Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: αποριες για dr 250 :P

Νέο μέλος

αποριες για dr 250 :P

καλησπερα ομαδα εδω κ λιγο καιρο εχω στη κατοχη μου ενα dr250 κ επειδη θελει καποια μαζεματακια χρειαζομαι τη βοηθεια σας αν ξερει καποιος κ μπορει να δωσει καμια συμβουλη.
    1 η εξατμιση κ πιο πολυ το τελικο εχει αρχιζει να τα παιζει απο σκουρια κ εχει πολλες κολησεις πανω ξερει κανεις αν υπαρχει ετοιμο τελικο τουλαχιστον για αρχη race tech για τη μηχανη μου?εχω ακουσει κ για της motosport οτι ειναι καλες κ φθηνες ισχυει?κ αν ναι δινουν τπτ η απλα μονο θορυβο κ ομορφια?
    2 αν βρω κατι απο τελικο μετα πρεπει να ρυθμισω κ κατι αλλο καρμπυρατερ κατι?
    3 αν εχει κανει καποιος ακτινολογηση στης ζαντες του κ ξερει καποια τιμη στο περιπου?
    κ 4 εχει βαλει κανεις της ελληνικες δισκοπλακες tsuboss?ειναι ευχαριστημενος?αξιζουν?
    ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κουλάδι Το avatar του/της greco13
    Εξάτμιση racetech σίγουρα θα βρεις. Το θέμα είναι αν και ο λαιμός θέλει αλλαγή εκεί δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα. Αν βάλεις και ένα πιο ελεύθερο φίλτρο και ρυθμίσεις το καρμπ με τα σωστά ζιγκλέρ σίγουρα θα δεις μία διαφορά στο μηχανάκι. Κυρίως στην απόκριση του γκαζιού.
    Η εξάτμιση που έχει τώρα είναι η εργοστασιακή?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από greco13 Προβολή μηνύματος
    Εξάτμιση racetech σίγουρα θα βρεις. Το θέμα είναι αν και ο λαιμός θέλει αλλαγή εκεί δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα. Αν βάλεις και ένα πιο ελεύθερο φίλτρο και ρυθμίσεις το καρμπ με τα σωστά ζιγκλέρ σίγουρα θα δεις μία διαφορά στο μηχανάκι. Κυρίως στην απόκριση του γκαζιού.
    Η εξάτμιση που έχει τώρα είναι η εργοστασιακή?
    πιστευω πως ναι αν κ ειναι λιγο παραμορφομενη :P οι λαιμοι ειναι σε σχετικα καλη κατασταση δεν εχει σκουριες κ τετοια αποτι ειδα.οσο για τη race tech επειδη μενω πατρα θα υπαρχει κατι ετοιμο που να το αγορασω κ απλα να το κουμπωσο πανω χωρις κοψε ραψε?

Κουλάδι Το avatar του/της greco13
    Σκέτο τελικό να κουμπώσει πάνω στο λαιμό το θεωρώ λίγο δύσκολο. Μάλλον θα βγαίνει ένα ανταπτοράκι μεταξύ λαιμού και τελικού. Ας μας πει καλύτερα κάποιος που το έχει κάνει είτε σε drz είτε σε άλλο μονοκύλινδρο enduro-s/m

Νέο μέλος
    σευχαριστω για της πληροφοριες

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δεν βλέπω καποια 'Μετατροπή - Customizing'.
    Μεταφέρεται...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kawasakipower Προβολή μηνύματος
    καλησπερα ομαδα εδω κ λιγο καιρο εχω στη κατοχη μου ενα dr250 κ επειδη θελει καποια μαζεματακια χρειαζομαι τη βοηθεια σας αν ξερει καποιος κ μπορει να δωσει καμια συμβουλη.
    1 η εξατμιση κ πιο πολυ το τελικο εχει αρχιζει να τα παιζει απο σκουρια κ εχει πολλες κολησεις πανω ξερει κανεις αν υπαρχει ετοιμο τελικο τουλαχιστον για αρχη race tech για τη μηχανη μου?εχω ακουσει κ για της motosport οτι ειναι καλες κ φθηνες ισχυει?κ αν ναι δινουν τπτ η απλα μονο θορυβο κ ομορφια?
    2 αν βρω κατι απο τελικο μετα πρεπει να ρυθμισω κ κατι αλλο καρμπυρατερ κατι?
    3 αν εχει κανει καποιος ακτινολογηση στης ζαντες του κ ξερει καποια τιμη στο περιπου?
    κ 4 εχει βαλει κανεις της ελληνικες δισκοπλακες tsuboss?ειναι ευχαριστημενος?αξιζουν?
    ευχαριστώ εκ των προτέρων
    1 εξατμηση θα πας race tech ή race guns με το μηχανακι σου και με ~150 ευρο θα σου φιαξουν μια και θα στην βαλουν και πανω..
    2 οχι γιατι υποτίθεται οτι θα γινει βαση της εργοστασιακης (για καλο και για κακο, ρυθμηση καρμπς ομως, αν και εμενα δεν χρειάστηκε το kle ηταν race tech και εδωσε και λιγο δυναμη)
    3 δεν ξερω καποιον αλλα ψαξε google ειναι αρκετοι αυτοι που κανουν.
    4 να παρεις ειναι μια χαρα αξιόπιστες και πολυ καλες. και ο τσουμπος μια χαρα ανθρωπος ευγενικος και συνεργάσιμος . εχω στο cbr και αρκετα μελη εδω μεσα στα μηχανακια τους και να στηρίξουμε και την ελληνικη παραγωγη.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    1 εξατμηση θα πας race tech ή race guns με το μηχανακι σου και με ~150 ευρο θα σου φιαξουν μια και θα στην βαλουν και πανω..
    2 οχι γιατι υποτίθεται οτι θα γινει βαση της εργοστασιακης (για καλο και για κακο, ρυθμηση καρμπς ομως, αν και εμενα δεν χρειάστηκε το kle ηταν race tech και εδωσε και λιγο δυναμη)
    3 δεν ξερω καποιον αλλα ψαξε google ειναι αρκετοι αυτοι που κανουν.
    4 να παρεις ειναι μια χαρα αξιόπιστες και πολυ καλες. και ο τσουμπος μια χαρα ανθρωπος ευγενικος και συνεργάσιμος . εχω στο cbr και αρκετα μελη εδω μεσα στα μηχανακια τους και να στηρίξουμε και την ελληνικη παραγωγη.
    σε ευχαριστω πολυ sonone οποτε πρεπει να ανεβασω τη μηχανη αθηνα ωραια καπως θα το κανω με βοηθησες αρκετα

Παρόμοια θέματα

1. απορίες για Ninja 250
    από pliktras2012 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2013, 19:02
  2. Απορίες για Xlr 250
    από oute200 στο forum Honda
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2010, 23:04
  3. βοηθεια για CRM 250
    από crmaris στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3