο Δήμος κάθε μήνα δίνει αναφορά στην Τροχαία για τις κλήσεις που του προωθήθηκαν διότι υπάρχει αριθμητικό αρχείο καταγραφής.
Δικαίωμα διαγραφής/διευθέτησης διοικητικού προστίμου έχει ο Δ/της της Τροχαίας κατόπιν ενστάσεως.
Εκεί θα πας και θα του εκθέσεις τα παραπάνω.. Το τι θα κάνει είναι στο χέρι του.
Στο θέμα .
Δεν ξέρω αν ο διοικητής του εκεί τμήματος κανει δεκτή την αίτηση/ένσταση.
Το σίγουρο είναι οτι μετα το δεκαήμερο έχεις δυο μήνες (και κάτι )μέχρι η αρμόδια υπηρεσία του δήμου την δώσει σαν απληρωτη στην ΔΟΥ
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 15/07/2016 στις 11:34.
Καλα ρε παιδια ολοι τοσο νομιμοι..??? Κανεναν με φρεσκια κληση δεν εχουμε να ρωτησουμε( μιας και εγω απο οσες θυμαμαι ειχαν ολες δικασιμο....)
Εαν θυμαμαι καλως...Παιζει στην επαρχια οι κλησεις να μην εχουν δικασιμο... μιας και οταν ειχα φαει μια στην γεφυρα της αταλαντης...
Το δικαστηριο ηρθε μετα απο κατι χρονια δια της κλασικης οδου....
Δικάσιμο έχουν οι μηνυςεις για τα διπλώματα(εκτός του προςτιμου) και εκείνες που είναι πταίσματα χωρίς πρόστιμο.Πανε δημόσιο κατήγορο αν θυμάμαι καλα.
Επίσης τα αυτόφωρα μέθης που πάνε εισαγγελέα..
Σωστος.Και τα ανασφαλιστα
Έχω. Αλλά τις έχω πετάξει.
Με τον "νέο" ΚΟΚ (2007) δεν προβλέπεται δικάσιμος σε ποινικό δικαστήριο για τα διοικητικά πρόστιμα. Ισχύει ό,τι και στις υπόλοιπες διοικητικές διαφορές. Ο πολίτης έχει προθεσμία 60 ημερών (στη συγκεκριμένη περίπτωση) να ασκήσει προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια.
Think faster than you ride
Πλην αυτοφώρου
Τα υπολοιπα πλημμεληματα-πταισματα τα διεκπαιραιωνει η γραμματεία και το πταισματοδικείο η το πλημμελειοδικείο καθορίζει την δικάσιμο και στέλνει την κλήση για δικαστήριο στον παραβάτη.
Η μονη κλήση που παρευρίσκεται αστυνομικός είναι για μη συμμόρφωση σε σήμα στάσης
Μου το έχουν κάνει ΚΑΙ αυτό αλλά δε μπορώ να διαβάσω ότι να ναι....
Ο λόγος είναι απλός.
-Γιατι στα έργαψε αυτά ο γιατρός μπαρμπα?
-Μου πρίξανε τ @@.... πιδίμ...
-Ααααα οκ. Φάρμακο για πρισμένα @@ από Γ....???
-Γραψαρχιδίν!!!!
Οκ πάρτο ! ! !
υγ
Θα το φας και θα πεις κι ένα τραγούδι το πρόστιμο...
Εκτώς και αν έχεις χοντρό δόντι που δεν έχεις για αυτό σε γράψανε!
Σόρι !
![]()
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 15/07/2016 στις 11:35.
ανανήψαντας
Αφού το λύσαμε το θέμα παραβάσεις,κλήσεις,δικαστήρια( και είχα δίκιο....)ας ευχηθούμε στον πιτσιρικα ΑΝ λέει αλήθεια,να βρει κατανόηση από τον διοικητή...
και αν δε λεει αληθεια δηλαδη?το λαικο μοτο-δικαστηριο, κρινει οτι πρεπει να πληρωσει το μηνιατικο του στην κληση?
Αν δε λέει αλήθεια, υποτιμά τη νοημοσύνη μας, οπότε το τι θα κάνει με το μηνιάτικό του μας (εμένα τουλάχιστον) είναι αδιάφορο.
Αν λέει την αλήθεια, το καλύτερο που έχει να κάνει, αν υποθέσουμε ότι η κλήση δε σβήνεται, είναι να δανειστεί τα 175€ και να ξεμπερδεύει εντός του 10ημέρου, για να μην πληρώνει τζάμπα λεφτά, τέτοιες εποχές.
Life begins at 45°.