http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6408096/
Δες κ αυτο. Το κοιτουσα κ εγω αλλα βρηκα κατι πιο κοντα τελικα. Ειναι διπλα σου σχετικα.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6408096/
Δες κ αυτο. Το κοιτουσα κ εγω αλλα βρηκα κατι πιο κοντα τελικα. Ειναι διπλα σου σχετικα.
Την ίδια τιμή τα βρίσκω απλώς δεν ξέρω αν το 1000αρι είναι το ίδιο ευέλικτο όσο το 600αρι Κέρκυρα. Εσύ τι είχες το 1000αρι;
Παρεμπιπτόντως, σήμερα πήγα μία βόλτα με το μηχανάκι του κουμπάρου μου ( VFR 800). Πολύ καλό μηχανάκι και αν και είναι βαρύ δεν φαίνεται το βάρος στο δρόμο. Δεν θα το αγόραζα, όμως, γιατί δεν έχει μια σχετικά ορθια στάση οδήγησης.
Τελευταία τροποποίηση από doros74; 17/07/2016 στις 15:03.
Σαν ιδιοκτήτης καρμπυρατεράτου cbf600 το μηχανάκι που θα πρότεινα σε αδερφό και θα πήγαινα να δω ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8196393/
Θα μας έρθει καλά και στα λεφτά,βλέπω συζητήσιμα.
Η πρώτη όψη δείχνει το αληθές των χιλιομέτρων.Αν δεν έχει πέσιμο είναι η ιδανική επιλογή σου.
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Θα δω τι θα κάνω, γιατί ποιος δεν θα έλεγε ναι στην παραπάνω ροπή του 1000ριου, αλλά από την άλλη το 90% του χρόνου του το μηχανάκι θα το περάσει στην Κέρκυρα και η λογική δείχνει το 600αρι.
Πιστεύω και στα 2-3 ταξίδια που θα κάνω το χρόνο μια χαρά θα τα καταφέρει και αν είναι να πιεστεί καλύτερα να πιεστεί στα 2 με 3 αυτά ταξίδια, παρά να πάρω το 1000ρι και να το ταλαιπωρήσω στο νησί, αφού δεν θα μπορώ να το ανοίξω.
Θα δω και τι μοντέλα θα βρω στην αγορά μεταχειρισμένων (έχω βρει 2-3 σε εξαιρετική κατάσταση μοντέλα >09) και την εβδομάδα που έρχεται θα γίνει η τελική επιλογή.
ΥΓ Αυτό που με κολλάει, εκτός του βάρους, με το 1000ρι επίσης είναι η κατανάλωση του στην Πόλη. Διαβάζω ακόμη και για 8l/100 χλμ, ενώ για το 600ρι διαβάζω ότι καταναλώνει περί που 6l/100 χλμ. Δεν ξέρω αν αυτά τα νούμερα ισχύουν.
Τελευταία τροποποίηση από doros74; 17/07/2016 στις 18:35.
μιλωντας για τους δρομους της κερκυρας περα απο το διλημμα 600-1000 μην παρεις τιποτα χωρις ABS
Θοδωρή το 600 στο ξαναείπα είναι για τα πάντα.
Το ότι με τα λεφτά που διαθέτεις παίρνεις και Mercedes 2500 κυβικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπεις στην διαδικασία να το κοιτάς.
Εγώ καταλαβαίνω ότι θες μια μηχανή που θα σου δίνει τον αέρα να το κυκλοφορεις κι εντός νησιού.Να μην το λυπάσαι.
Μπήκαμε πέρσι Κέρκυρα με τη σύζυγο.Βολταραμε αρκετα κι ανεβήκαμε Παλαιοκαστριτσα. Δεν χρειαζόμουν ούτε κυβικά,ούτε γκαζι,ούτε ροπή παραπάνω απο αυτή του 600.Ξερεις ποσό έκαψα μέσο όρο Πρεβεζα-Κέρκυρα-Πρεβεζα σε χαλαρο ρυθμό με εθνική ταβάνι 120 λόγω παρέας με 300αρι σκούτερ;
4,6λ/100χλμ!!
Δεν το πίστευα..
Το 600 είναι αλεξίσφαιρο μοτέρ.Στο λέω υπεύθυνα μιας και δεν το έχω για "παρέλαση".
Ξέρεις τι λείπει ουσίας απο το 600 και το εχει το 1000;Οι καθρέπτες.Κατι που έχω αλλαξει.
ρε παιδια παλια γυρναγαν ολη την ελλαδα και ακομα παραπερα με 200 και 300 κυβικα..και με μηχανες αισχη οχι σαν τις σημερινες. μια χαρα και υπεραρκετα ειναι τα 600
Γιατρενομίζω ο "μικρός" αναφέρετε στην μανία μας να μην ικανοποιούμαστε με τίποτα.Η προσφορά κυβικών και περισιας δύναμης μας εχει παρασύρει απο το τι πραγματικά χρειαζόμαστε.Αυτο που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες μας κι όχι το φαινεσθαι η το εγώ μας..
Αν ειμαι λάθος αναβατη19 πες μου.
Συγνώμη απο τον Θωδωρη αν τραβήχτηκα εκτός θέματος.