Βαζω κι εγω την συμμετοχη μου αλλα δεν ειμαι ακομα απολυτα σιγουρος. Ελπιζω να ερθω.
Βαζω κι εγω την συμμετοχη μου αλλα δεν ειμαι ακομα απολυτα σιγουρος. Ελπιζω να ερθω.
Και εγω παιδιά θέλω να ταξιδέψω παρέα σας αλλα θα ξέρω σίγουρα κατα τα μέσα του Αυγούστου.
Αν δεν βγεί κάτι άλλο που έχω κατα νού θα είμαι και εγώ στις συμμετοχές για την βολτάρα....![]()
χαχαχαχαχα φανταστικε συνοδοιπορε δεν εχω θεμα κανενα ας γραψουν και τα αλλα παιδια που δηλωσαν (6 ατομα νομιζω) αλλα και οσοι το σκεφτονται για την αλλαγη ημερομηνιας και να καταληξουμε σε καποια για να κανονιστουν οσα πρεπει για την εκδρομη.
Τι λετε οι συνοδοιποροι και συνδιοργανωτες;
υγ.Τζανη;
Από εμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την αλλαγη ημερομηνίας.
εγω μεσα σε οποια ημερομηνια κανονιστει αρκει να το ξερουμε απο τωρα να κανονισω αδεια
Δεν θελω να χαλασω την παρεα γιατι δεν ειμαι σιγουρος αν θα ερθω. Οσον αφορα το θεμα του τεο σχετικα με τις ημερομηνιες εγω εχω προβλημα. Δεν θα μπορεσω οριστικα να ερθω. Εκεινες τις ημερομηνιες για μενα ειναι θεμα στην δουλεια μου. Επειδη ομως ακομα η συμετοχη μου ειναι φλου ας ακουσουμε και τους υπολοιπους πρωτα.
αν μπορέσω να έρθω τέλη Σεπτέμβρη θα μπορώ και μια βδομάδα μετά. Οπότε από μένα είναι οκ
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
Η ημερομηνια πρεπει να οριστικοποιηθει συντομα, εγω μπορω στις ημερομηνιες του Ηλια 22-25 Σεπτεμβρη αλλα οχι αργοτερα. Θατανε καλο να το ξερουμε μεχρι τις 10 Αυγουστου το αργοτερο ωστε να παρθουν αδειες, να βγουν εισιτηρια κλπ, μιλαμε ουσιαστικα για ενα μηνα πριν.
ΥΓ Ητανε να παω Τουρκια/Ποντο την επομενη βδομαδα αλλα ματαιωθηκε λογω της καταστασης στη γειτονα και αλλων θεματων, οποτε επιβαλεται να παρω μερος στη 2η διεθνη σιδεροκωλη.
Τελευταία τροποποίηση από XLGeorge; 30/07/2016 στις 18:27.
" the PouroDuro spirit "
Τελικη ημερομηνια αυτη της 22-25 Σεπτεμβρη.
Ειναι η ημερομηνια που εξυπηρετει τους περισσοτερους.
Μεχρι 12 Αυγ. θα στειλω τα mail για τα ξενοδοχεια για οσους εχουν δηλωσει συμμετοχη στην εκδρομη εως τοτε.
Συντομα βγαζω προγραμμα και παρακαλουνται οσοι θελουν και εχουν να προτεινουν κατι επανω σε αυτο να το πραξουν ετσι ωστε να διαφοροποιηθει το πλανο.
![]()
Εγω ακυρος παιδιά!Δυστυχως δε μπορω
Καλα να περασετε,να βγαλετε οσες φωτογραφίες σας επιτρέπει ο ρυθμος και το πρόγραμμα και να φορτωσετε εικονες και εμπειρίες...
Και που ξερεις μπορει να ξημερωσει και για μας μια Κυριακή :-(
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
1. ΗΛΙΑΣΚΤΜ
2. teo_g7
3. kyo
4. kordix
5. GIWRGOS2012
6. TimosV
7. XLGeorge
8.christof40
δηλωνω συμμετοχη αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος μεχρι τοτε
αρχες σεπτεμβριου θα ξερω σιγουρα
Αν και δεν είμαι φανταστικός, ούτε και διοργανωτής, δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανένα πρόβλημα για την αλλαγή των ημερομηνιών. Το ταξείδι θα είναι πολύ καλό και την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.
Να το γνωρίζουμε όμως ένα μήνα πριν ώστε να κάνουμε προγραμματισμό. Επίσης θα πρότεινα να μην το πάμε πολύ μέσα στον Οκτώβρη καθώς ο καιρός είναι λαχείο. (Όχι ότι δε βρέχει το Σεπτέμβρη).