Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 30

Θέμα: Μπαγκαζιέρα GIVI SIMPLY 45 L - Πόσα κιλά μπορούμε να φορτώσουμε?

Μπαγκαζιέρα GIVI SIMPLY 45 L - Πόσα κιλά μπορούμε να φορτώσουμε?

Καλησπέρα κι εδώ!

Έχουμε μια μπαγκαζιέρα της Givi 45 λίτρων. Οι προδιαγραφές αναφέρουν μέγιστο βάρος 3 κιλά. Εμάς μας βγαίνει 16 κιλά. Τα σηκώνει ή θα τη χάσουμε στο δρόμο?

κοίτα, έχω φορτώσει παλιότερα δύο δεκάκιλα χρώμα και κάτι σακκουλάκια στόκο στα κενά. Δεν έπαθε τίποτα. Και σε γενικές γραμμές ποτέ δεν κυκλοφόρησε με το "προβλεπόμενο" βάρος.
    Τελικά, έσπασαν τα μπράτσα της μεταλλικής βάσης (χρόνια μετά).

Αν προσέχετε λίγο στην μετακίνηση, εννοώ μυαλό στο παραπάνω βάρος το οποίο επηρεάζει αρκετά, δεν έχετε θέμα (με κάθε επιφύλαξη και με βάση την δική μου εμπειρία πάντα).

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    6 χρόνια η βαλίτσα μου έχει περίπου 15 κιλά βάρος και δεν έχει κάνει κιχ από τη θέση της. Τα πιο βαριά πράγματα, στον πάτο πάντα γιατί δυσκολεύει η οδήγηση αλλιώς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    αν το υπολαίσιο είναι οκ δεν έχει πρόβλημα...
    στο ΤΔμ έχω βάλει τη μάνα μου και το μπατέρα μου μέσα.
    ανανήψαντας

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Χαρά Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα κι εδώ!

Έχουμε μια μπαγκαζιέρα της Givi 45 λίτρων. Οι προδιαγραφές αναφέρουν μέγιστο βάρος 3 κιλά. Εμάς μας βγαίνει 16 κιλά. Τα σηκώνει ή θα τη χάσουμε στο δρόμο?

δε μας λες όμως σε τι μηχανακι, με τι τροπο είναι στηριγμενη, και τι αποστασεις θα διανυσετε με τετοιο βαρος..

αν η σχαρα/βαση είναι καλη και ενισχυμενη, δεν εχετε πρόβλημα, αλλα καλου κακου περαστε και έναν ιμαντα γυρω-γυρω να τη κραταει ασφαλεστερα στη βαση, όπως εχω κανει εγω στη φωτο.. (σε αυτό το ταξιδι η μπαγκαζιερα μου ειχε γυρω στα 12 κιλα μεσα..)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	095.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	37,6 KB 
ID:	362586

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    δε μας λες όμως σε τι μηχανακι, με τι τροπο είναι στηριγμενη, και τι αποστασεις θα διανυσετε με τετοιο βαρος..

αν η σχαρα/βαση είναι καλη και ενισχυμενη, δεν εχετε πρόβλημα, αλλα καλου κακου περαστε και έναν ιμαντα γυρω-γυρω να τη κραταει ασφαλεστερα στη βαση, όπως εχω κανει εγω στη φωτο.. (σε αυτό το ταξιδι η μπαγκαζιερα μου ειχε γυρω στα 12 κιλα μεσα..)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	095.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	37,6 KB 
ID:	362586
    το μηχανάκι είναι ένα er6n και η βάση δείχνει αρκετά στιβαρή. Η βάση βιδώνει στη μηχανή και η βαλίτσα κουμπώνει πάνω στη βάση. Θα κάνουμε γύρω στα 6-7.000 χιλιόμετρα με μέσο όρο ταχύτητας 100-130 χλμ/ώρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Χαρά Προβολή μηνύματος
    το μηχανάκι είναι ένα er6n και η βάση δείχνει αρκετά στιβαρή. Η βάση βιδώνει στη μηχανή και η βαλίτσα κουμπώνει πάνω στη βάση. Θα κάνουμε γύρω στα 6-7.000 χιλιόμετρα με μέσο όρο ταχύτητας 100-130 χλμ/ώρα.
    6-7000?? λιγα είναι! εκει που θα θελατε να πατε είναι 10-11000 τες πα, καλους δρομους να εχετε και να το χαρειτε! η μπαγκαζιερα μια χαρα θα αντεξει παντως, αλλα καλου κακου ψαχτείτε αν υπαρχουν και εξτρα αντιριδες.. (θα κανουν και καλη βαση για τα σαμαρια αν εχετε και απ'αυτα..)

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    μεχρι 12-13 κιλα δεν θα εχεις προβλημα πολλοι οπως και εγω φορτωνουν παπαδες αλλα ειναι εξω απο το οριο του κατασκευαστη.Εχετε μαζι και 2 γερμανικους ιματες για παν ενδεχομενο.

γερό υπολαίσιο ο ένας, ιμάτες ο άλλος, μην δείτε γυναίκα, χάνετε τα λόγια σας, λαμόγια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    γερό υπολαίσιο ο ένας, ιμάτες ο άλλος, μην δείτε γυναίκα, χάνετε τα λόγια σας, λαμόγια.
    δε χανουμε τα λογια μας ρε συ.. απλα γνωρίζουμε τι πως και που θελει να παει.. (εξου και το στη παρατηρηση ότι δε μας λεει τι μηχανακι είναι κα τι αποσταση θελει να διανυσει)

Ναι, ξέρω, είστε φιλενάδες στο φέσιμπουκ κιέτς.

Παλαιό μέλος
    Πιστευω οτι ειναι πολλα αυτα τα κιλα για τοσα χιλιομετρα.Θα ραγισει καμμια βαση και θα τρεχετε.Εγω στη θεση σας δεν θα εβαζα πανω απο 7-8.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ναι, ξέρω, είστε φιλενάδες στο φέσιμπουκ κιέτς.
    και απ'τις καλες κιολας.. αλλα το γελιο είναι ότι σε διπλανο θρεντ δεν εχει καταλαβει ότι πισω απ'το username "mikes" κρυβομαι εγω...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ... ότι πισω απ'το username "mikes" κρυβομαι εγω...

Μια κουβέντα ειν' αυτή......................
    Τελευταία τροποποίηση από bulmont; 15/07/2016 στις 13:14.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

τα 3 λιτρα για 45ρα ειναι οντως λιγα.ολοι εχουν βαλει παραπανω μεσα κατα καιρους.
    τα μικρα ορια του κατασκευαστη ισως δεν εχουν να κανουν τοσο με την αντοχη της μπαγκαζιερας αλλα με την συμπεριφορα στην οδηγηση.
    ειναι κακο το βαρος πισω και ψηλα.
    τωρα, και τα 16 κιλα ειναι καπως πολλα.

αν εχετε αγχος μην σας φυγει,ενα δεσιμο της μπαγκαζιερας με ιμαντα πανω στην βαση και δεν προκειται να κουνηθει .

καλο ταξιδι !!!!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