Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: "Μεγάλη Ελλάδα "

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley

"Μεγάλη Ελλάδα "

Στη Μεγάλη Ελλάδα έβαζαν χαρτόκουτο στη "μικρή" παίζει να έπαιρναν και πόζα με χαμόγελο...

http://www.tanea.gr/news/world/artic...n-gia-kopanes/

Banned
    Ερασιτεχνες....

εδω εχουμε και επιδομα....απουσιας
    (που λεει ο λογος)

Γατακια ιταλοι

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Ερασιτεχνες....

εδω εχουμε και επιδομα....απουσιας
    (που λεει ο λογος)

Γατακια ιταλοι
    Έτσι ακριβώς, να έρθουν να τους δείξουν οι δικοί μας δημόσιοι υπάλληλοι πως γίνονται αυτές οι δουλειές
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Νομίζω οτι πρεπει να καθορισθει πανευρωπαικο συνέδριο με αντιστοιχα σεμινάρια .... ειναι κριμα οι φιλοι Ιταλοι συνάδελφοι να χάνουν την δουλεια τους....
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    όχι τίποτε αλλό αλλά γιατί έχω βαρεθεί να γράφετε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και εύκολα να μιλάτε και να χαρακτηρίζετε τους άλλους....

ΕΛΛΑΔΑ 10.01.2016
    Οι εφημερίες εξουθενώνουν τους γιατρούς
    ΠΕΝΝΥ ΜΠΟΥΛΟΥΤΖΑ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Υγεία
    (καθημερινή)
    Εως και 32 ώρες συνεχόμενης εργασίας. Ακόμα και 93 ώρες εργασίας σε εβδομαδιαία βάση. Και το θεσμοθετημένο ρεπό; «Πολυτέλεια». Υπό αυτές τις συνθήκες οι γιατροί του ΕΣΥ καλούνται να στηρίξουν ένα σύστημα που διαρκώς αποδυναμώνεται λόγω ελλείψεων προσωπικού. Και αυτές οι συνθήκες έφεραν την πρόσφατη απόφαση του Ευρωδικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία η ελληνική Πολιτεία οφείλει να συμμορφωθεί άμεσα στο κοινοτικό δίκαιο για το 48ωρο ως ανώτατο χρόνο συνολικής εβδομαδιαίας εργασίας. Υπουργείο Υγείας και νοσοκομειακοί γιατροί βρίσκονται ενώπιον γόρδιου δεσμού για το θέμα του ωραρίου και καλούνται να βρουν άμεσα λύση, προκειμένου αφενός να μη διακινδυνεύσει η ασφάλεια στα νοσοκομεία, αφετέρου να γλιτώσει η Ελλάδα ένα ενδεχομένως τσουχτερό πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    όχι τίποτε αλλό αλλά γιατί έχω βαρεθεί να γράφετε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και εύκολα να μιλάτε και να χαρακτηρίζετε τους άλλους....

ΕΛΛΑΔΑ 10.01.2016
    ΠΕΝΝΥ ΜΠΟΥΛΟΥΤΖΑ

(καθημερινή)
    Εως και 32 ώρες συνεχόμενης εργασίας. Ακόμα και 93 ώρες εργασίας σε εβδομαδιαία βάση. Και το θεσμοθετημένο ρεπό; «Πολυτέλεια». Υπό αυτές τις συνθήκες οι γιατροί του ΕΣΥ καλούνται να στηρίξουν ένα σύστημα που διαρκώς αποδυναμώνεται λόγω ελλείψεων προσωπικού. Και αυτές οι συνθήκες έφεραν την πρόσφατη απόφαση του Ευρωδικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία η ελληνική Πολιτεία οφείλει να συμμορφωθεί άμεσα στο κοινοτικό δίκαιο για το 48ωρο ως ανώτατο χρόνο συνολικής εβδομαδιαίας εργασίας. Υπουργείο Υγείας και νοσοκομειακοί γιατροί βρίσκονται ενώπιον γόρδιου δεσμού για το θέμα του ωραρίου και καλούνται να βρουν άμεσα λύση, προκειμένου αφενός να μη διακινδυνεύσει η ασφάλεια στα νοσοκομεία, αφετέρου να γλιτώσει η Ελλάδα ένα ενδεχομένως τσουχτερό πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Εννοειται οτι δεν αφορά ολους τους Δημ Υπαλ και οτι υπαρχουν κλαδοι και πόστα που δουλευουν ''τζάμπα'' και σαν δουλοι , αλλα νομίζω αυτο που θελουμε να τονίσουμε ειναι η εφευρετικοτητα καποιων Ελληνων να τεμπελιαζουν .....τουλαχιστον αυτο ηθελα να επισημάνω εγω
    aleaxzafeir

