καλησπερες κοιταω να αγορασω το παραπανω μηχανακι τελικα...ομως φοβουμαι!!!!
εχω δει ενα το οποιο εχει κατι γρατζουνιες και ενα χτυπημα στην εξατμιση,εχει πεσει πιστευω αν και το παλικαρι λεει απο το σταντ πως εφυγε αλλα δε ξερω δε μου πολυφαινεται..δεν ειναι κατι τρομερο ομως..
αυτο που επισης ειδα ειναι πως το ενα πλαστικο δεν ειχε καθολου αυτοκολλητα και μου ειπε οτι ο προηγουμενος τα ειχε βγαλει λογω οτι αρχισαν να φθειρωνται..αν και απο μαγαζι το πηρε αρα φανταζομαι το μαγαζι του το ειπε..αλλα δεν ειδα καθολου σημαδια γινεται?επισης αν ειχε πεσει γινεται να επαιρνε πλαστικο χωρις καθολου αυτοκολλητα?και κατι αλλο ειχε αλλαξει τα καπακια ειχε βαλει μαυρα..αλλα εχει και τα αλλα ειπε
τρομπες ειναι και οι τρεις αλλαγμενες λεει..πρεπει να προσεξω κατι στο συγκεκριμενο μηχανακι?
δεν εχω βρει προβληματα με γκουγκλαρισμα αν μπορει καποιος που το ειχε-εχει να μου πει αν βγαζει κατι
κατι αλλο που με ανχωσε ειναι οτι υποτιθεται θα του δωσω το xtx μου και χρηματα αλλα δε φανηκε να δινει και πολυ σημασεια στο xtx μηπως εχει κατι..
θα εχω μονο αυτο σαν μεσο..κανει για μετακινησεις μες τη πολη χωρος να το ανοιγω υπαρχει θεμα?(δεν λεμε να το λιωνω καθε μερα στη κινηση βεβαια)
εχει fcr kit απο τη μανα του?