NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Όχι δεν είναι ίδιοι και καλό είναι να σταματήσει αυτού του τύπου η προπαγάνδα.
Είναι άλλο όταν σε πιάνουν στα πράσα να προσπαθείς να δικαιολογηθείς, να πεις κανένα «δεν είναι ακριβώς έτσι» και στο κάτω κάτω να ξηλώσεις και κανέναν από το κόμμα ή από κανένα υπουργείο έστω και για το θεαθήναι,
και άλλο να λες «ναι, που βλέπετε το πρόβλημα, πολύ καλά έκανα και για φροντίστε να προσέχετε τι με ρωτάτε γιατί θα σας ξηλώσω και θα βάλω άλλους που θα προσέχουν...»
Στην πρώτη περίπτωση είσαι λαμόγιο.
Στη δεύτερη είσαι και λαμόγιο και φασίστας.
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Όσο υπάρχει ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΙΠΟΤΕ δεν θα αλλάξει.
Μόνο πιο κάτω θα πάμε.
Όσο δεν αλλάζει ο νόμος για την βουλευτική ασυλία, ευθήνη υπουργών κλπ κλπ
Όσο δεν βλέπεις κινητικότητα στο δικαστικό τομαία
Όσο δε βλέπεις αξιολόγιση
και κυρίως....
Όσο δε βλέπεις ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΑΦΙΑ (όπως στην Ιταλία)
απλά θα παίζουμε με τα επίθετα και θα βριζόμαστε σα μαλακές άνευ λόγου και αιτίας
υγ '
και σπάω πλάκα όταν ακούω τον Κούλη να μιλάει για αξιοκρατία και μετά να ζητά 1 λεπτού σιγη
από το τουίτερ
αλλά λυπάμαι πολύ.
Χωρίς πλάκα στο λέω.
ανανήψαντας
Όλα όσα γράφεις είναι αλήθεια.
Και πάλι όμως, υπάρχει διαβάθμιση στο πόσο χάλια είναι μια κυβέρνηση.
Δεν λες απλά ένα «είναι αρνητικής αξίας» και ξεμπερδεύεις.
Επίσης, δεν χρειάζεται τέτοια απογοήτευση στο φόρουμ για το πόσο κακός πρωθυπουργός θα είναι ο κούλης.
Από τη μία, το ρεκόρ ασχετοσύνης και αχρηστίας του σημερινού θέλει παγκοσμίου επιπέδου αθλητή για να σπάσει. Θα πρέπει να φέρουμε παίχτη απ' έξω (βέβαια υπάρχει κι η Κωνσταντοπούλου, ποτέ δεν ξέρεις).
Από την άλλη, μην το δένετε πως θα είναι αυτός ο επόμενος πρωθυπουργός. Βασικά, μην το δένετε καν πως θα είναι πρόεδρος της ΝΔ στις επόμενες εκλογές. Έχουμε καιρό μέχρι το '19 και τα αυτογκόλ ήδη μπαίνουν απανωτά...
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!
Αντε πάλι τα ίδια ρε Νικολάκη...
Πρώτον δεν εχω καθόλου μικρη ραμ και μια χαρα θυμάμαι τα καμώματα της Νατασας Παζαΐτη ακόμα κι αν πέρασαν 10 χρόνια.
Αλλα. Δεν αναφέρθηκα στην Περιστέρα (ώστε να έχει καποιο νόημα η φωτό σαν αντιστοιχία συζυγων πρωθυπουργών), αλλα σε έναν τυχαίο τυπο ο οποιος εξαργυρωσε τις - ηλεκτρονικές πλέον - αφισοκολήσεις με μια ωραία θεσούλα στη Βουλή, την 'ωρα που εσυ παλεύεις με ΙΚΑ και περιοδικες δηλώσεις και ΦΜΥ κλπ κλπ...
Παμε άλλη μια: Το οτι το έκαναν οι άλλοι ΔΕΝ δινει άλλοθι στην "ηθικομαχούσα" αριστερα.
Κατάλαβέ το επιτέλους![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τόσα χρόνια που διαβάζω εδώ μέσα όμως δεν σε είδα να τα λες κι από κει ή κάνω λάθος???
Τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ μας έπιασε ο πόνος για τα αριστεία...
Τώρα είδαμε ότι υπάρχουν βολεμένοι, κρατικοδίαιτοι και Τσάτσοι (από που βγαίνει αυτό το Τσάτσοι είπαμε??)
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ
Τους είδαμε κι αυτούς και τους άλλους
ΑΡΚΕΙ ΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...
![]()
ανανήψαντας
Πρωτον κανεις λάθος (απλα δε με διαβαζεις σωστα). Δευτερον, το αν και πόσο μπορει να κρινει κανεις μια κυβερνηση δεν ειναι συνάρτηση του πόσο έκρινε τις προηγούμενες. Τρίτον, οι άλλοι ξέραμε τι κουμάσια ειναι, ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι που πούλησε ηθικο πλεονέκτημα της αριστεράς και εβγαλε τον κοσμο να χορεύει μπελατσιάο. Τέταρτον, αν το κατακρινω πολύ ειναι γιατι μου θυμιζει τους σκατοδιορισμους του Πασοκ... (θα μου πεις ο συριζα πασοκ ειναι).
Εγινα κατανοητος;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πρωτον κανεις λάθος (απλα δε με διαβαζεις σωστα). Δευτερον, το αν και πόσο μπορει να κρινει κανεις μια κυβερνηση δεν ειναι συνάρτηση του πόσο έκρινε τις προηγούμενες. Τρίτον, οι άλλοι ξέραμε τι κουμάσια ειναι, ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι που πούλησε ηθικο πλεονέκτημα της αριστεράς και εβγαλε τον κοσμο να χορεύει μπελατσιάο. Τέταρτον, αν το κατακρινω πολύ ειναι γιατι μου θυμιζει τους σκατοδιορισμους του Πασοκ... (θα μου πεις ο συριζα πασοκ ειναι).
Εγινα κατανοητος;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais