Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: O PokerMon ζητάει την γνώμη σας!!!!

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon

O PokerMon ζητάει την γνώμη σας!!!!

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!
    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ( ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ε9-Ε10 ΓΙΑ ΤΟ 2005 ) ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ( ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΤΑΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΧΙ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ
    Α) ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ) ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΧΩΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟ.

Β) ΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚ ( ΕΚΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ) ΤΑ ΧΑΝΩ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Η ΝΑ ΚΑΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

Γ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ Η ΠΙΣΩ ΤΟΥ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΠΑΥΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΤΕ.

ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΛΑΒΑ ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!
    @ Pokerland

Βαγγέλη για έναν χρόνο δεν είναι;

πολύ καλή φάση...

και διαχρονική εμπειρία...

για μενα αν το "σπιτι" σου ειναι οκ, μη το σκεφτεσαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    δεν είναι μόνο εμπειρία ζωης...αφού σ αρέσει η ταχύτητα θα πάρεις πολλές γνώσεις από τον φίλο σου,κι ας είναι η όλη φάση μ αμάξι.Εγώ δεν θα το έχανα με τίπουτις.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Κοίτα εγώ θα έλεγα α έλεγα να εξετάσεις περισσότερο τον παράγοντα Β.
    Με το Α δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα..
    Το Γ δεν είναι αμελητέο αλλά πιστεύω θα το συνηθήσεις και το ξεπεράσεις γρήγορα και μετά θα είναι απόλαυση..Και είναι και πρωταθλητής όπως λες και όχι κανενας τυχαίος.

Όσο για το Β θα έλεγα να κοιτάξεις περισσότερο το θέμα από την πλευρά της οικογένειας σου παρά για τις βόλτες.Γιατί πιστεύω ότι όλο και κάποιο χρόνο θα βρίσκεις για βόλτα, θα είναι αρκετά λιγοτερες βέβαια..

Εγώ θα έλεγα αν σε παιρνει από πλευράς οικογένειας να το κάνεις!
    Η γυναίκα σου τι λέει?
    Ή δεν της το έχεις πει ακόμα? :smilea:

Τι αυτοκίνητα τρέχουν σε αυτήν την κατηγορία?Ο φίλος σου με τι τρέχει?
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Πριν απο χρονια ειχα την τυχη να μπω συνοδηγος σε ενα αγωνιστικο Scoda Octavia,σε χωματινη πιστα για 2-3 γυρους.
    Η εμπειρια ανεπαναληπτη, καμμια σχεση με οτι ειχα γνωρισει μεχρι τοτε.
    H δε εμπειρια της επιταχυνσης και της πλαγιολισθησης στο σωμα με καποια G, ειναι κατι που δεν θα το δεις στην μηχανη ποτε.
    Μην απατασαι οτι η εμπειρια σου σαν αναβατης θα σε βοηθησει ιδιαιτερα σαν συνοδηγο, ειναι αλλη φαση εντελως.
    Απλα δεξου για την εμπειρια, αν μπορεις.

Τωρα σχετικα με το αν θα παρασυρθεις η οχι....
    Και εμενα μου αρεσουν τα ταξιδια με αεροπλανο, αλλα δεν μου κανει κλικ να αγορασω ενα.
    Στο θεμα "γυναικα και φιλοι" ζορικα τα πραγματα.
    Καλυτερα συζητηστε το αλλα....
    Τι να σου πω οτι σε φωτισει ο Παναγαθος (αν υπαρχει)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BMW1150
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Κοίτα εγώ θα έλεγα α έλεγα να εξετάσεις περισσότερο τον παράγοντα Β.
    Με το Α δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα..
    Το Γ δεν είναι αμελητέο αλλά πιστεύω θα το συνηθήσεις και το ξεπεράσεις γρήγορα και μετά θα είναι απόλαυση..Και είναι και πρωταθλητής όπως λες και όχι κανενας τυχαίος.

Όσο για το Β θα έλεγα να κοιτάξεις περισσότερο το θέμα από την πλευρά της οικογένειας σου παρά για τις βόλτες.Γιατί πιστεύω ότι όλο και κάποιο χρόνο θα βρίσκεις για βόλτα, θα είναι αρκετά λιγοτερες βέβαια..

Εγώ θα έλεγα αν σε παιρνει από πλευράς οικογένειας να το κάνεις!
    Η γυναίκα σου τι λέει?
    Ή δεν της το έχεις πει ακόμα? :smilea:

Τι αυτοκίνητα τρέχουν σε αυτήν την κατηγορία?Ο φίλος σου με τι τρέχει?
    Θα συμφωνησω απολυτα με τον φιλο να προσεξεις πολυ τον παραγοντα Β.......σου μιλαω σαν παθον αφου οταν με χωρισε η γυναικα μου μεσα σε ολα που μου χρεωσε ηταν και οτι τις Κυριακες (οχι συνεχεια) πηγαινα εκδρομες με τις λεσχες που ημουν γραμμενος.....!!!Εδειξα μου ειπε αδιαφορια για την οικογενεια ....!!!

είδα φως και μπήκα
    Αν σε παίρνει από θέμα γυναίκας να το κάνεις!!!! Με όλα τα άλλα θα τη βρεις την άκρη.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Τρομερη εμπειρια!

Δοκιμαζεις κι αν σ' αρεσει κι εσενα, τοτε συνεχιζεις ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    GO VAGO!!! GO VAGO!! GO VAGO!!!

εχω κανει και εγω κατι βολτες στο δεξι μπακετ και εχασα το μπουσουλα

θα βαλεις αυτοκολητα MOTO.GR στο αγωνιστικο ΕΤΣΙ???????

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Και γω της άποψης να πας είμαι....

kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Κανοντας πολλα χιλιομετρα σε ρυθμους ραλι, ητε διαβαζοντας ητε οδηγωντας με τους καλυτερους οδηγους στην Ελλαδα, σου προτεινω να το κανεις με τα χιλια!! Ειναι μαγικη εμπειρια και θα το θυμασαι για ολη σου τη ζωη!!Το θεμα εμπιστοσυνης μονο πρεπει να το κοιταξεις γιατι σαν συνοδηγος τα ματια σου ειναι κολλημενα στο χαρτι και δρομο βλεπεις σπανια...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

JEXASA NA ANAFERO OTI O FILOS MOY ETREXE ME STARLET 1500 KAI JEFTYLIZE POLA AYTOKINITA ANOTERHS KLASHS APO TO DIKO TOY....GIA FETOS ALLAJE AMAJI ALLA KAI KATHGORIA....THA TREXEI ME TOYOTA COROOLLA 1600 STO GROUP N. OPOS KATALAVATE ALLAZOYNE POLLA DEDOMENA ME AYTA POY HJERA MEXRI TORA MIAS KAI TON EXO AKOLOYTHISEI ARKETES FORES STO SERVISE GROUP.
    AYTOKOLHTA FILE ADAM ENOEITE OTI THA MPOYNE DEN TO SYZHTAO AYTO....KATARXAS THA TREJO OXI ONOMASTIKA ALLA OS POKERMON XIXIXIXIXIXIXI
    TORA ME THN GYNEKA EINAI OLA OK.....DEN MPOREI NA MU ARNHTHEI GIATI JEREI OTI AN THELO POLY THA TO KANO OPOS KAI NA EXEI.....ALLA AYTHN THN APASXOLEI KAI FOVATE MONO TO SKELOS A........ETSI KIALLIOS TA SK ME XANEI OTAN DEN AKOLOYTHEI......AS ERXETE STOYS AGONES NA ME FRONTIZEI STO SERVICE XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    @ Pokerland

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Κανοντας πολλα χιλιομετρα σε ρυθμους ραλι, ητε διαβαζοντας ητε οδηγωντας με τους καλυτερους οδηγους στην Ελλαδα, σου προτεινω να το κανεις με τα χιλια!! Ειναι μαγικη εμπειρια και θα το θυμασαι για ολη σου τη ζωη!!Το θεμα εμπιστοσυνης μονο πρεπει να το κοιταξεις γιατι σαν συνοδηγος τα ματια σου ειναι κολλημενα στο χαρτι και δρομο βλεπεις σπανια...
    PSILE JEREIS OTI TO RALLY DEN EINAI MONO O AGONAS.....EXEI POLY PROETOIMASIA PIO PRIN.....EPEISHS PREPEI NA EINAI TA MATIA SOY KAI STON DROMO....OSTE NA SPROXNEIS TON ODHGO NA PATHSH AN KAPOY KOLOSE H TO ANTITHETO AN KAPOY PAEI PIO GRIGORA......
    @ Pokerland

άντε να ρθούμε με τα μηχανάκια σε καμμία ανάβαση για εμψύχωση!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    JEXASA NA ANAFERO OTI O FILOS MOY ETREXE ME STARLET 1500 KAI JEFTYLIZE POLA AYTOKINITA ANOTERHS KLASHS APO TO DIKO TOY....GIA FETOS ALLAJE AMAJI ALLA KAI KATHGORIA....THA TREXEI ME TOYOTA COROOLLA 1600 STO GROUP N. OPOS KATALAVATE ALLAZOYNE POLLA DEDOMENA ME AYTA POY HJERA MEXRI TORA MIAS KAI TON EXO AKOLOYTHISEI ARKETES FORES STO SERVISE GROUP.
    AYTOKOLHTA FILE ADAM ENOEITE OTI THA MPOYNE DEN TO SYZHTAO AYTO....KATARXAS THA TREJO OXI ONOMASTIKA ALLA OS POKERMON XIXIXIXIXIXIXI
    TORA ME THN GYNEKA EINAI OLA OK.....DEN MPOREI NA MU ARNHTHEI GIATI JEREI OTI AN THELO POLY THA TO KANO OPOS KAI NA EXEI.....ALLA AYTHN THN APASXOLEI KAI FOVATE MONO TO SKELOS A........ETSI KIALLIOS TA SK ME XANEI OTAN DEN AKOLOYTHEI......AS ERXETE STOYS AGONES NA ME FRONTIZEI STO SERVICE XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
    ε, αμα ειναι corolla, τοτε με τη μια πηγαινεις!

περα απο το αστειο, συμφωνω με τους προλαλησαντες (!) οτι αν εισαι ΟΚ απο οικογενεια πλευρα, αξιζει η εμπειρια (και ας μην την εχω ζησει...)

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  2. Θα θελα την γνώμη σας
    από la_villa στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 14:08
  3. Θελω Την Γνωμη Σας!
    από aggelos_xr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 13:30
  4. ενσταση για την πιστα... προς 888 και ολους διαβαστε...την γνωμη σας.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 13:28
  5. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας