2 ώρες στο νησί και χάθηκα και έπεσα, έχω πρόγραμμα :rotflmao:
Η πτώση ήταν περισσότερο βουτιά σε αμμόλοφο και η άμμος πήγε παντού.
2 ώρες στο νησί και χάθηκα και έπεσα, έχω πρόγραμμα :rotflmao:
Η πτώση ήταν περισσότερο βουτιά σε αμμόλοφο και η άμμος πήγε παντού.
Ας το σβήσει κάποιος![]()
Διακοπές ε;
Άδεια 29/8. Καλοκαιρινή δεν την λες.
Μέχρι τότε...αίμα
Δεν είχα καταλάβει ότι όταν το αφεντικό έλεγε "τι άδεια; Έχουμε δουλειά, όλοι εδώ" εννοούσε εμένα. ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι πήραν ή αρχίζουν οι τελευταίοι από δεύτερα.
Υπομονή και πάλι καλά.
Ακόμη δεν πέρασα τα 8.000 χλμ
Καλά μου έλεγαν να γίνω αγρότης τον χειμώνα και δάσκαλος το καλοκαίρι.
άμα δεν θέλαμε να μάθουμε γιατί ζει αυτό το θρεντ τζουτζούκο;
καλά να περάσετε!
μη σκας μαν.
θυμάμαι πως εκεί τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη έχω κάνει καταπληκτικές διακοπές γιατί ο
καιρός είναι ακόμα αυγουστιάτικος αλλά το μπουλούκι οι τουρίστες έχουν γυρίσει στις βάσεις τους
την λες και την παραλες....
18-25 Σεπτεμβριου εχω κανει διακοπαρες στην Κρητη...
επισης μπανια γινονται ανετα και χαλαρα μεχρι τελος Οκτωβριου - αρχες Νοεμβριου...
![]()
Άρτι αφιχθείς από Σύβοτα και πέριξ περιοχές...
Εγώ μόνιμα σεπτεμβρη τσιμπαω άδειες καλοκαιρινές.η καλύτερη θάλασσα,οι καλύτερες τιμές και λιγότερος κόσμος.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σαν περίοδος είναι μια χαρά απλά το πρόβλημα είναι ότι σκας μέχρι να βγει το καλοκαίρι...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
στους αγ.σαράντα που λες,αλλά και γενικότερα στα παράλια της αλβανίας μέχρι 29-30 αυγούστου γίνεται της ποπης
αμα πας 2-3 Σεπτέμβρη λες και έχει πέσει περονόσπορος! τα κεφάλια μέσα!
ενδεικτικά ένα καλό δωμάτιο που αυγουστο το βρίσκεις 70-90 ευρώ,σεπτέμβρη το έχεις χαλαρά με 35-40!
ανέκαθεν βολτάρω απο τέλη αυγούστου και μετά,άσε που έχει πέσει και η ζέστη
Γιαννη, και εγω μολις γυρισα απο Συβοτα. Ειχα παει παλι πριν 4 χρονια. Μαγικα δεν τα λες αλλα ειναι ωραια. Παραλιες εχει αρκετα καλες γυρω απο τα Συβοτα. Στο λιμανι το βραδυ ειναι ωραια για ποτακι, καφεδακι.
Η πιο ωραια φαση ειναι να νοικιαζεις βαρκα και να πηγαινεις για μπανιο στα νησακια.
Α, πολυ κουνουπι ρε παιδι μου.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!