Σελίδα 25 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 956

Θέμα: Ελαστικά για αυτοκίνητο

Νέο μέλος
    καλησπέρα... μια δικη μου ερωτηση τωρα... εχω κ χειμερινα και θερινα λαστιχα στο αυτοκινητο μου (audi a3). πρεπει πάλι να τα αλλαζω καθε τεσσερα χρονια..? αχρηστευονται ακομη κ αν δεν χρησιμοποιουνται? υποψην οταν δεν τα φοραω καποια (πχ τα χειμερινα το καλοκαιρι) τοτε ειναι αποθηκευμενα σε χωρο χωρις ηλιοφανεια κ σκεπασμενα με υφασμα... η χρηση τους ειναι φυσιολογικη.. κυρίως πόλη κ 20% εθνικη...
    Τελευταία τροποποίηση από cotsos; 30/06/2016 στις 18:37.

Εδώ Φινλανδία που είμαι, τα λάστιχα τα αλλάζουν σύμφωνα με το πόσο βαθύ είναι το αυλάκι. Λογικά τα χειμωνιάτικά σου δεν θα χρειαστούν αλλαγή σύντομα (καθόλου λογικά για όσο έχεις το όχημα στην κατοχή σου) εκτός και εάν κάνεις πολλά χιλιόμετρα και φθήρονται. Στα θερινά λάστιχα συνιστούν αλλαγή στα 4-5χιλ, στα χειμωνιάτικα 5χιλ.
    Από την στιγμή που τα αποθηκεύεις σωστά δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα κόπωσης υλικού κτλ.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cotsos Προβολή μηνύματος
    καλησπέρα... μια δικη μου ερωτηση τωρα... εχω κ χειμερινα και θερινα λαστιχα στο αυτοκινητο μου (audi a3). πρεπει πάλι να τα αλλαζω καθε τεσσερα χρονια..? αχρηστευονται ακομη κ αν δεν χρησιμοποιουνται? υποψην οταν δεν τα φοραω καποια (πχ τα χειμερινα το καλοκαιρι) τοτε ειναι αποθηκευμενα σε χωρο χωρις ηλιοφανεια κ σκεπασμενα με υφασμα... η χρηση τους ειναι φυσιολογικη.. κυρίως πόλη κ 20% εθνικη...
    όχι! τα 4 χρονια αφορουν σε μονιμη τοποθετηση και χρηση στο οχημα.. εσυ που τα σκατζαρεις χειμωνα καλοκαιρι θα τα αντικαταστησεις όταν δεις ότι σου γλυστρανε η όταν δεις ότι εχουν εμφανή σημαδια γηρασμου (εντονες ραγαδες στα αυλακια και στους ωμους) και δε κρατανε καλα στο δρομο.. σε καποιο εγχειριδιο ειχα διαβασει ότι 1 χρονος αποθηκευσης αντιστοιχει σε δυο εβδομάδες χρησης. επισης καλο θα είναι (αν δε το εχεις ηδη κανει) εκει που τα αποθηκευεις, να βρεις μια παλετα και να τα βαζεις πανω για να μην είναι απευθειας σε επαφη με το δαπεδο για να αποφυγεις τυχον προωρο σαπισμα από υγρασίες..

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    για 215 45 17 τι παίζει πάιδες ξέρουμε;Πλησιάζει η ώρα και ξεκινάμε ψάξιμο.250 με 300 ευρώ
    Στυλ οδήγησης,συνταξιούχου,,αργά βαδίζω ζωή κερδίζω.Χλμ ανά έτος βαριά 5000.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    για 215 45 17 τι παίζει πάιδες ξέρουμε;Πλησιάζει η ώρα και ξεκινάμε ψάξιμο.250 με 300 ευρώ
    Στυλ οδήγησης,συνταξιούχου,,αργά βαδίζω ζωή κερδίζω.Χλμ ανά έτος βαριά 5000.
    στα 250-300 μονο κινεζικα βαζεις, η κορμοραν που θα σου συνιστουσα να το αποφυγεις.. θα μαθω για τα πετλας που εβαλα στο δικο μου και θα σου στειλω μυνημα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Τόλη βάλε τουλ. Toyo με κανά 350άρι. Με 400 είσαι άρχοντας μιας και πας σε μπρίτζεστον κλπ.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μια ερωτηση στον μικε.
    Τωρα τελευταια τα λαστιχα (μισλεν πριμασι) μυριζουν καμμενο μετα απο πολυωρη διαδρομη.
    Ειναι στο προγραμμα για αντικατασταση αλλα μου κανει εντυπωση η συμπεριφορα τους.
    Εχεις συναντησει κατι αναλογο;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Μια ερωτηση στον μικε.
    Τωρα τελευταια τα λαστιχα (μισλεν πριμασι) μυριζουν καμμενο μετα απο πολυωρη διαδρομη.
    Ειναι στο προγραμμα για αντικατασταση αλλα μου κανει εντυπωση η συμπεριφορα τους.
    Εχω τα ίδια, και εμένα είναι κοντά (μάλλον παρα πολυ κοντά) σε αλλαγή.

