Υπαρχει καποια σχολη ομοιοπαθητικης σε καποια Ευρωπαικη χωρα?Κλινικες υπαρχουνε ,σχολες ομως?
Ουτε ο χειροπρακτης μπορει να κολησει ενα συντριπτικο καταγμα.....
Μπορει ομως να σου ξαναπαει τον σπονδυλο στην θεση του ( οταν αυτος ειχε μετατοπιστει πανω στον νευρολογικο ιστο και δεν ειχες επι 15 μερες ποδια...)
Τον καιρο που φυσιοθεραπευτες και γιατροι σου ελεγαν μονο εγχειρηση και φυσιοθεραπεια επι 6μηνο ....Μονο και μονο για να ξαναπερπαταω οπως πριν...
Σε 1μιση μηνα ξανακαβαλαγα μηχανακι.....
Μετα απο 6 μηνες και εντουρο.....
Τον καιρο που 2 ορθοπαιδικοι και ενας φυσιοθεραπευτης το απαγορευσαν εφορου ζωης....!!
18 χρονια πανε απο τοτε.....
Δεν αποκλειω την κλασικη ιατρικη....
Απλα " τυχαια " οι συγκεκριμενοι γιατροι οταν δεν γινετε σε παραπεμπουν οι ιδιοι...!!
Το μονο που χρειαζετε καλο τσεκαρισμα του ιατρου...( αν και αυτο ισχυει και για την κλασικη ιατρικη...)
![]()
εγω παντως δεν θα αφηνα χειροπρακτη να μου μετακινησει σπονδυλο...........
σαρκασμός 100%, ουσία 0%
το ότι υπάρχουν γιατροί που εκμεταλλευόμενοι το σύστημα βγάζουν λεφτά με περιττές συνταγογραφήσεις δεν σημαίνει ότι η ιατρική είναι απάτη, ούτε εξυψώνει την ομοιοπαθητική σε επιστήμη.
ούτε το τι ισχυρίζονται/πιστεύουν/προσκυνάνε οι πολλοί είναι κριτήριο.
Είναι θλιβερό, κοτζάμ μαντράχαλος να μην μπορείς να ξεχωρίσεις το ένα από το άλλο.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Φρόνιμα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ρε σεις εγκεφαλικό και έμφραγμα δεν θα θεραπευτεί ομοιοπαθητικά. Έχει συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής, από πρώτο χέρι, ξέρω άνθρωπο που είχε μεγάλο θέμα με την ψωρίαση και έγινε καλά μέσω της ομοιοπαθητικής.
Για ολιστική ιατρική και δυσανεξια τροφών έχει ψαχτεί κανείς ποτέ;
Πιάστου την κουβέντα για αμάξια.
Αν ξέρει τα πάντα όλα για τη σειρά Μ της Μπε Εμ Βε, σήκω φύγε τρέχοντας, κινδυνεύεις.
Η ομοιοπαθητική δουλεύει μια χαρά όπως και η αλλοπαθητική αλλά εγώ θα πρόσθετα έναν ακόμα παράγοντα.
Μην υποτιμάτε τις θεραπείες χωρίς φάρμακα.
Τη φυσιοθεραπεία πχ, την ψυχανάλυση, την ψυχοθεραπεία κλπ
Μπορείς να λύσεις προβλήματα που δεν θα ξεπεράσεις ούτε με έναν τόνο φάρμακα.
Το κλειδί όμως είναι ο γιατρός να έχει τα μάτοια ΑΝΟΙΧΤΑ και να μην είναι δογματικός.
ανανήψαντας