Μικε νομίζω ότι το βάρος αρχικά το τρώνε συνήθως 3 πλαστικά "κουμπώματα" της βαλίτσας με τη σχάρα. Έχω δει βαλίτσα να φεύγει από το πολύ βάρος και λόγο του ότι ο συνεπιβάτης ασυναίσθητα στηριζόταν πάνω της και ο οδηγός γλύτωσε από πτώση επειδή ήταν άδειος ο δρόμος. Προσωπικά δε χρησιμοποιώ ποτέ μπαγκαζιέρα.
Να κάνω μια παρατήρηση. Το υποπλαίσιο του ER και του Versys είναι κάπως ευαίσθητα με τις μπαγαζιέρες. Δεν έχει αναφερθεί κάποιο να κοπεί...αλλά κάποιοι που παραφορτώνουν μπαγαζιέρες ή δε τα δένουν σωστά έχουν δει μικροραγίσματα στις βάσεις του υποπλαισίου πάνω στις οποίες είναι και τα κάγκελα για το πιατέλο της μπαγαζιέρας.
Στη 47άρα Givi έχω φορτώσει 3 χρόνια 10-12κιλά πράγματα και περνάω και σαμαράκια στην Αθήνα σχεδόν καθημερινά. Γραμμές τρένου Αττικής, Λακούβες, πεζοδρόμια κλπ.
Για ταξίδι ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες άμα μιλάμε για φλαταδούρα ασφάλτου σε αυτοκινητοδρόμους δε θα υπάρξει πρόβλημα.
Καλούς δρόμους εύχομαι![]()
Δεν θα εβαζα τοσα κιλα....πολυ βαρος σε αυτο το σημειο αλλαζει τη συμπεριφορα της μοτο προς το χειροτερο...θα χρησιμοποιουσα πλαινα σαμαρια .
Καλο ταξιδι.
εξαρτάται που στηρίζεται η βαση της βαλίτσας....
σε μοτοσυκλέτα που στηρίζεται πάνω στην ουρά της οπου και υπάρχει πρόβλεψη για βαλίτσα (π.χ. vstrom, fjr), βάλε όσα κιλά θες αλλά δεστην.
σε μοτοσυκλέτα που δεν υπάρχει πρόβλεψη για βαλίτσα και που στηρίζεται σε βραχίονες που σου παρέχει η εταιρεία, ε, καλού - κακού, πιο λίγα κιλά.... δεστην και πάλι
![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Αν βροντοκοπήσετε καπου, σιγουρα θα την ακούσουν ασχημα τα σημεια στηριξης της μπαγαζιερας...
Η μπαγαζιερες μπορεί να πατανε σε μεγαλη επιφανεια στις καθετες δυναμεις με φορα προς τα κατω (βαρος) αλλα τα σημεια στηριξης είναι η μοναδική κόντρα στις αντίροπες δυναμεις (προς τα πανω)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...