Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: εκθεση

εκθεση

το παρακάτω είναι απο την συλλογή εκθέσεων των μαθητών του Ιταλού δάσκαλου Μαρτσέλο Ντ΄Ορτα
    ΘΕΜΑ Στις 8 Μαρτίου είναι η μέρα της γυναίκας. Γράψτε για τισς συνθήκες ζωής.
    Εγώ νομίζω (και πιστεύω) οτι η γυναίκα είναι ίση με τον αντρα, γιατί δεν είναι σωστό που δεν είναι ίση. Στις 8 Μαρτίου η γυναίκα πρέπει να είναι ίση με τον ανδρα.
    Σε κείνη την ημέρα όλοι οι άνδρες πηγαίνουν τις μιμόζες στις γυναίκες, και στους άλλους άνδρες, όμως εγώ ξέρω έναν άνδρα που στις 8 Μαρτίου σε μια γυναίκα της έδωσε μια κλωτσιά. Μου το είπε ο πατέρας μου.
    Ο πατέρας μου οδηγάει τα τράμ τώρα αλλα μιά φορά έκανε τον πυροσβέστη. Τότε ήταν που μια γυναίκα της 8 Μαρτίου ήθελε να ριχτεί κάτω απο την σκεπή, και φωνάξανε τουσ πυροσβέστες. Ο πατέρας μου ήταν εκείνος που ανέβαινε στα σπίτια για να μην ρίχνεται ο κόσμος απο τα σπίτια..Αυτός ανέβηκε, και όταν βρέθηκε φάτσα με φάτσα με την τρελή της είπε.
    Μα εσύ γιατί θέλεις να ριχτείς για να έχουμε μπελάδες εμείς?
    Τότε εκείνη το σκέφτηκε ακόμα λίγο αν ήθελε να ριχτεί η να γυρίσει στο σαλόνι, και σκέφτηκε να ριχτεί. Αλλά ο πατέρας μου ρίχτηκε πάνω της και την έπιασε.
    Όταν κατεβήκανε κάτω ένας φίλος του πατέρα μου, που ήταν πυροσβέστης (αλλά κάτω) έδωσε μια κλωτσά στην τρελή απο τον φόβο του. Εγώ αν ήμουν αυτός ο κύριος την κλωτσά δεν θα την έδινα εκείνη την ημέρα που ήταν 8 Μαρτίου , μια άλλη μέρα ναι.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ogdonta pente ek8eseis exei
    kaue mera tha grafo kai mia kai pote shmataki.........xaxaxaxa ferte xapia stous antianakyklwtes

Το παρακατω το εχει γραψει φιλος μου στο σχολειο στη 3 λυκειου στη δεσμη...
    Θεμα εκθεσης ο φανατισμος

Παλια οι αθρωποι τσακωνοντουσαν για τσι θρησκειες και εκυνηγουσανε οι χριστιανοι τσι μουσουλμανους και οι μουσουλμανοι τσι χριστιανους.Σημερα τα πραματα εχουνε αλλαξει και οι αθρωποι δεν πλακωνουνται πια για τσι θρησκειες αλλα για τσι ομαδες.Ετσι κατασκοτωνονουνται οι γαυροι με τσι βαζελους και οι παοκτζηδες με τσι αρειανους κυριως.Αποτελεσμα αυτου ειναι οτι ολοι οι παραοροι καταληγουνε με τσι κεφαλες τως σπασμενες στα νοσοκομεια και αμα ηθελα να το κανουνε ολοι ετσα ηθελα να'ναι ολη η ελλαδα στο νοσοκομειο και τοτε θα μπαινανε οι τουρκοι και θα μας εκαταχτουσανε και ηθελα να εχωμε κατοχη γιατι δεν ηθελα να χωμε ποιος να τσι πολεμησει.Αμα ηθελα να εχωμε κατοχη λοιπον δεν θα χαμε ψωμι να φαμε και θα χρεωκοπουσε η ελληνικη αρτοβιομηχανια πραγμα που εμενα δε με συμφερει προσωπικα γιατι ο πατερας μου εχει μετοχες και θα χαναμε ολα τα λεφτα.Για αυτο συμβουλευω ολους τους φανατικους να παρετησουνε το ξυλο και αμα θελουνε φανατισμο να φανε σερενατα που ολη η ελλαδα ξερει πως ειναι φανατικη συνηθεια και ειναι και νοστιμη....

και κατι αλλα τετοια σουρεαλιστικα που δεν τα θυμαμαι ολα.....
    O νόμος αποτελεί υποκατάστατο της παιδείας

SL 750 SHIVER

foberos o dikos sou....... a na mhn ksexasv deutera prwi na poulisw katseli na agoraso biomhxania oplon

Παρόμοια θέματα

1. 2η Έκθεση Μοτοσυκλέτας
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2004, 22:28
  2. Καφε Η Εκθεση Μοτο ???????
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 20:14
  3. Εκθεση
    από ireneepi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31