Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: αγορα smr 950

Παλαιό μέλος

αγορα smr 950

καλησπερες κοιταω να αγορασω το παραπανω μηχανακι τελικα...ομως φοβουμαι!!!!
    εχω δει ενα το οποιο εχει κατι γρατζουνιες και ενα χτυπημα στην εξατμιση,εχει πεσει πιστευω αν και το παλικαρι λεει απο το σταντ πως εφυγε αλλα δε ξερω δε μου πολυφαινεται..δεν ειναι κατι τρομερο ομως..

αυτο που επισης ειδα ειναι πως το ενα πλαστικο δεν ειχε καθολου αυτοκολλητα και μου ειπε οτι ο προηγουμενος τα ειχε βγαλει λογω οτι αρχισαν να φθειρωνται..αν και απο μαγαζι το πηρε αρα φανταζομαι το μαγαζι του το ειπε..αλλα δεν ειδα καθολου σημαδια γινεται?επισης αν ειχε πεσει γινεται να επαιρνε πλαστικο χωρις καθολου αυτοκολλητα?και κατι αλλο ειχε αλλαξει τα καπακια ειχε βαλει μαυρα..αλλα εχει και τα αλλα ειπε

τρομπες ειναι και οι τρεις αλλαγμενες λεει..πρεπει να προσεξω κατι στο συγκεκριμενο μηχανακι?
    δεν εχω βρει προβληματα με γκουγκλαρισμα αν μπορει καποιος που το ειχε-εχει να μου πει αν βγαζει κατι

κατι αλλο που με ανχωσε ειναι οτι υποτιθεται θα του δωσω το xtx μου και χρηματα αλλα δε φανηκε να δινει και πολυ σημασεια στο xtx μηπως εχει κατι..

θα εχω μονο αυτο σαν μεσο..κανει για μετακινησεις μες τη πολη χωρος να το ανοιγω υπαρχει θεμα?(δεν λεμε να το λιωνω καθε μερα στη κινηση βεβαια)

εχει fcr kit απο τη μανα του?

Κουλάδι Το avatar του/της greco13
    Πρόσεξε καλά τις γρατζουνιές όταν το ξαναδείς. Αν είναι τραβηγμένες γραμμές τότε είναι πτώση. Τα καπάκια του μοτέρ είναι ύποπτα για πτώση. Ειδικά αν είναι από την ίδια μεριά με τις γρατζουνιές. Κοίτα το προφίλ των ζαντών αν έχει γρατζουνιές, τα μαρσπιέ από την κάτω πλευρά και τα άκρα του ψαλιδιού και του πιρουνιού. Επίσης τις χούφτες ή τα αντίβαρα του τιμονιού και τις βίδες στοπ που έχει στο λαιμό για να τερματίζει το τιμόνι. Αν έχει φάει καλή τούμπα κάτι από όλα αυτά θα είναι πειραγμένο. Τα αυτοκόλλητα πολύ πιθανό να μαύρισαν και να μην έβαλε καινούρια.
    Και να έχει φάει τούμπα δεν πάει να πει ότι είναι στραβό. Ένας καλός μάστορας (ή και ένας έμπειρος οδηγός) μπορεί να καταλάβει αν τσουλάει σωστά.
    Από όσο γνωρίζω δεν έχει fcr, έχει όμως καρμυρατέρ της Keihin. Το μηχανάκι μπορεί να κυκλοφορεί για καθημερινό μέσο. Καίει όμως πολύ και έχει ακριβή συντήρηση. Επίσης δεν το παρατάς εύκολα στο ΟΑΚΑ να πας να δεις αγώνα. Πρέπει να έχεις το νου σου.

Παλαιό μέλος
    σε ευχαριστω !δηλαδη αμα το προσπαθησεις για οικονομια δε γινεται?εννοω να μην το ανοιγεις αλλα να το πηγαινεις χαλαρα.δηλαδη ας πουμε να δεις καταναλαωση 7-8ltr/100km δε παιζει?φοραει και το fcr kit Πανω και μου λεει οτι πινει 13ltr/100km..που φανταζομαι ειναι πολυ

Παλαιό μέλος
    και φαινεται πως ειναι απο τουμπα αλλα οχι πολυ δυνατη για η εξατμιση εχει σηκωθει λιγο το μεταλλο αλλα δεν εχει σουρσιμο..επισης απλο σερβισακι ειναι δυσκολο να γινει απο μενα?στο xtx μονος μου το κανω ευκολα

Παλαιό μέλος
    Εντελώς φιλικά κι ας μη σε ξέρω, αστο το μηχανάκι. Δεν είναι αντι-χτχ. Πάρε tdm, πάρε cbf, πάρε κάτι άλλο. Πέραν ότι το συγκεκριμένο που δίνει αυτός κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι μπαφραλι,το καρμπυρατερ fcr κοστίζουν περι τα 1200€.τα καρμπυρατερ όχι το κιτ και καλα ...
    Το 13 μέσα στη πόλη δεν είναι απίθανο αν είσαι πολύ ενθουσιωδης. Στα χαλαρά του θέλει 8. Από κει κ πέρα τα σέρβις για να τα κάνεις μόνος σου πρέπει να έχεις μία ιδέα παραπάνω του τι κάνεις. Δεν είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά δεν είναι κ παπί.
    Επίσης smr 950 δεν υπάρχει. Σκέτο sm το λέγανε τότε.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Υπαρχει και smr. Ποιο σφιχτες αναρτησεις και τεποζιτο σελλα απο το SE.
    Fcr χωρις τσοκ=προβλημα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    εχω δει ενα το οποιο εχει κατι γρατζουνιες και ενα χτυπημα στην εξατμιση,εχει πεσει πιστευω αν και το παλικαρι λεει απο το σταντ πως εφυγε αλλα δε ξερω δε μου πολυφαινεται..δεν ειναι κατι τρομερο ομως..

αυτο που επισης ειδα ειναι πως το ενα πλαστικο δεν ειχε καθολου αυτοκολλητα και μου ειπε οτι ο προηγουμενος τα ειχε βγαλει λογω οτι αρχισαν να φθειρωνται..αν και απο μαγαζι το πηρε αρα φανταζομαι το μαγαζι του το ειπε..αλλα δεν ειδα καθολου σημαδια γινεται?επισης αν ειχε πεσει γινεται να επαιρνε πλαστικο χωρις καθολου αυτοκολλητα?και κατι αλλο ειχε αλλαξει τα καπακια ειχε βαλει μαυρα..αλλα εχει και τα αλλα ειπε

τρομπες ειναι και οι τρεις αλλαγμενες λεει..πρεπει να προσεξω κατι στο συγκεκριμενο μηχανακι?
    δεν εχω βρει προβληματα με γκουγκλαρισμα αν μπορει καποιος που το ειχε-εχει να μου πει αν βγαζει κατι

κατι αλλο που με ανχωσε ειναι οτι υποτιθεται θα του δωσω το xtx μου και χρηματα αλλα δε φανηκε να δινει και πολυ σημασεια στο xtx μηπως εχει κατι..

θα εχω μονο αυτο σαν μεσο..κανει για μετακινησεις μες τη πολη χωρος να το ανοιγω υπαρχει θεμα?(δεν λεμε να το λιωνω καθε μερα στη κινηση βεβαια)

Πήγαινέ το σε ένα μάστορα που ασχολείται με ΚΤΜ να στο κοιτάξει και αν το βρει οκ, πάρτο.

Όσον αφορά τη συντήρησή του, αν θες να έχεις ένα αξιόπιστο και καλορυθμισμένο μηχανάκι, η λύση του συνεργείου είναι μονόδρομος.

Αν αναλάβεις τη συντήρηση μόνος σου, σύντομα θα πάρεις τον κινητήρα στο χέρι.
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος

Μη δώσεις το ΧΤΧ για το συγκεκριμένο, θα σου λείψουν πολλά πράγματα που σου προσφέρει εύκολα το ΧΤΧ.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    to 950sm ειναι μηχανακι βολτας, θα το μετανιωσεις αν το παρεις για παπι...και με τα fcr περισσοτερα προβληματα θα εχεις παρα ουσια

Παλαιό μέλος
    Αν αναλάβεις τη συντήρηση μόνος σου χωρίς να έχεις ιδέα τι κάνεις, σύντομα θα πάρεις τον κινητήρα στο χέρι.
    Αν είσαι σχετικός, με μερικά εργαλεία και το service manual κάνεις καλύτερη δουλειά απο τα μαστόρια...
    Μιλάω εκ πείρας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    Αν είσαι σχετικός, με μερικά εργαλεία και το service manual κάνεις καλύτερη δουλειά απο τα μαστόρια...
    Μιλάω εκ πείρας
    Μεταξύ ενός μάστορα που ξέρει τη δουλειά του και ενός σχετικού με μερικά εργαλεία και το service manual, θεωρώ ότι το μηχανάκι θα έχει καλύτερη τύχη στα χέρια του μάστορα.

Αυτό το λέω, γιατί όσο καλός και να είναι ο σχετικός, δεν έχει την ΕΜΠΕΙΡΙΑ του μάστορα. Αυτό που θα κάνει ο σχετικός για 1ή, 2η, 3η φορά, ο μάστορας το έχει κάνει 200.
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Παλαιό μέλος
    Σεβαστή η άποψη σου.Επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική γνώμη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από typhoon Προβολή μηνύματος
    Σεβαστή η άποψη σου.Επίτρεψέ μου να έχω διαφορετική γνώμη.
    Mην κρινεις απο τον εαυτο σου.Πολλοι εχουμε εργαλεια που κατα καποιον τροπο ξερουμε να τα χρησιμοποιουμε,αλλα τα φιλαρακια μας προτιμανε τον μαστορα.

Το ΚΤΜ δεν ειναι ΧΤ.Λαθος επιλογη για την πολη απο ΟΛΕς τις αποψεις,κατα την αποψη μου παντα.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    Μεταξύ ενός μάστορα που ξέρει τη δουλειά του και ενός σχετικού με μερικά εργαλεία και το service manual, θεωρώ ότι το μηχανάκι θα έχει καλύτερη τύχη στα χέρια του μάστορα.

Αυτό το λέω, γιατί όσο καλός και να είναι ο σχετικός, δεν έχει την ΕΜΠΕΙΡΙΑ του μάστορα. Αυτό που θα κάνει ο σχετικός για 1ή, 2η, 3η φορά, ο μάστορας το έχει κάνει 200.
    Σωστο εν μερει,το σκεπτικο σου αλλα επειδη ο καθε σχετικος ειναι σχετικος και σε αλλο βαθμο και αν λαβεις ως δεδομενο οτι καποια πραγματα που θα προσεξεις απο μερακι,ο μαστορας οσο καλος και να ειναι,λογω του οτι ειναι επαγγελματιας και ο χρονος δυστυχως πιεζει,δε θα τα κανει,τοτε τα πραγματα αλλαζουν.

Τωρα στη συγκεκριμενη περιπτωση που προκειται για ενα ειδικο μηχανακι και εναν επιδοξο κατοχο που δεν εχει,αποτι φαινεται,τις ειδικες γνωσεις ωστε να γινουν ολα σωστα,εχεις δικιο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Μη δώσεις το ΧΤΧ για το συγκεκριμένο, θα σου λείψουν πολλά πράγματα που σου προσφέρει εύκολα το ΧΤΧ.
    μπορεςι να γινεις πιο συγκεκριμενος?ενταξει ξερω πως καιει πιο ακριβη συντηρηση αλλα το γουσταρω και αυτα τα εχω αποδεχτει..το θεμα ειναι μη με κουραζει εδω μεσα και επισης να μη πεθαινει το μηχανακι

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 950 Sm ή Smr
    από S16 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •