Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Θόρυβος αντλίας βενζίνης

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kagelos1 Προβολή μηνύματος
    Εγώ το άφηνα πάρα πολύ συχνά με σχεδόν άδειο ντεπόζιτο από βαρεμάρα (ή μαλακία). Ίσως να το έπαθε από αυτό. Η δεύτερη αντλία όμως που είναι ολοκαίνουρια;
    Έκανα μια δεύτερη ηχογράφηση (σε λίγο θα βγάλω δίσκο), όπου μπορείτε να διαπιστώσετε πως η αντλία ακούγεται όταν λειτουργεί η μηχανή, στο ρελαντί βέβαια, ξεκάθαρα. Είναι λογικό αυτό; Δεν θυμάμαι ποτέ να μπορώ να δακρίνω τον ήχο της αντλίας παλιότερα. Για ακούστε και πείτε μου:

https://www.dropbox.com/s/nven6n7slg...ump-2.mp3?dl=0

ΟΚ το κινητό το κρατούσα πάνω από ντεπόζιτο, όχι κολλημένο όμως. Αλλά η αντλία ακούγεται ξεκάθαρα. Αν δουλέψει λίγο η μηχανή μειώνεται ο θόρυβος.

Απ ότι φαίνεται η μαϊμού αντλία δεν συνεργάζεται σωστά με το ρυθμιστή πίεσης. Το έχω πάθει κι εγώ σε άλλη μηχανή (τρανσάλπ 700). Παρόλο που είναι ίδια στις προδιαγραφές η μαϊμού τρόμπα. Εγώ είχα αλλάξει τουλάχιστον 3 αντλίες ίδιων προδιαγραφών και δεν δούλεψε τίποτε. Πήγα για αλλαγή τρόμπας. Από τότε, βενζίνη μόνο σε ένα βενζινάδικο και στα υπόλοιπα χωνί διύλησης.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Απ ότι φαίνεται η μαϊμού αντλία δεν συνεργάζεται σωστά με το ρυθμιστή πίεσης. Το έχω πάθει κι εγώ σε άλλη μηχανή (τρανσάλπ 700). Παρόλο που είναι ίδια στις προδιαγραφές η μαϊμού τρόμπα. Εγώ είχα αλλάξει τουλάχιστον 3 αντλίες ίδιων προδιαγραφών και δεν δούλεψε τίποτε. Πήγα για αλλαγή τρόμπας. Από τότε, βενζίνη μόνο σε ένα βενζινάδικο και στα υπόλοιπα χωνί διύλησης.
    Τι του λες του ανθρώπου ρε φίλε??? Αφού λέει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα πέραν του ήχου που "νομίζει" ότι είναι υπερβολικός. Αν δεν συνεργάζονταν η αντλία με τον ρυθμιστή πίεσης το μηχανάκι μπορεί να είχε χίλια προβλήματα (από το να μην παίρνει εύκολα ή και καθόλου μπρος μέχρι δισταγμούς και βηξίματα στο άνοιγμα του γκαζιού κλπ κλπ) .
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος

......
    Δυστυχώς στην πόλη που μένω δεν έχω πρόσβαση σε συνεργείο της προκοπής και οι γνώσεις οι δικές μου είναι νηπιακές.
    Φερτο Γιαννενα να σε στειλω σε καλο μαστορα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kagelos1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Φερτο Γιαννενα να σε στειλω σε καλο μαστορα.
    Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά. Έχω ένα τελευταίο χαρτί να παίξω την Τρίτη. Αν δεν, θα σε ενημερώσω. Αν και νομίζω ότι ένα καφέ κάποια στιγμή θα πρέπει να τον πιούμε εμείς, όντας Ηπειρώτες και κάτοχοι Bandit

Τελικά έκανα λάθος σχετικά με κάτι: Η μηχανή δεν λειτουργεί σωστά με τη νέα αντλία. Όταν π.χ. πηγαίνω με 120km/h και δίνω το γκάζι τέρμα, πρώτα μπουκώνει και κόβει λίγο και μετά δίνει σιγά σιγά. Περιμένω νέα αντλία, της προκοπής αυτή τη φορά ελπίζω, σήμερα.

Την έβαλα τη νέα αντλία και έχω να πω πως είχα ξεχάσει ότι το μηχανάκι πάει τόσο καλά

Μάλλον και η εργοστασιακή αντλία είχε βουλώσει τώρα τελευταία και δεν έδινε το σωστό καύσιμο, δεν ξέρω. Πάντως λύθηκαν τα ζητήματα απόδοσης και θορύβου. Θα πάω μια καλή βόλτα τώρα να το δοκιμάσω.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Την έβαλα τη νέα αντλία και έχω να πω πως είχα ξεχάσει ότι το μηχανάκι πάει τόσο καλά

Μάλλον και η εργοστασιακή αντλία είχε βουλώσει τώρα τελευταία και δεν έδινε το σωστό καύσιμο, δεν ξέρω. Πάντως λύθηκαν τα ζητήματα απόδοσης και θορύβου. Θα πάω μια καλή βόλτα τώρα να το δοκιμάσω.
    καλές βόλτες λοιπόν!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Συγνωμη...αλλα απ'ολο το thread δεν εκανε σε κανεναν εντυπωση οτι μπορεις να αντικαταστήσεις
    την πανακριβη μαμισια αντλια (300+ ευρώ)
    με μια made in japan στα 23 ευρω ?????
    Ακομα και με συμβιβασμους ? (δυσκολες εποχες γαρ)

Η δευτερη αντλια τι ηταν ?
    Κοστος ?