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexzafeir Προβολή μηνύματος
    Εννοειται οτι δεν αφορά ολους τους Δημ Υπαλ και οτι υπαρχουν κλαδοι και πόστα που δουλευουν ''τζάμπα'' και σαν δουλοι , αλλα νομίζω αυτο που θελουμε να τονίσουμε ειναι η εφευρετικοτητα καποιων Ελληνων να τεμπελιαζουν .....τουλαχιστον αυτο ηθελα να επισημάνω εγω
    Τίποτε δεν εννοείται αν δεν το ξεκαθαρίσεις.
    Δεν υπάρχουν κάποιοι στη Δημοκρατία.
    Υπάρχουν ΑΥΤΟΙ !
    (υπογεγραμμένο)

Τες πα τι να λέμε τώρα.
    ανανήψαντας

Banned
    Να πω και εγώ τον καημό μού.
    Απο τον Μάρτιο του 2015 η μητέρα μου διαγνώστηκε με καρκίνο.
    Μέχρι τοτε ήταν ασφαλισμένη στον ΟΓΑ και πλήρωνε ΚΑΝΟΝΙΚΑ εισφορές.
    Τον περασμένο Δεκέμβρη και εφ όσον σταθεροποιήθηκε η κατάσταση καταθεσαμε τα χαρτιά για αναπηρία, σύνταξη,ασφάλιση.
    Τοτε μας διαβεβαιωσαν οτι είναι καλυμμένη.
    Τον Ιούνιο πέρασε επιτροπή(μετα απο 7 μηνες)οπου την έκριναν ανάπηρη λόγω της ασθένειας.
    Πριν απο λιγες μέρες έρχεται ειδοποίηση απο τον ΟΓΑ για να πληρώσει εισφορά και ασφάλεια.
    Ενω τον Δεκέμβριο μας ειπαν άλλα.
    Τηλέφωνα δεν σήκωναν ποτέ, άπειρες προσπαθειες.
    Η τοπική συνεργάτης με προέτρεψε να πάω Θεσσαλονίκη στα κεντρικά γιατί αν τα στειλει υπηρεσιακως θα αργήσουν .
    Πήγα την περασμένη δεύτερη οπου το πρωτο σοκ ηταν οτι η διεύθυνση που μου έδωσε η τοπική συνεργάτης και βρήκα στο ίντερνετ ηταν λάθος.
    Δεν είναι στην Παπαναστασίου πλέον.
    Αλλά στο λιμάνι (βιλκα)απέναντι απο τα jumbo.
    Ανεβαίνω πανω παίρνω χαρτάκι.
    Έρχεται η σειρά μου πάω στην υπάλληλο και ακολουθεί το εξης τραγελαφικο.
    Οτι θα πρέπει να πληρώσει το ποσό (620-αν θυμάμαι καλά) και όταν πάρει την σύνταξη αναπηρίας θα γίνει εκκαθάριση και θα της επιστραφούν.
    Η με μια αίτηση μπορεί να ζητήσει να πληρωθούν εφ απαξ απο την σύνταξη αναπηρίας-οταν την πάρει-αλλα μέχρι τοτε δεν θα έχει ασφάλιση/βιβλιάριο.
    Την ρωταω την επόμενη τέταρτη θα έρθουμε για θεραπεία (20/07)
    Τι γίνεται?
    Μου λέει-δεν ξέρω !!!!
    Είναι απάντηση αυτή?
    Και μου ξανά λέει
    Η πληρώνεται το ποσό ολόκληρο
    Η κάνετε διακανονισμό
    Η εφ άπαξ με την σύνταξη αναπηρίας με τα μειονεκτηματα που σάς είπα.
    Της λέω διακανονισμό,που να δίνουμε 600+ ευρο.
    Ωραία μου λέει θα απευιυνθεις στον λογιστή σου.
    Μα αφού το συστημα για διακανονισμό είναι κλειδωμενο της λέω.
    -το ξέρω-μου λεει -,γιατί τα εκκαθαριστικα με τις δόσεις του εξαμήνου ήρθαν ληγμενα μετα την τελευταία ημερομηνία καταβολής, το υπουργείο έδωσε εναν μήνα παραταση αλλά οι διακανονισμοι πάγωσαν.
    Δοκίμασε αύριο, μεθαύριο και βλέπουμε.
    Δοκιμασα την επόμενη
    Δοκιμασα σήμερα
    Πήρα τα @@ μου.
    Αν μέχρι την τρίτη 19/07 δεν ανοίξουν το σύστημα πρέπει το ποσο να πληρωθεί στο ακέραιο για να παει για θεραπεία.
    Δηλαδή αν πάω ξανά την τρίτη εκεί και γίνει της π@@τανας
    Εγώ θα φταιω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    una fatsa - una ratsa
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Napoletanοι = δική μας ράτσα ρε σεις! Που το παράξενο;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος

ΕΛΛΑΔΑ 10.01.2016
    ΠΕΝΝΥ ΜΠΟΥΛΟΥΤΖΑ

(καθημερινή)

Oi idioi oi giatroi tou esy (ntaks, oxi oloi-to 75%), eferan ti dimosia ygeia se ayto to xali.
    pera apo tis opoies malakies tis ekastote kybernisis,
    oi idioi oi giatroi eferan ti dimosia ygeia se ayto to xali, ksanaleo.

kai oi idioi oi giatroi (to 75% eipame) einai i aitia pou den tha exoume pote aksioprepi dimosia ygeia.
    Τελευταία τροποποίηση από tzimidis; 13/07/2016 στις 20:31.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tzimidis Προβολή μηνύματος
    Oi idioi oi giatroi tou esy (ntaks, oxi oloi-to 75%), eferan ti dimosia ygeia se ayto to xali.
    pera apo tis opoies malakies tis ekastote kybernisis,
    oi idioi oi giatroi eferan ti dimosia ygeia se ayto to xali, ksanaleo.

kai oi idioi oi giatroi (to 75% eipame) einai i aitia pou den tha exoume pote aksioprepi dimosia ygeia.
    Ισχυει, δυστυχως, αν και τα ποσοστα εχουν μεταβληθει λιγο προς το καλυτερο, η ζημια ειναι μεγαλη και σε βαθος και δεν μαζευεται ευκολα.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    .........
    Δηλαδή αν πάω ξανά την τρίτη εκεί και γίνει της π@@τανας
    Εγώ θα φταιω?
    οχι δεν θα φταις.. αλλα "εφταιγες" και "φταις" και εσυ και ολοι μας δλδ ,οταν παει κάποιος εξαγριωμένος πλέον , που ειναι στα ορια της παρανιας, ή της αυτοκτονίας. και αντι να βγάλει ενα όπλο και να τους καθαρίσει όλους, απλα ρίχνει μερικές μπατσες στον "αρμόδιο" υπάλληλο τοτε φταις που δεν συντασεσε μαζι του να ρίξεις και εσυ καμιά φάπα μπας και βάλουν μυαλό.

τοτε φταίμε οταν βλέπουμε την αδικία και μένουμε αμέτοχοι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    οχι δεν θα φταις.. αλλα "εφταιγες" και "φταις" και εσυ και ολοι μας δλδ ,οταν παει κάποιος εξαγριωμένος πλέον , που ειναι στα ορια της παρανιας, ή της αυτοκτονίας. και αντι να βγάλει ενα όπλο και να τους καθαρίσει όλους, απλα ρίχνει μερικές μπατσες στον "αρμόδιο" υπάλληλο τοτε φταις που δεν συντασεσε μαζι του να ρίξεις και εσυ καμιά φάπα μπας και βάλουν μυαλό.

τοτε φταίμε οταν βλέπουμε την αδικία και μένουμε αμέτοχοι.
    Φίλε μου καλέ δεν είναι θέμα αρμοδίού.
    Είναι θέμα κράτους.
    ΑΝ το κ΄ρατος ήθελε καλό δημόσιο θα είχε.
    Αλλά δεν θέλει....
    Κι αυτοί που λένε ότι θα τα κ΄νουν ΙΧ όλα κλπ κλπ
    Όταν ήταν στα πράματα έκαναν το απλό φύγε συ έλα συ...
    Αν με εννοείς

Δεν μπορεί όμως ένα κράτος να περιμένει από το φιλότιμου του κάθε σούτερ
    ή του κάθε Τόλη που κι αυτοί δημόσιοι είναι για να γίνει η δουλειά
    Μπάτσες λοιπόν εκεί που πρέπει

Λέω...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
    και τους κοινούς τόπους των νεοφιλελέδων
    ανανήψαντας

Παρόμοια θέματα

1. Μεγάλη Ελλάδα.
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1