Καμμένο δεν έχω μυρίσει

Μια ερωτηση στον μικε.
    Θα πάρω το λόγο από το μικέ

Μόνο σε μία bmw είναι λογικό να υπάρχει τέτοια μυρωδιά

Άλλη περίπτωση να θες δίσκο;

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Μπα.
    Μυριζει λαστιχιλα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Να θερμαίνεται ο χώρος του κινητήρα τόσο πολύ και να επηρεάζει τα λάστιχα;

Να μυρίζουν ελαστικά μέρη του κινητήρα και να έχεις την αίσθηση ότι είναι από τα λάστιχα του αμαξιού;

με τις θερμοκρασίες που παιζουν στο οδόστρωμα αυτή την εποχη τα μαλακα λάστιχα, και ειδικα σε βαρια αυτοκίνητα είναι λογικο να μυριζουν λιγο μετα από μεγαλη διαδρομή..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Τόλη βάλε τουλ. Toyo με κανά 350άρι. Με 400 είσαι άρχοντας μιας και πας σε μπρίτζεστον κλπ.
    που πουλανε ρε παιδες τογιο με 350 σε 215/45-17 και μπριτζεστον με 400?
    η μαλον για καντε ένα τηλ σε οποιο μαγαζι δινει τετοια τιμη για αυτά τα λάστιχα, και ρωτήστε, τα εχει εκει να πατε να τα βαλετε επιτοπου?
    γιατι εμενα αυτές οι τιμες για αυτή τη διασταση σε επωνυμα ελαστικα μου φαινονται τουλάχιστον περιεργες και "υποπτες"

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    η μαλον για καντε ένα τηλ σε οποιο μαγαζι δινει τετοια τιμη για αυτά τα λάστιχα, και ρωτήστε, τα εχει εκει να πατε να τα βαλετε επιτοπου?
    γιατι εμενα αυτές οι τιμες για αυτή τη διασταση σε επωνυμα ελαστικα μου φαινονται τουλάχιστον περιεργες και "υποπτες"
    ΔΕΝ υπαρχει αυτο.... ισως σε μεταχειρισμενα.

Τωρα αν θελετε να κανετε οικονομια στη τσεπη με λιγο θυσια στην ανεση πηγαιντε σε 215/40/17 ή κοιταξτε ποσο εχει το 205/50/17 που ειναι σχεδον κατι αναλογο του 215/45/17.

Στο σκρουτζ θα δειτε μια ταξη μεγεθους των τιμων.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    Μια ερωτηση στον μικε.
    λογικο φενεται με τις θερμοκρασιες που εχει η ασφαλτος αυτη την εποχη. το ιδιο παρατηρω και στα δικα μου (kleber).
    αν θες να το αποφυγεις μπορεις να ανεβασεις 1-2 psi.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    λιγακι απιθανο να πουλαει καποιος καινουρια toyo σε αυτη τη διασταση στα 350 ευρω (εκτος αν ειναι παλιο dot). τα toyo t1sport παιζουν στα 420 σε αυτη τη διασταση (αρκετα vfm επιλογη θα ελεγα).
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παρόμοια θέματα

1. Ελαστικα για TDM 850 μοντελο '94
    από tzic στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2016, 10:14
  2. Ελαστικα για sm 2002
    από ktm640lc4 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2006, 15:52
  3. Ελαστικά για Ss 600
    από stokos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks