Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 81

Θέμα: Γέρος και αρχάριος

Νέο μέλος
    Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας και τις συμβουλες σας. Χαιρομαι που βλεπω οτι περασαν κι αλλοι απο τη θεση μου. Η αληθεια ειναι οτι με αγχωνει αρκετα το ολο θεμα αλλα εχω διαθεση να μαθω και σιγουρα θα εχω τον απαραιτητο εξοπλισμο για παν ενδεχομενο

Παλαιό μέλος
    και εγω το διπλωμα το εβγαλα στα 26 και μηχανη πηρα εδω κ 5 μηνες! στα 29 μου! πρωτη μηχανη, πιο πριν ουτε 50αρι..μην ψαρωνεις..ειναι και να το εχεις λιγο να μην εισαι γιωτομπαλο..αλλα ακουγεσαι νορμαλ απλα φοβισμενος

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Χρυσή τομή τα 300cc σκούτερ ανάμεσα στα "μικρά" και "μεγάλα" αλλά και ένα 150άρι για μέσα στη πόλη μια χάρα είναι αφού τα 100 χαω τα έχει σχετικά άνετα και περισσότερα δεν χρειάζονται για τέτοια χρήση. Με τα 300cc απλά είσαι πιο άνετος και μπορείς να πας και λίγο παραέξω μια εκδρομή. Δεν έχω ακούσει κάποιον να πήρε σκούτερ και να το μετάνιωσε. Τα παπιά οικονομικά και αξιόπιστα αλλά αν το μηχανάκι δεν είναι μέρος της δουλειάς σου τότε το σκούτερ θα ήταν προτιμότερο. Πέρα απο τους χώρους του σκούτερ, έχεις πλήρη κάλυψη απο αέρα - βροχή και δεν έχεις συμπλέκτη. Για μέσα στην πόλη κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καλύτερο μεταφορικό απο σκούτερ.

Ακριβότερο θεωρείται γιατί λόγο της φύσης του το σκούτερ είναι πιο ευαίσθητο και με μεγλύτερες πιθανότητες να σου βγάλει κάποιο πρόβλημα απο ότι μια μηχανή. Σχετικά με τα πάγια έξοδα, δεν λέω για πτώση όπου τα πλαστικά μπορεί να είναι ακριβότερα απο το ίδιο το σκούτερ, είναι λίγο καλύτερα απο μια 600αρα μηχανή. Με νορμάλ οδήγηση ένα 300αρι δεν είναι πάνω απο τα 3.5 λ/100χαω
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    Καλή επιλογή να ξαραχνιάσεις από το κουτί και να πας σε δίκυκλο. Θα κερδίσεις σίγουρα χρόνο στις μετακινήσεις σου κι ένα αίσθημα ελευθερίας. Προτίμησε μια μηχανή δρόμου που να μην έχει πλαστικά γιατί στοιχίζουν. Μη πάρεις σκούτερ, δεν κερδίζεις τίποτα ουσιαστικό.
    Με το δίκυκλο κάποιες φορές θα πέσεις κι ίσως κάνεις και " μιμί" αλλά άμα φοβάσαι είναι χειρότερο. Περισσότερο προσοχή χρειάζεται σίγουρα όταν οδηγάς μηχανάκι.
    Δεν ξέρω αν είσαι μικρός ή μεγάλος για να ξεκινήσεις να κυκλοφορείς με μηχανάκι αλλά είναι καιρός να σκίσεις τη γάτα στο σπίτι, δε νομίζεις ;P

Ντιπ άσχετος Το avatar του/της gory
    Εγώ έβγαλα δίπλωμα το 2009, και πρώτη μηχανή πήρα πριν από 9 μήνες στα 32 μου.
    Μη μασάς. Τις πρώτες μέρες και μου έσβηνε, και ζοριζόμουνα και έξω απ'τα νερά μου ένιωθα.

Άποψη μου πάρε το μηχανάκι που σου αρέσει. Απ'όσα βλέπω τα σκούτερ δείχνουν πολύ πιο άνετα στην πόλη, αλλά την μηχανή δεν την αλλάζω. Έρωτας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της I-want-a-moto
    Τα σκούτερ ιδιαίτερα τα πιο δεύτερα πίνουν δυσανάλογα με τις αποδόσεις τους,ο ιμάντας και τα βαριατορ (τα λέω καλά είναι εκείνα τα μπιλάκια) κοστίζουν ένα κάρο λεφτά, είναι θεόβαρα ,με τη παραμικρή πτώση τον ήπιες. Μεγάλο + οι χώροι και οι ευκολία αλλά με πολλά -.με πολύ βάρος και αργά πιάνουν και πατινάρουν,στη εκκίνηση έχουν μια καθυστέρηση και τα περισσότερα κοπανάνε απίστευτα στις λακκούβες (μικρές ρόδες-κοντή διαδρομή).για να αλλάξεις πχ τα τα τακάκια πίσω ή για να φτάσεις στο κινητήρα πρέπει να το κάνεις όλο κομμάτια. Επίσης είναι 99/100 από πλαστικό το οποίο φθείρεται (ιδιαίτερα το μαύρο από τον ήλιο). Το peugeot satelis το έχεις δει? Είναι αυτό: Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	peugeot-satelis-500-01.jpg 
Προβολές:	169 
Μέγεθος:	55,7 KB 
ID:	362855 βγαίνει σε 125,250,400 και 500. Εγώ με τέτοιο έμαθα (το πουλάω είναι 400 κυβικά άμα ενδιαφέρεσαι ρίξε πμ).
    Kαταφαντασίαν επιδέξιος...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από I-want-a-moto Προβολή μηνύματος
    Τα σκούτερ ιδιαίτερα τα πιο δεύτερα πίνουν δυσανάλογα με τις αποδόσεις τους,ο ιμάντας και τα βαριατορ (τα λέω καλά είναι εκείνα τα μπιλάκια) κοστίζουν ένα κάρο λεφτά, είναι θεόβαρα ,με τη παραμικρή πτώση τον ήπιες. Μεγάλο + οι χώροι και οι ευκολία αλλά με πολλά -.με πολύ βάρος και αργά πιάνουν και πατινάρουν,στη εκκίνηση έχουν μια καθυστέρηση και τα περισσότερα κοπανάνε απίστευτα στις λακκούβες (μικρές ρόδες-κοντή διαδρομή).για να αλλάξεις πχ τα τα τακάκια πίσω ή για να φτάσεις στο κινητήρα πρέπει να το κάνεις όλο κομμάτια. Επίσης είναι 99/100 από πλαστικό το οποίο φθείρεται (ιδιαίτερα το μαύρο από τον ήλιο). Το peugeot satelis το έχεις δει? Είναι αυτό: Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

ID:	362855 βγαίνει σε 125,250,400 και 500. Εγώ με τέτοιο έμαθα (το πουλάω είναι 400 κυβικά άμα ενδιαφέρεσαι ρίξε πμ).

Μπανιερούκλα...
    συμφωνώ σε ολα τα παραπάνω....
    και συμβουλευω τον φίλο που άνοιξε το θρεντ οτι υπάρχουν ενα σωρό καλές μοτοσυκλετες που κινουνται αριστα στης πόλεις αλλά και ειναι κορυφή για κοντινές αποδράσεις.....ΜΤ -03, ΕR-6, SUZUKI Gladius,,,,,,KTM Duke 390....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Μία ερώτηση, μόνο για να πιάσω το πνεύμα΄ ποιου τύπου μηχανάκι περνάει έγκριση; Μόνο σε σκούτερ παίζουμε;

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από I-want-a-moto Προβολή μηνύματος

Σίγουρα το πουλάς;

TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Χτες είδα ανακοινώθηκε και νέο Piaggio Beverly 300/350 με ABS/ESR κλπ παραφερνάλια, με euro4 μοτέρ.

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    SYM or Kymco????
    I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!

για τα συνεργεία της πρώτης έχουν γραφτεί τα χειρότερα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Μία ερώτηση, μόνο για να πιάσω το πνεύμα΄ ποιου τύπου μηχανάκι περνάει έγκριση; Μόνο σε σκούτερ παίζουμε;
    Απ` ότι φαίνεται μάλλον δύσκολα θα πάρω κάτι άλλο εκτός σκούτερ

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Χτες είδα ανακοινώθηκε και νέο Piaggio Beverly 300/350 με ABS/ESR κλπ παραφερνάλια, με euro4 μοτέρ.
    Πολύ ενδιαφέρον αν και ανεβαίνω κάμποσο. Αρχίζω και σκέφτομαι όμως οτι το ABS θα βοηθήσει πάρα πολύ στην αποφυγή χαζών πτώσεων που θα κοστίσουν σε πλαστικά όσο το έξτρα κόστος του, χωρίς να έχω κι εγώ κάποιο τραυματισμό. Θα κάνω μια γύρα στους εμπόρους να δω αν προσφέρουν κάτι έξτρα για να υπολογίσω το συνολικό κόστος

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    "τωρα στα γεραματα"......33 χρονων νεος
    Καλά σου λέει, εγώ πήρα δίπλωμα μηχανής στα 45 Πήρα πρώτα ένα xt660 και τώρα ενα varadero, οχι για πόλη.

Καλή αρχή και πάντα κράνος και εξοπλισμό. Καλούς δρόμους και προσοχή

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αρχάριος και αγορά
    από ddragon στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2014, 18:12
  2. Να παίζει ο γέρος και του παιδιου να μην δίνει
    από hidefnick στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2014, 14:16
  3. Αρχάριος και R6
    από Cycloholic στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2010, 18:27
  4. Ο γέρος και η Μύκονος
    από TOLISTOLAROS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2009, 18:41
  5. ο γερος και η μιζα...
    από reinmeister στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2009, 16:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