επειδή τέτοιοι είστε οπότε τέτοια σας αρμόζουν....
θα φατε σπαμ απο τα μπιφτέκια του Τολη που θα παει συνεφο!!!
το ζαρκάδι είναι υπερεκτιμημένο.. remeber my words ζωικής παραγωγής speaking
ειναι σαν το μαύρο χαβιάρι... ενω τον λευκό ταραμα τωρα εχουν αρχίσει και ανακαλύπτουν την πραγματική αξία του.
αν βρίσκεις να τρως βούβαλο οκ τοτε πάσο. το βρομοζαρκαδο χάρισμα σου, καλύτερα να φαω βασανισμένο πεκινουά china style...
edit
Η θήρευσή του επιτρέπεται σχεδόν σε όλη την Ευρώπη όπου πλέον σε κάποιες εκ των χωρών αυτών, υπάρχουν πολλοί μεγάλοι πληθυσμοί, αλλά απαγορεύεται στην Ελλάδα.
(απο wikipedia) αρα ή παράνομο ή κατεψυγμένο ... πεκινουά ρε πεκινουά....![]()
Τελευταία τροποποίηση από SONone; 15/07/2016 στις 11:31.
*BIBENDUM ΛΕΜΕΕΕΕ
Αμυρουγιάννη γράφτα ρε στα @@ ς,απο χειμώνα διατροφή τώρα φάε που μπορείς αύριο μεθαύριο με αυτούς τους ΤσίπροΚυριάκους μπορεί το ζαρκάδι να το απαγορέψουν δια ροπάλου και να κυνηγάνε τις μαζώξεις σε ταβέρνα ...Μόνο τις μπουκιές δεν έχουν φορολογήσει ακόμα...
Ωστόσο κρατάω μια επιφύλαξη 5% αν ξυπνήσω και δεν ψοφήσω στον ύπνο όπως την προηγούμενη βδομάδα μήπως ακολουθήσω ως Δελφούς και μετά γυρίσω αλόουν.Είναι που έχω και το ταξίδι στα εξωτερικά σε 1 μήνα ειδάλλως θα γινόταν η μάχη του Δράμαλη πάνω στο Χάνι...
αφού το σπούδασες το πράγμα δεν θα πω όχι λες χαζομάρες, αλλά beefτέκι φτιάχνω ανά πάσα ώρα και στιγμή.
τις νοστιμιές της κυρά Τζένης όμως...![]()
Χμ, τώρα που το σκέφτομαι, μήπως να πάρουμε κανένα όφωνο και να παραγγείλουμε χοιρινή κοκκινιστή. Μην ακούσω κουβέντα από όσους δεν έχουν δοκιμάσει (ειδικά με ζυμαρικό-λαση)...
αντουκάκ τώρα που ανεβαίνουν τα χρυσαύγουλα (όπως και παντού στας ευρώπας) λες να ζήσουμε στιγμές κάλλους του στιλ απαγορεύονται συγκεντρώσεις άνω των τριών ατόμων;
Απαγορεύεται η θήρευσή του αλλά επιτρέπεται η εκτροφή του και οι περισσότεροι που το σερβίρουν λένε ότι είναι εκτροφής. Από την άλλη θα συμφωνήσω μαζί σου, από το στιφάδο του μόνο τα κρεμμυδάκια αξίζουν. 1000 φορές την κλασσική αξία της μπριζόλας και του γεμιστού μπιφτεκίου.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Βασίλη εγώ πάντως σε ένα σωστό μάστορα πάνω στη Λίμνη Δόξας που πήγα και έφαγα προ 2 ετών ότι κ να λέμε με τις χυλοπιτούλες παραγωγής του καταστήματος που είχε ήταν μούρλια καμμία μπριζόλα δεν συγκρίνεται ούτε με το ζαρκαδάκι ούτε με το αγριογούρουνο που επίσης φτιάχνει κ τσακίζει σαγόνια και ουρανίσκους.....
εκτρεφουν? χαχαχα και τα σφαζουν που? αφου δεν υπαρχουν πιστοποιημενα με ΙSO σφαγεια ουτε για στρουθοκαμηλους. αρα η τα στελνουν ιταλια (μπα γιατι θα εκανε 150€ το κιλο) η τα σφάζουν νυχτα,παρανομα χωρις ποιοτικούς ελέγχους στα προβατο σφαγεία... πεκινουα ρε πεκινουα σου λεω.....
καταλαβενεις Αμυρου γιατι δεν εχω δουλεια. γιατι το κρατος δεν κανει ελένχους. beef και μαλιστα ολλανδικο.. ερχετε και νοπο περναει και ενα σκασμο ελέγχους...
anyway για να μην σας το χαλασω τελιως.. καλα να περασετε. με προσοχη το ζαρκάδι. προτιμήστε βουβαλο.![]()
Ωωωω ρε που μπλέξαμε, ρε είπαμε δε θα πάμε μόνο για τα φαγιά, λέμε
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Travel, Grow, Share
Για το αγριογούρουνο θα συμφωνήσω αλλά πρέπει να είναι μάστορας ο μάγειρας. Έχω κάτσει σε τραπέζι που σερβιρίστηκε αγριογούρουνο σε οικογένεια γουρουνάδων (από αυτούς ντε που βγαίνουν με τα μπαζούκα και καθαρίζουν ότι γρυλίζει - μερικές φορές δε και τους φίλους τους) και σηκώθηκα νηστικός. Ζαρκάδι όμως όπου δοκίμασα δεν μου άρεσε, είπαμε τα κρεμμυδάκια του άντε και οι χυλοπίτες του.
Νομίζω τα πυροβολούν δεν τα σφάζουν. Τα έχουν σε περιφραγμένη τεράστια έκταση και τα σκοτώνουν με όπλο. Όπως κάνουν και με τους μαύρους κάπρους που είναι σε ημιάγρια κατάσταση. Τώρα να σου πω αν ισχύει 100% δεν μπορώ, έτσι μου είχαν πει έτσι λέω.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ώχου ρε μαλάκες.
ΜΗ ΦΑΤΕ. Μπαν από το ζαρκάδι και οι δύο σας.