ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
το σαγώνι του κρανίου ανεβοκατεβαίνει με τα δευτερόλεπτα; το μύριο πως στο διάολο... τι ρωτάω, ε; αυτά...
Αν έχει κάποιος 1.οοο.οοο να πάρει ένα από τα 10 νομίζω που έβγαλε, οτι son γουστάρεις είσαι. Son of anarchy, son of gun, son of a bitch, son penn...
AN ANTI-CONFORMIST APPROACH FOCUSED ON CREATIVITY AND DEVELOPMENT: A CALL FOR A WATCHMAKING REVOLUTION
Μια χαρά για να το παίζεις αντικομφορμιστής στο Μονακό...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κανένας με Vostok ρε σύντροφοι;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
έχω έναν φίλο που έχει μούρλα και έχει 2-3 και από δαύτα
κάτσε να του στείλω πρόσκληση για το φόρουμ
στο πατρικό έχω και ένα ωραίο του κόκκινου στρατού που είχε πάρει κάποτε ο πατέρας μου (δεν είναι από αυτά που τα έδιναν ένα χιλιάρικο στο Μοναστηράκι, ήταν πιο trendy)
πρέπει οπωσδήποτε να το βγάλω μια φωτό![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ρε μάγκες σοβαρά τώρα αν είναι να ποστάρουμε ρολόγια που κυκλοφορούν στην αγορά με αξία και υπεραξία, θα γεμίσουμε σελίδες επί σελίδων με όμορφες φωτο και διαφημίσεις. Είπαμε να βάλουμε τα ρολόγια που έχουμε (ακούει ο Ωμμμμ??).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ξέρω πως γράφεται. Ομόηχο λογοπαίγνιο ήταν.
Για ποιό και τι αν είχαμε...να χαμε να λέγαμε.
Νταξ, ότι θέλουν ζητάνε. Σε Ρώσους απευθύνονται, βάζουν λίγο ριαλ αντβεντιουρ, skulls, νανοτεχνολογία, το τιτάνιο που πήραν από το Soyuz να θυμούνται το χωριό τους και το πουλάνε.
Σε ποιούς απευθύνονται νομίζεις?
Προς τι οι γέλωτες;;(Με συντροφεύει αγόγγυστα επί 25 έτη χωρίς σέρβις κάθε καλοκαίρι)
Έχει τέτοια απλοϊκή σύλληψη ιδεών στη κατασκευή του με τέτοια απόδοση που για εμένα είναι ένα μικρό θαύμα των Ρώσων, καθώς συμπυκνώνει όλη τη φιλοσοφία τους σε ένα ρολόι.
Εξαιρώ την Vostok Europe που εκεί αλλάζει η φιλοσοφία εντελώς.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.