Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 109

Θέμα: Γνωρίζει κάποιος το σημείο?

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    [FONT=Tahoma]Το πρόβλημα είναι οι σχολές ή ο μαλάκας ο έλληνας που είναι στη φάση "που λαδώνω να μου φέρετε το δίπλωμα σπίτι" ας πούμε...;[/FONT][FONT=Tahoma]Αν γίνει υποχρεωτική η "φοίτηση" σε σχολεία ασφαλούς οδήγησης, μήπως καταντήσουν σαν τα σεμινάρια του δημοσίου "να υπογράψω ότι ήρθα και έφυγα" και εκείνα;

[/FONT]

Και τα δύο είναι πρόβλημα.
    Αλλά εκεί ακριβώς έρχεται η καλή σχολή που θα στείλει στον δι@ολο αυτόν που θα πει για λάδωμα

Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν υπάρχει ο ένας δεν υπάρχει και ο άλλος....δεν είναι φταίχτης μόνο ο δίδων το λάδωμα,αλλά και ο λαμβάνων αυτό....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ηθελα ναξερα... σε κουριερ εχει κοπει ποτε κληση για κρανος;

σαπιο συστημα+ανυπαρκτη παιδεια= εκρηκτικος συνδυασμος.

απλα θεμα τυχης. η κληση η αγιος πετρος.
    Γιαννης

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    ηθελα ναξερα... σε κουριερ εχει κοπει ποτε κληση για κρανος;

σαπιο συστημα+ανυπαρκτη παιδεια= εκρηκτικος συνδυασμος.

απλα θεμα τυχης. η κληση η αγιος πετρος.
    ΑΜΕ
    Τους έχω ανεκαθεν στο μάτι.
    Χτες εναν για δίπλωμα και κράνος.
    Αλλά και τον μαγαζατορα που βάζει στην δουλειά χωρίς να ζητάει τα αυτονόητα και βασικά τουλάχιστον

οχι οτι εχει σημασια το θεμα κουριερ αλλα ειναι ΚΑΙ αυτο ενα μικρο λιθαρακι στο ολο συστημα. οταν βλεπεις επαγγελματια στον δρομο ακρανωτο οσο ναναι δρα κι αυτο με τον τροπο του.

αθηνα απλα δεν υπαρχει περιπτωση κουριερακι να φοραει. αρα λοιπον δεν ασχολουνται.

γιατι τα γραφω;

ανηψακι μου επιασε δουλεια πριν μια βδομαδα σε ντελιβερι καφε.

κλασσικος 16αχρονος. απο 15 χρονων ηθελε παση θυσια παπι. του μιλουσα περι αφαλειας σε μηχανη. με εβλεπε που ΠΑΝΤΑ φορουσα μπουφαν γαντια κρανος. με εβλεπε που κοροιδευα οσους δεν φορουσαν εστω κρανος. σαν εγινε 16 πηρε παπι και του εκανα δωρο το κρανος. μεχρι πριν να πιασει δουλεια το φορουσε στις βολτες του.

τωρα που επιασε δουλεια. υποψιν δεν εχει κλειση τα 18 ακομα, τα κλεινη τον νοεβρη. του εξηγησε τους ορους ο κυρ μαγαζατορας. ενσημο δεν κολαω που να χτυπιεσαι, βενζινη δικιασου, και το κρανος το ξεχνας, δεν βολευει στην δουλεια μας επειδη χανεις χρονο.

ε αει γ@μηδια

τουπα του μικρου εισαι υπευθυνος για την κεφαλα σου κι εγω δεν ξαναλεω τιποτα.
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    προσωπικη εμπειρια.........
    ξεκινησα το μηχανακι στα 21 απο αναγκη και εχοντας οδηγησει πρωτα αυτοκινητο απο τα 18
    ειχα λιιιιγο παραπανω μυαλο στο κεφαλι μου και μια σχετικη εμπειρια απο δρομο
    χαμενος δεν βγηκα
    μπορει να φανω δυσαρεστος αλλα στον εφηβο οχι μηχανακι αλλα κουταλακι πλαστικο του παγωτου να του δωσεις θα το κανει οπλο
    φουλ εκπαιδευση με ζωνη στο αυτοκινητο απο μωρο και αν καταληξει σε μηχανακι μονο ελεγχομενες συνθηκες πιστας με φουλ εξοπλισμο αναγκαστικα μεχρι τα 18 τουλαχιστον
    τα υπολοιπα (διπλωμα απο τα 16, παπιομετατροπες κλπ) ειναι για να κινειται το χρημα

οχι οτι εχει σημασια το θεμα κουριερ αλλα ειναι ΚΑΙ αυτο ενα μικρο λιθαρακι στο ολο συστημα. οταν βλεπεις επαγγελματια στον δρομο ακρανωτο οσο ναναι δρα κι αυτο με τον τροπο του.

αθηνα απλα δεν υπαρχει περιπτωση κουριερακι να φοραει. αρα λοιπον δεν ασχολουνται.

γιατι τα γραφω;

κλασσικος 16αχρονος. απο 15 χρονων ηθελε παση θυσια παπι. του μιλουσα περι αφαλειας σε μηχανη. με εβλεπε που ΠΑΝΤΑ φορουσα μπουφαν γαντια κρανος. με εβλεπε που κοροιδευα οσους δεν φορουσαν εστω κρανος. σαν εγινε 16 πηρε παπι και του εκανα δωρο το κρανος. μεχρι πριν να πιασει δουλεια το φορουσε στις βολτες του.

τωρα που επιασε δουλεια. υποψιν δεν εχει κλειση τα 18 ακομα, τα κλεινη τον νοεβρη. του εξηγησε τους ορους ο κυρ μαγαζατορας. ενσημο δεν κολαω που να χτυπιεσαι, βενζινη δικιασου, και το κρανος το ξεχνας, δεν βολευει στην δουλεια μας επειδη χανεις χρονο.

ε αει γ@μηδια

Εγω θα πηγαινα να δειρω τον μαγαζατορα παντως.....
    πουτσ@@@@@@@@@

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Μαζί σου κι εγώ.....να την ακούσει στερεοφωνικά ο τριμάλακας
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

γιατι τα γραφω;

ε αει γ@μηδια

ΟΚ βενζίνη πες δικιά του,άντε και για τα ένσημα ας πούμε πως το κατάπιε ένεκα η ανάγ[FONT=verdana]κα,αλλά το κράνος ρε παιδιά που στο κόρακα καθυστερεί τις παραδόσεις; Εκτός αν είναι "σάλτσα" του πιτσιρικά (ή τον δουλεύουν οι άλλοι ντελιβεράδες συνάδελφοι) να μη το κουβαλάει...τι να πω..Το χρέος σου τό'κανες από κει και πέρα......Έκαστος εφ'ω ετάχθη...[/FONT]
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    +3

και βαραω και καλα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    αλλά το κράνος ρε παιδιά που στο κόρακα καθυστερεί τις παραδόσεις;
    Οτι καθυστερεις

καθυστερεις. Λιγο· αλλά καθυστερεις.

Αυτο σε καμια περιπτωση δεν αποτελει δικαιολογια για τη μη χρηση του

και ο παραπανω μαγαζατορας ειναι ενας ακομα αθλιος τριμάλακας.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Έχω δουλέψει για κάποια φεγγάρια delivery, απογεύματα μετά την δουλειά για να μπορέσω να πάρω τις 3 μπάλες που ήθελα χωρίς να επιβαρύνω τον οικογενειακό προυπολογισμό.
    Σε 3 μαγαζιά δούλεψα, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μου είπε κουβέντα για το κράνος και μου κάνει εντύπωση αυτό, αν όντως έτσι του είπε ο μαγαζάτορας.....

Ρε συ virus, αν στέκει αυτό, μήπως να τον μάζευες καλύτερα από εκεί; μην τον μαζεύουν με άλλον τρόπο μετά.....(κλήσεις το λιγότερο....) αν ο μαγαζάτορας κυνηγάει τους χρόνους τα πράγματα δεν εξελίσσονται ποτέ καλά....θα είναι μόνιμα με το άγχος ο πιτσιρικάς με ότι αυτό συνεπάγεται....
    δόξα τω θεό, delivery ζητάνε παντού......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Εκτος απο αυτο που πηγε ο ανηψιος μου επισης το ντελιβερι απεναντι απο την δουλεια μου και ενα ντελιβερι που δουλευει ενας αλλος φιλος μου δεν το θελουν το κρανος. Ο χρονος και το μαλι ειναι οι αιτιες που δεν θελουν. Και το κλασσικο "δεν θες; εχω αλλους που περιμενουν απο πισω να προσλαβω".

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Aντι να πλακωνεται κοσμο στο ξυλο,ενημερωστε καποιον γνωστο τροχαιο να περασει μια απο το μαγαζι του και να του εξηγησει οτι μπορουνε να του επιβληθουνε κυρωσεις.

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Μηνυτήρια αναφορά πρώην Δημάρχου για το θανατηφόρο τροχαίο στη Καλλιθέα Χαλκιδικής

http://www.seleo.gr/voreia-ellada/xa...s#.V4YqP6BRWBY
    Καμία ιδέα δεν ευθύνεται για τους μαλάκες που την ενστερνίζονται..-Κωστάκης Ανάν-

http://www.tokoulouri.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Δεν καταλαβαίνω πως ένα ανοιχτό κράνος καθυστερεί μια παράδοση. Σε πολυεθνικές εταιρίες εστίασης πάντως είναι υποχρεωτική η χρήση του.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εαν γνωριζει καποιος . .
    από franki26gr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2008, 09:38
  2. Έχει κάποιος το τηλέφωνο...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 21:37
  3. Γνωρίζει κάποιος ασφαλιστή...
    από McGyver στο forum Off topic