Τη δεύτερη αντλία την αγόρασα από τον Ρούλια για 120€. Η μάρκα είναι TOMCO, δηλαδή τρέχα γύρευε. Παρόλα αυτά φθηνότερη από την Suzuki που πουλάει όλο το σύστημα για 470€ (ρώτησα) και όχι μόνο την αντλία. Δηλαδή το κουτί, κάτι καλώδια και τη βάση πέρα από την ίδια την αντλία.
    Πιθανόν να την έβρισκα και φθηνότερη αν είχα υπομονή να ψάξω καλύτερα και να την παραγγείλω από το εξωτερικό. Εγώ όμως βιαζόμουν και έτσι βολεύτηκα από τον Ρούλια μιας και την είχε ετοιμοπαράδοτη.

Κάτι που ίσως να έχει τη σημασία του είναι πως το 650 και το 1250 δεν φοράνε την ίδια αντλία. Η πρώτη που αγόρασα υποτίθεται κάνει για το 650, το 1250 και οτιδήποτε ενδιάμεσο. Στο Ρούλια μου είπαν πως έχουν άλλη για το 650 (πιο φτηνή) και άλλη για το δικό μου. Άρα ενδεχομένως αυτή που πήρα από ebay να είναι εντάξει για το 650.

Τη δεύτερη αντλία την αγόρασα από τον Ρούλια για 120€. Η μάρκα είναι TOMCO, δηλαδή τρέχα γύρευε. Παρόλα αυτά φθηνότερη από την Suzuki που πουλάει όλο το σύστημα για 470€ (ρώτησα) και όχι μόνο την αντλία. Δηλαδή το κουτί, κάτι καλώδια και τη βάση πέρα από την ίδια την αντλία.
    Πιθανόν να την έβρισκα και φθηνότερη αν είχα υπομονή να ψάξω καλύτερα και να την παραγγείλω από το εξωτερικό. Εγώ όμως βιαζόμουν και έτσι βολεύτηκα από τον Ρούλια μιας και την είχε ετοιμοπαράδοτη.

Κάτι που ίσως να έχει τη σημασία του είναι πως το 650 και το 1250 δεν φοράνε την ίδια αντλία. Η πρώτη που αγόρασα υποτίθεται κάνει για το 650, το 1250 και οτιδήποτε ενδιάμεσο. Στο Ρούλια μου είπαν πως έχουν άλλη για το 650 (πιο φτηνή) και άλλη για το δικό μου. Άρα ενδεχομένως αυτή που πήρα από ebay να είναι εντάξει για το 650.

Φαντάζομαι να ενημέρωσες τον πωλητη στο e-bay για την δυσλειτουργια.
    Αν ναι, τι σου ειπε ?

Δεν τον ενημέρωσα, ίσως το κάνω. Δεν περιμένω να μου πει τίποτα ουσιαστικό και επιπλέον υπάρχουν άλλοι τόσοι που πουλάνε την ίδια αντλία δηλώνοντας ότι είναι κατάλληλη για ότι δίκυκλο έχει έχει ξεμυτίσει από Ιαπωνία μεριά.

Δεν τον ενημέρωσα, ίσως το κάνω. Δεν περιμένω να μου πει τίποτα ουσιαστικό και επιπλέον υπάρχουν άλλοι τόσοι που πουλάνε την ίδια αντλία δηλώνοντας ότι είναι κατάλληλη για ότι δίκυκλο έχει έχει ξεμυτίσει από Ιαπωνία μεριά.
    Κακως !
    Δεν λεω να του ριξεις αρνητικο quotation αλλα τουλαχιστον να τον ενημερωσεις.

Το έκανα μόλις.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Capture.PNG 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	9,8 KB 
ID:	363639

Και απάντησε κιόλας:

Hi, as our sales record, this kemso fuel pump performance is enough for your bike. If it's losing pressure issue, pls check the o rings, seals inside module, whether it's in the right position, or split. Pls also try to clean the internal fuel filter. Since these will cause losing pressure issue.

Thanks.
    Τι να του πω εγώ τώρα; Ότι έβαλα άλλη αντλία και δούλεψε αμέσως; Γιατί να με πιστέψει;

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. by pass φιλτρο αντλιας βενζινης...
    από KIMONAS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2021, 20:13
  2. προβλημα αντλιας βενζινης suzuki address 125i
    από thiseas74 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2018, 01:12
  3. oring αντλίας βενζίνης hayabusa 2008 και μετά
    από k0stas.k1979 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket