Σελίδα 60 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570110 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Ο κοσμάκης φίλε μου άντε να έχει μέσα 20-30 ευρό
    ...
    μεγαλύτερο από το να τα θάψεις στα 500 μέτρα κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας.
    Και μόνο που ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο, φαίνεται το πόσο μονόφθαλμα αντιμετωπίζεις τα πάντα και πως κανονικά δεν θα έπρεπε καν να απαντήσω.
    Παρόλα αυτά όμως, ας τσιμπήσω.
    Όχι λοιπόν, ο κόσμος δεν έχει 20-30 ευρά.
    Ο κόσμος μπορεί να έχει πουλήσει το σπίτι του ή το αυτοκίνητό του ή κανένα χωράφι για να βγάλει τα έξοδα, να έχει λεφτά για τις σπουδές του παιδιού (είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό), να πήρε μια επιταγή από χρωστούμενα από τη δουλειά του, την αποζημίωση της απόλυσής του, το εφάπαξ, τη σύνταξη που έκανε 2 χρόνια να του βγει, την καθυστερημένη επιταγή του δημοσίου για την εξόφληση των συνταγών αν έχει φαρμακείο και βασικά ο κόσμος μπορεί να έχει λεφτά στην τράπεζα για οποιονδήποτε λόγο ακόμα και αν είναι φτωχός.

Αλλά η πλάκα είναι πως ακόμα και να μην είχε λεφτά και όντως να είχε τα 20-30 ευρώ που λες, από τι λεφτά νομίζεις πως πληρώνεται ο κόσμος που δεν έχει λεφτά στην τράπεζα; Για μάντεψε...

Εδώ κάνεις λάθος, υπάρχει ένα ιδιαίτερο καθεστώς για τις χώρες τις Ευρωπαϊκής ένωσης αλλά σε καμιά περίπτωση καμία χώρα
    ...
    Υποθέτω πως κάποιος νομικός και ειδικά με ειδίκευση στο Ευρωπαικό δίκαιο θα μπορούσε να μας βοηθήσει καλύτερα
    Δεν είπα τίποτα παραπάνω από αυτό που λες.
    Απλώς, το ότι υπάρχει «ένα ιδιαίτερο καθεστώς για τις χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης» σημαίνει ακριβώς αυτό που έγραψα. Ότι υπάρχουν συμβάσεις που υπό ειδικές περιπτώσεις περιορίζουν την Εθνική κυριαρχία του κάθε κράτους. Δεν κάνει δηλαδή ό,τι γουστάρει μέσα στη χώρα του.

https://el.wikisource.org/wiki/%CE%A...B4%CE%B1%CF%82 Εδώ είναι το σύνταγμα, πες μου εσύ ΠΟΥ δεν έχει καταλυθεί το σύνταγμα, αντίστοιχα εγώ μετά θα σου φέρνω παράδειγμα που έχει καταλυθεί,προσπεραστεί, ρεμουλιαστεί.
    Α, όοοοχιιιι....
    Αυτό είναι καθαρό burden of proof. Εσύ κάνεις τον ισχυρισμό, εσύ πρέπει να τον τεκμηριώσεις.

Λαϊκίστικα θα σου πω ότι την Εθνική μας κυριαρχία τη χάσαμε όταν ο Σαρκοζί έλεγε τον Έλληνα πρωθυπουργό μαλάκα (τον Γιωργάκη, όχι ότι δεν είναι..)
    1. Δεν ξέρουμε αν αυτό ισχύει ή είναι ράδιο-αρβύλα
    2. Ακόμα κι αν ισχύει, δεν ξέρουμε το context των υπολοίπων λεχθέντων.
    3. Δεν είχε κι άδικο.
    4. Και τον Μπερλουσκόνι μαλάκα και καραγκιόζη τον έλεγαν όλοι, είχε χάσει την Εθνική της κυριαρχία η Ιταλία;

Σε πιο σοβαρό επίπεδο θα σου πω ότι όταν σου επιβάλουν όρους παραχώρησης ή πώλησης της δημόσιας περιουσίας τότε ναι την έχεις χάσει (θα μου πεις ζητάς λεφτά από κάποιον, θα στα δώσει με τους όρους του.. ναι αν οι όροι αυτοί είναι μόνο οικονομικοί, έτσι γίνετε μεταξύ κρατών, άλλου τύπου όροι είναι μη διαπραγματεύσιμοι και το θεωρώ και προσβλητικό ... μόνο οι χαμένοι πολέμων είχαν αναγκαστεί να δώσουν και χρήμα αλλά και να κάνουν άλλου είδους παραχωρήσεις πχ στο τι και πως θα παράγουν, εκχωρήσεις γης και άλλα χειρότερα)
    Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει κανέναν όρο. Άνετα μπορεί αύριο το πρωί (καλύτερα από Δευτέρα) ο Τσίπρας να πάρει τηλέφωνο τη Μέρκελ, τη Λαγκάρντ τον Γούνκερ τον Ντράγκι κτλ, να τους πει να πάνε να γαμηθούν και να απελάσει άμεσα και όσους υπαλλήλους έχει εδώ το ΔΝΤ η ΕΚΤ και η ΕΕ.
    Απλά μετά θα πρέπει να βρει από αλλού δανεικά (κι αγύριστα).

Θέλω να κάτσεις εσύ και να μου γράψεις ένα πλήρες proposal για την Ελληνική οικονομία και μετά και αν μου δώσετε τους μισθούς του Καρανίκα να κάτσω να σας γράψω και εγώ ένα, σε ελεύθερη οικονομία είμαστε τόσο με κοστολογώ!
    Αν εσύ που δεν καταλαβαίνεις γιατί κάποιος μπορεί να έχει λεφτά στην τράπεζα ακόμα και αν είναι φτωχός θέλεις τους μισθούς του Καρανίκα (βέβαια, εδώ που τα λέμε ούτε ο Καρανίκας το καταλαβαίνει αυτό) απλώς για να πεις δυο τρεις ιδέες, τότε εγώ που το καταλαβαίνω λογικά πρέπει να πάρω όσα παίρνει ο Ντράγκι...

ps: Κάπου πιο πίσω έγραψες ότι Συριζαίοι πήγαιναν και έβγαζαν κόσμο από τα κρατητήρια ... Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι αυτό δε συνέβη ποτέ (εκτός αν μιλάς για Συριζαίους συλληφθέντες σε κάτι μαζώξεις που έκαναν) Άτομα από τον πολιτικό χώρο στον οποίο αναφέρεσαι ποτέ δε δέχτηκαν χρήματα από το Σύριζα ούτε καν σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμα και δικηγόροι Συριζαίοι ή αν θέλεις φιλικά προσκείμενοι στο Σύριζα που υπερασπίστηκαν κόσμο σε συλλήψεις ήρθαν σαν επαγγελματίες και πληρώθηκαν σαν επαγγελματίες.
    Όχι Συριζαίοι απαραίτητα. Μέλη των συνιστωσών που μπαινόβγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ. Και όχι με λεφτά του ΣΥΡΙΖΑ. Με δικά τους. Γι αυτό έγραψα «άνθρωποι που έχουν ξοδέψει χρόνο και χρήμα για την ιδεολογία τους».
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Η μείωση δημοσίου τομέα (είτε μισθολογικά είτε αριθμητικά) δεν είναι φιλελεύθερη πολιτική ;
    Αυτό είναι γενίκευση. Η φιλελεύθερη πολιτική δεν ασχολείται με το μισθολόγιο του εκάστοτε υπαλλήλου, αλλά με το κατά πόσο αυτό δικαιολογείται.
    Για παράδειγμα, λύση δεν είναι να κάνεις 400 ευρώ το μισθό αυτού που τα ξύνει όλη μέρα στο πρωτόκολλο, αλλά να καταργήσεις όλους τους πρωτοκολλητές, να βάλεις από ένα κομπιούτερ στη θέση τους που να δίνει αριθμό αυτόματα, για κάθε τρεις - τέσσερεις πρωτοκολλητές που γλίτωσες να προσλάβεις έναν γιατρό ή δυο νοσοκόμες και οι πρωτοκολλητές να πάνε να βρούνε μαι κανονική δουλειά που να βγάζει τα λεφτά της και να τσοντάρουν κι αυτοί για τον γιατρό και τις νοσοκόμες.

Το βλέπεις να εφαρμόζεται;
    Η άποψη ότι "δεν γίνεται να έχουμε μισθούς πεντακόσια ευρώ και συντάξεις δυο χιλιάρικα" δεν είναι φιλελεύθερη άποψη ;
    Όχι, είναι απλή λογική. Δεν γίνεται να μοιράσεις περισσότερα από όσα εισπράττεις.
    Μάλλον δεν έχεις μελετήσει τον μεγάλο Στέφανο Μάνο ή τον θεό Τζήμερο
    Τους έχω μελετήσει.
    Βέβαια στα τετοια μας που κάποιοι πλήρωναν 1500 ευρώ εισφορές, και έχουν φτάσει να παίρνουν σύνταξη λιγότερα απο αυτά που έδιναν κάθε μήνα για εισφορά στο ταμείο τους
    Λεπτομέρειες βέβαια που κάποιοι σφετερίστηκαν εκατομμύρια επι των εκατομυρίων χρήματα ασφαλισμένων, στην Ελλάδα είμαστε εξάλλου τι να κάνουμε...
    Όχι, δεν είναι λεπτομέρειες. Αλλά μέχρι να τα βρεις (που δεν θα τα βρεις γιατί τα περισσότερα έχουν γίνει βίλες, εξοχικά και σαμπάνιες στα μπουζούκια, άρα εξαφανίστηκαν ως αξία) τι κάνεις;

Δεν δαιμονοποιω τιποτα, αλλά θεωρώ απαράδεκτο να κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας, χωρίς τουλάχιστον να έχουμε κατα νου ότι κάποιοι γαμησαν την χώρα και εμείς τώρα ερχόμαστε να πούμε ότι καλα τους κάνουν (αυτών που τους τα κόβουν εννοώ)
    Ποιος είπε κάτι τέτοιο;

ΥΓ.
    Δεν μου απάντησες όμως, ποια φιλελέ χώρα έχει πολιτική περικοπής μισθών;
    Τελευταία τροποποίηση από fkol k4; 07/08/2016 στις 00:36. Αιτία: Προσθήκη ΥΓ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν καταλαβαίνεις ΚΑΝ τι λες; πως είναι δυνατόν ο κοσμάκης να έχει στον πεο του το που θα πουληθούν τα κόκκινα δάνεια....όταν τα κόκκινα δάνεια είναι δικά ΤΟΥ!
    Τίνος νομίζεις πως είναι; Του Μπομπολα ή του Αλαφούζου;
    Ο ΑΛφούζος δεν ξέρω αν έχει κόκκινα ο Μπόμπολας όμως έχει και μάλιστα "προχτες" έλεγε να του χαριστούν.
    Ο ΚοΖΜάκης το ξέρει πως είναι χαμένος και δεν θα του χαρίσουν δραχμή.
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    ΥΓ.
    Η Φινλανδία....

Α
    Όχι, δεν είναι λεπτομέρειες. Αλλά μέχρι να τα βρεις (που δεν θα τα βρεις γιατί τα περισσότερα έχουν γίνει βίλες, εξοχικά και σαμπάνιες στα μπουζούκια, άρα εξαφανίστηκαν ως αξία) τι κάνεις;;
    Πάντα πίστευα ο κλέφτης, κλέβει...
    Κλέβει με σοσιαλισμό, κλέβει με καπιταλισμό, κλέβει μέρα, κλέβει νυχτα, κλέβει τον εαυτό του όταν δεν έχει τίποτε να κάνει.

Οι κλέφτες λοιπόν πρέπει να βγαίνουν από το "κόλπο" μια κι έξω.
    Δεν μπορεί να βαράς κανονιά στο σουπερ μάρκερτ και να δουλευει ο ίδιος άνθρωπος με άλλο ΑΦΜ
    Τελικά δεν είναι μόνο να φέρουν πίσω τα κλεμένα (που λέει κι ο Κουτσούμπας)
    Είναι να μην κλεψουν κι άλλα και μετά σου πετάξουν στη μουρη κάνα άρθρο 99 44 κλπ κι όλα αυτα τα ωραία
    που έχουμε στο ΕΛλαδιστάν για να κλάνουμε τ @@ στα λαμόγια...
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 07/08/2016 στις 00:56.
    ανανήψαντας

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Όχι, είναι απλή λογική. Δεν γίνεται να μοιράσεις περισσότερα από όσα εισπράττεις.
    Βεβαίως, όταν καταχράζεσαι το χρήμα που έχεις εισπράξει, είναι απόλυτα λογικό να γυρνάς και να λες
    "μεγάλε σου φάγαμε ότι μας έδινες τόσα χρόνια, τσίμπα ένα στρείδι και ένα μύδι τώρα και να λες και ευχαριστώ

Ποιος είπε κάτι τέτοιο;
    Τα φιλελεύθερα αγόρια που ευαγγελίζεσαι ότι έχεις μελετήσει

ΥΓ.
    To γράφεις και το ξαναγράφεις και με κουράζεις, γιατί έχω πιει μισό κιλό τσίπουρο και δεν έχω καμιά διάθεση να ασχοληθώ με μ@λ@κιες

Σου απαντάω λοιπόν:

Η Ελλάδα μείωσε τους κατώτατους μισθούς

Ακολουθούνται ή όχι φουλ φιλελεύθερες πολιτικές στην Ελλάδα των μνημονίων ;

Τα μαμήσαν όλα, δεν άφησαν τίποτα όρθιο

Προχτές γνωστή μου απολύθηκε μετά από 12 χρόνια στον ίδιο εργοδότη

Οταν μου το είπε, απάντησα:

"Τουλάχιστον πήρες καλή αποζημίωση"

Μάντεψε γιατί πήρε τα φρείδια μου...

Α ναι, είχε υπογράψει άλλη σύμβαση προ τριετίας

Τότε μωρέ, που ήταν πάνω ο Αντωνάκης που θα έφερνε την ανάπτυξη στον τόπο

Αν αυτό δεν είναι φιλελεύθερη πολιτική, εγώ έχω μαλλί σαν του Robert Plant στα καλά του

Ασε τα κυρήγματα και δες πως θα σώσεις ΕΣΥ τον κώλο σου

Κι όπου ΕΣΥ, φυσικά δεν είναι επί προσωπικού η κουβέντα...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Εγώ πιστεύω όμως ότι τζάμπα διαφωνούμε εδώ....
    Το Ελληνικό κράτος όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούσε με μαφιόζικο τρόπο.
    Εισέπραττε παράλογους υψηλούς φόρους και δεν απέδιδε τίποτε.
    Χάριζε λεφτά δεξιά κι αριστερά (είτε με μορφή δημόσιων έργων είτε με κρατικές διαφημίσεις) σε δικούς του
    Χάριζε δάνεια, χάριζε οφειλές στο ΙΚΑ, έφτασε μέχρι να κάνει παραδεχτεί ότι έκανε δώρο στον εαυτό του.
    Αποφάσιζε ποιοί θα δουλέψουν (οι δικοί του) και ποιοί θα βάλουν λουκέτο (οι άλλοι)
    και το έκανε έτσι απλά.
    Αγόραζε πανάκριβα οπλικά συστήματα εισπράττοντας τεράστιες μίζες.
    Διόριζε σε νευραλγικά σημεία του κράτους ανθρώπους ανίκανους για να κάνουν ότι τους λέει ή να
    ξεπληρώσουν παλιά "χρέη"
    Ηλίθιοι άνθρωποι κληρονομούν την εξουσία της χώρας μόνο και μόνο με το επώνυμο τους
    Διέλυσαν τη παιδεία και τις επιστήμες και πέτσινα πτυχία κατακλύζουν το σύμπαν
    Διέλυσαν τις τέχνες και τον πολιτισμό
    Έγραψαν ιστορία ψεύτικη
    Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι διέφθειραν τον απλό άνθρωπο σε σημείου του να πιστεύει ότι η κλοπή είναι μαγκιά
    και η σκληρή δουλειά βλακεία.
    Τον έμαθαν να λειτουργεί με φακελάκι, τον έμαθαν στο πάρε δώσε, τον έμαθαν να λέει ψέματα χωρίς πρόβλημα.
    Γέμισαν τη χώρα μπουρδέλα και ναρκωτικά ενώ η διαφθορά μας πνίγει

Αν δεν αλλάξουν όλα αυτά δεν θα έχουμε ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό σύστημα που να λειτουργεί στοιχειωδώς έστω.
    Όλοι πια γελάνε μαζί μας και η Ελλάδα θα σβήσει από το χάρτη κυριολεκτικά αν συνεχιστεί αυτό το βιολί.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Flok Κανένας φτωχός δεν έχει χρήμα στην τράπεζα που να τον νοιάζει._ Προφανώς δε ξέρεις τι πάει να πει φτωχός, δεν έχω μια, δε παίζει σάλιο κλπ. Άκρη από το φόρουμ κανείς δε πρόκειται να βγει. Εσύ θα λες τα δικά σου και εγώ τα δικά μου. Εσύ βλέπεις μια κατάσταση υπέροχη, με ένα ευφυές οικονομικό σύστημα που έχει θέσει γερές βάσεις για το μέλλον. Με νόμους που λειτουργούν πάντα, παντού και για όλους. Μια χώρα σε ανάπτυξη, ανάμεσα σε άλλες φίλες χώρες που αυξάνουν τη δυναμική της. Μια χώρα χωρίς κοινωνικές αδικίες, με ένα σύνταγμα που το έχει κορωνίδα... Εσύ βλέπεις γεμάτους τραπεζικούς λογαριασμούς και εγώ βλέπω παντού ΚΟΥΡΑΔΕΣ. Τι κουβέντα να κάνουμε ... άστα να πάνε, εμένα θα με βάλει στον ίσιο δρόμο κάποια στιγμή το σύστημα που τόσο υποστηρίζεις αλλά μέχρι τότε (μπορεί κρυφά και μετά) εγώ πάλι ΚΟΥΡΑΔΕΣ θα βλέπω.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    καλά τα έχουνε καταφέρει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας,
    αντί να πάμε όλοι μπουλούκι να τους μαζέψουμε και να τους κρεμάσουμε ανάποδα στην πλ. συντάγματος
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

ps: Κάπου πιο πίσω έγραψες ότι Συριζαίοι πήγαιναν και έβγαζαν κόσμο από τα κρατητήρια ... Μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι αυτό δε συνέβη ποτέ (εκτός αν μιλάς για Συριζαίους συλληφθέντες σε κάτι μαζώξεις που έκαναν) Άτομα από τον πολιτικό χώρο στον οποίο αναφέρεσαι ποτέ δε δέχτηκαν χρήματα από το Σύριζα ούτε καν σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμα και δικηγόροι Συριζαίοι ή αν θέλεις φιλικά προσκείμενοι στο Σύριζα που υπερασπίστηκαν κόσμο σε συλλήψεις ήρθαν σαν επαγγελματίες και πληρώθηκαν σαν επαγγελματίες.
    Σοβαρά?
    http://www.newsbomb.gr/politikh/news...yriza-sti-gada
    http://www.avgi.gr/article/10811/177...i-o-traumatias
    http://www.stokokkino.gr/article/100...s-i-oraia-ELAS
    https://netakias.com/2014/12/03/nromanos-3/
    Έτσι,κάτι πρόχειρα που βρήκα...

Flok Κανένας φτωχός δεν έχει χρήμα στην τράπεζα που να τον νοιάζει._ Προφανώς δε ξέρεις τι πάει να πει φτωχός, δεν έχω μια, δε παίζει σάλιο κλπ.
    Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις όμως ρε παιδί μου...
    Τελευταία τροποποίηση από fkol k4; 07/08/2016 στις 07:41.

Και μερικές παραθέσεις από το ιντυμιντια,που ίδιοι παραδέχονται σχέσεις στοργής,τα καλά τα χρονια,με συριζαιους

"Κάποιοι από το 2008 μας λένε επίμονα ότι πρέπει να συμμαχήσουμε και με το διάβολο, ξαφνικά όμως η Κωνσταντοπούλου που έχει κάνει και δίκες υπέρ μας είναι υπερβολική περίπτωση...!"

από @  25/07/2016 1 μμ.

"Να ενημερώσω τους άσχετους και αδαείς που περιφέρονται στο χώρο για κανένα μπάφο και πάρτι, ότι η Κωνσταντοπούλου εκτός από την πολιτική έχει δουλέψει σα δικηγόρος σε ένα σωρό υποθέσεις με πολιτικό/κοινωνικό περιεχόμενο, οπότε μόνο και μόνο γι'αυτό αξίζει να έχει κάποιος μια στοιχειώδη επικοινωνία μαζί της. Πολύ πιο χρήσιμη επαφή από τον υπόκοσμο που μας μοστράρουν κάποιοι ως "αναγκαίο κακό"."
    μην μου πει κανεις ότι πέφτει από τα συννεφα

lol Το πρώτο αφορά το ΠΑΜΕ εντάξει ΓΕΛΑΜΕ... το δεύτερο αφορά την ΑΡΕΝ και ευρύτερο μέρος της νεολέας του Σύριζα. Το τρίτο αφορά ένα άκυρο δεκαεφτάχρονο που πήγαινε σε γιορτή και το τελευταίο αφορά τον Ρωμανό και τη μη τήρηση των νόμων σε σχέση με την εκπαιδευτική του άδεια (που ακόμα αν δε κάνω λάθος υπάρχει κόλλημα) Ο ίδιος ο Ρωμανός τους έφτυσε στα μούτρα και ζήτησε να μη πατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο. Σοβαρά σου μιλάω ότι πέρα από τα επικοινωνιακά παιχνίδια των πολιτικάντιδων καμιά βοήθεια δε προσφέρθηκε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    Και μερικές παραθέσεις από το ιντυμιντια,που ίδιοι παραδέχονται σχέσεις στοργής,τα καλά τα χρονια,με συριζαιους

"Κάποιοι από το 2008 μας λένε επίμονα ότι πρέπει να συμμαχήσουμε και με το διάβολο, ξαφνικά όμως η Κωνσταντοπούλου που έχει κάνει και δίκες υπέρ μας είναι υπερβολική περίπτωση...!"

από @  25/07/2016 1 μμ.

"Να ενημερώσω τους άσχετους και αδαείς που περιφέρονται στο χώρο για κανένα μπάφο και πάρτι, ότι η Κωνσταντοπούλου εκτός από την πολιτική έχει δουλέψει σα δικηγόρος σε ένα σωρό υποθέσεις με πολιτικό/κοινωνικό περιεχόμενο, οπότε μόνο και μόνο γι'αυτό αξίζει να έχει κάποιος μια στοιχειώδη επικοινωνία μαζί της. Πολύ πιο χρήσιμη επαφή από τον υπόκοσμο που μας μοστράρουν κάποιοι ως "αναγκαίο κακό"."
    μην μου πει κανεις ότι πέφτει από τα συννεφα
    Αυτό τώρα τι είναι; ναι και το γραφείο της Κούρτοβικ είχε αναλάβει δεκάδες υποθέσεις και αρκετοί άλλοι Συριζαίοι δικηγόροι ή φιλικοί προς το Σύριζα είχαν αναλάβει. Φυσικά επί πληρωμή. Ποιος θα αναλάμβανε δηλαδή ο Κούγιας ? Άσε που από το 13 και μετά σπάνια γινόταν αυτό, υπήρχαν/υπάρχουν 5-6 δικηγόροι συγκεκριμένοι που αναλαμβάνουν σχεδόν σε όλες τις υποθέσεις πλέον, από επιλογή των ίδιων και του κόσμου που συλλαμβάνεται ... ακριβώς γιατί δε γουστάρουν να έχουν παρτίδες. Τώρα αν τα ΜΑΤ δέρνουν προσαγάγουν, φορτώνουν κατηγορίες με κυβέρνηση Σύριζα και βγαίνει ο Σύριζα μετά και λέει πως διαφωνεί και κάνει καταγγελίες, μπορείς να καταλάβεις πως λέγετε αυτό.

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις όμως ρε παιδί μου...
    Ναι βουλωμένο.

Επίσης αφού μέχρι και η φτώχεια έχει καταθέσεις στις τράπεζες ΝΑ το χρηματόδεντρο του Τσίπρα!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    και το βίΖμα ποιός το είχε αυτός που ψήφιζε Φλωράκη???

Δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται αστείο, αλλά όταν πήγα εγώ φαντάρος, ο Φλωράκης ήταν τρελό βύσμα.
    9/88-9/90 πήγα. Θυμήσου τι εγινε τότε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF