αφου ο ενας εχει κονε με τον εναν...και ο αλλος εχει κονε με τον αλλον...
δεν λετε μια και τα κοστη...και φυσικα τις παροχες...
γιατι π.χ. θα ηταν ενα + αν καποιος ειχε χρονομετρηση και ο αλλος οχι...δεν ξερω....υποθετικα μιλαω, ετσι...
και εγω το ψηνω για ενα διημερο ακομα μετα το καλοκαιρι...
Κυριακή 3/7 ολοήμερο Extreme Μέγαρα με χρονομέτρηση
Θα ρωτήσω και θα μάθω, αν και μην περιμένεις ουσιαστικές διαφορές... Αν είναι να πας μόνο σε ένα, περισσότερο μετράει η ημερομηνία που θα γίνει και αν σε βολεύει, εγώ αυτό πιστεύω.
Ο τιμοκατάλογος της Εξτρίμ για το προηγούμενο είναι εδώ: http://extremetrackdays.gr/?page_id=134
Α, στο φυλλάδιο μάλιστα βλέπω τώρα δεν έχει την χρονομέτρηση που ήτανε στάνταρντ χωρίς επιπλέον χρέωση...
Εγώ αν μπορέσω θα πάω και στα δύο![]()
Λοιπόν, ανακρίβειες γράφω, το τσέκαρα και από την ETD, και από το Site της πίστας, και ρώτησα κιόλας. Η 28η (Παρασκευή) Οκτωβρίου είναι ελεύθερη προπόνηση, άρα 29-30 μόνο θα είναι Track Day.
Τιμολογιακή πολιτική άγνωστη αυτη τη στιγμή γιατί θέλει να αλλάξει η πίστα την δική της πολιτική, οπότε...
Πάει και το χθεσινό, με χαμηλά επίπεδα συμμετοχής για ολοήμερο, προφανώς και λόγω ζέστης (η παραλία τραβάει!) αλλά σίγουρα έχει επηρεάσει και η δυνατότητα του καθενός να πάει καθημερινές σε ελεύθερη προπόνηση. Για να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, γιατί αν οι διοργανωτές track days μπαίνουνε μέσα (πολύ χαμηλή ήτανε και η συμμετοχή άκουσα στο τελευταίο Ride day του CSS) δεν μπορεί να είναι καλό αυτό ούτε για τους συμμετέχοντες, αλλά και ούτε και για την πίστα μακροπρόθεσμα. Σε κάθε περίπτωση κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν στον χώρο, αλλά το ποιές είναι είναι δύσκολο να πει κανείς. Π.χ. τα Track days να παρέχουν περισσότερη προστιθέμενη αξία, αλλά αυτή ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα, και πόσοι έχουν την δυνατότητα και όρεξη να την πληρώσουν;
Στα θετικά η χρονομέτρηση, σαφώς καλύτερα οργανωμένη απο την προηγούμενη φορά, και με εμένα να φιγουράρω πρώτος στην κατάταξη για αρκετά sessions (απίστευτο έκαθώς οι 'γρήγοροι γρήγοροι' απουσιάζανε. Τελικά με πέρασε ο φίλος Μπάμπης σε ένα session αφού η προπόνηση που του κάνει ο Μπούστας προφανώς απόδωσε και γύρισε στο 1:04:600 ενώ εγώ τέτοιον χρόνο μόνο στον ύπνο μου έχω δει και το καλύτερό μου ήτανε 1.05.360.
Μπράβο του και εις ανώτερα ή μάλλον κατώτερα, το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα...
Επίσης έγινε και mini-event με rolling start 4 αναβατών του Superbike Club ...
Επόμενα Track Days:
13 Ιουλίου Τετάρτη, απογευματινό Extreme Μέγαρα
16 Σάββατο, Ολοήμερο Ride Day CSS Μέγαρα
17 Κυριακή, σχολείο CSS Μέγαρα
Αυτά προς το παρόν!
16 Σάββατο, Ολοήμερο Ride Day CSS Μέγαρα
17 Κυριακή, σχολείο CSS Μέγαρα - ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ
20 Τετάρτη, Απογευματινό Extreme Track Days με χρονομέτρηση
Το Σάββατο θα διαλέξω ανάλογα τον καιρό, αν φυσάει θα είμαι για σερφάκι Λούτσα, αν δεν φυσάει μάλλον στα Μέγαρα.
Τετάρτη θέλω να πάω γιατί μάλλον θα είναι και η τελευταία ευκαιρία πριν το Mugello, αλλά εξαρτάται και από την δουλειά και τις υποχρεώσεις...
Τεταρτη, αν δεν εχει κανα καύσωνα, ισως ειναι η μονη περιπτωση να κλεισουμε οδηγικα για το καλοκαιρι. Αλλιως απο Σεπτεμβρη.
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Σήμερα έχει κανονικά το απόγευμα έτσι? Μην πάω τσάπα....
edit... τελικά δεν έχει... πήρα τηλ...
Τελευταία τροποποίηση από stamatisx; 13/07/2016 στις 12:13.