Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: Μετά το fazer600, τι;

Μέλος Το avatar του/της geobiker

Μετά το fazer600, τι;

συνάδελφοι γεια σας, μετά από 7 μήνες συμβίωσης με το fazer 600, συνειδητοποίησα ότι το μηχανάκι δε μου κόλλησε.. Είναι αραγμένο στο γκαράζ πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Οι λόγοι είναι διάφοροι.. ξεκινάν από το ότι δε με βοηθά να το πάω σε πιο δύσκολες διαδρομές, (μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα χώματα, για στροφιλίκια ανηφοροκατηφόρες βουνά παραλίες και λοιπούς επαρχιακούς δρόμους μιλάω).. αλλά και πιο γενικά είναι σε αρκετά too much για μένα... γκάζια, βάρος και άλλα..

και τώρα τι?? αφού το πουλήσω (αν κάποιος ενδιαφέρεται pm) λέω για ον/οφ.. kle?? τρανσάλπ?? κάτι τέτοιο.. εσείς τι λέτε??

Παλαιό μέλος
    Παρασκευη .....

Τρανσαλπ και τελος.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Versys

ακριβο το versys για τα κυβικα μου... varadero & africa να μην το σκέφτομαι καν?? δεν είμαι και ιδιαίτερα έμπειρος, αν και όπως εχω ξαναπεί η μηχανή (παπί) είναι η δουλειά μου.. kle & transalp πάντως οικονομικά μου κάθονται καλά...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Το Varadero και το africa πίνουν αρκετά παραπάνω από το Versys.

Επειδή όμως δεν είσαι ξεκάθαρος στο αρχικό σου κείμενο, αλλά πετάς και ένα ξερό ακριβό το versys για τα κυβικά σου....

γράψε 2 λόγια πιο αναλυτικά.....χρήση, κόστος απόκτησης και συντήρησης που σκέφτεσαι να βρούμε κάτι πιο κατάλληλο.

Παλαιό μέλος
    επισης λες για το βαρος και βαραντερο ειναι βουνο σε σχεση με αυτο που εχεις..βερσυς κ απο μενα χαχαχα

george-sp πολύ σωστή η παρατήρησή σου. Λοιπόν, βρίσκομαι στο δρόμο δευτέρα ως παρασκευή κανα 10ωρο πάνω στο παπί... Ως εκ τούτου η μοτο (θα) βγαίνει σ/κ για κοντινές σχετικα βόλτες (το χειμώνα μόνο καιρού επιτρέποντος) και λίγα βράδια καθημερινές το μήνα που είμαι πιο χαλαρός. Εύκολα ταξιδάκια κυρίως σε επαρχιακούς δρόμους με την απαραίτητη πάντα εθνική αφου ξεκινώ απο αθήνα.. το καλοκαίρι (αν κάτσει) κανα τριημεράκι εύβοια και για διακοπές περιήγηση σε παραλίες με διαδρομές νότιας κρήτης, νότιας πελοποννήσου και άλλα παρόμοια.. περίπου αυτά.. ευχαριστώ πολύ!! ααα το βασικό!! 8/10 φορές δικάβαλος με τη γυναίκα..

για τα μαθηματικά της υπόθεσης.. με το fz εκανα στο 6μηνο 2000 και κάτι χμ.. θέλω ένα μηχανάκι να μπορώ με περισσότερη άνεση να κάνω τα διπλά.. δηλαδή περίπου 7-8 χιλ χμ το χρόνο..

για το βαραντέρο έχεις απόλυτο δίκιο φίλε anavatis19
    Τελευταία τροποποίηση από geobiker; 15/07/2016 στις 15:46.

Γυναικα;

Βε στρομ 650
    πουτσ@@@@@@@@@

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Συγγνωμη του επεσε "βαρυ" το φειζερ και θα παει σε transalp vstorm varadero? Εγω λεω φιλε μου να πας σε κανα 400αρι καλυτερα.... To KLE δεν ειναι κακη ιδεα. Αν και στη θεση σου μαλλον για σκουτερ θα κοιταγα.
    Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 15/07/2016 στις 16:47.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    και να σκεφτείς οτι το fazer είναι από τα πιο ελαφρά 4Ι στα 210kg

άρα ότι δεις για να έχει νόημα η αντικατάσταση θα πρεπει να είναι κάτω απο 200 γεμάτο και με πιο σπιρτοζικο κινητήρα μονοκύλινδρο εώς δικύλινδρο
    εμένα ένα μηχανάκι μου κολλάει το freewind 650, είναι το ελαφρύτερο με φέρινκ 650 ονοφ (172kg)
    you rise you fall you're down then you rise again

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Drz και για τον μάστορα
    O παππούλης

Θα πάω σε ένα νησί, να ψαρεύω πρόκες.

Φιλε αφου δεν ενδιαφερεσαι να πατας χωμα, θα σου προτεινα να κανεις μερικα ταξιδακια με το φειζερ να το δεις καλυτερα.
    Ειναι πολυ καλο all around μηχανακι κατα τη γνωμη μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Grafton 505
    Kymco downtown και λοιπές μπανιέρες και έφυγες.
    Άπας αήρ αετώ περάσιμος

sahara το ταξίδι με το fz δεν το συζητάω.. είναι super και ειδικά σε σύγκριση με το προηγούμενο (xt660) νομίζεις ότι ταξιδεύεις με λιμουζινα. Το θέμα μου είναι στους επαρχιακούς στενούς δρόμους. Ίσως το χω πάρει με κακό μάτι κ εγώ και μου φαίνεται μυστήριο σε δύσκολες στενες ανηφοροκατηφόρες..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Grafton 505 Προβολή μηνύματος
    Kymco downtown και λοιπές μπανιέρες και έφυγες.
    ρε συ όχι και downtown... κάνα liberty κ πολύ μου είναι..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Είμαι ο πλέον άσχετος αλλά νομίζω πως σε ενοχλεί γιατί το fazer από το 04 και μετά έχει τη ροπή του αρκετά ψηλά. Νομίζω μάλιστα ψηλότερα από όλα τα γυμνά 600. Το παλιότερο δεν είχε τέτοιο θέμα ... το βελτίωσαν λίγο με το s2 και μετά με το 800. Πιστεύω πως έχει δύο λύσεις, ή μαθαίνεις να πηγαίνεις με μια-δύο κάτω και το κρατάς ή που βρίσκεις κάποιο πιο μηχανάκι με τη ροπή του από αρκετά πιο χαμηλά. Αυτό σημαίνει ή ότι μπορείς να πας σε περισσότερα κυβικά (δε θα το πρότεινα από τη στιγμή που λες ότι το γκάζι του fazer σου φαίνεται ήδη πολύ) ή αν θέλεις γκάζι από πολύ χαμηλά θα πας σε λιγότερους κυλίνδρους.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..
    από PanVas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 487
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2011, 21:45
  2. Μετά το Vfr τι?
    από tbaris στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2009, 08:38
  3. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα