αν θυμαμαι καλα το μηχανακι το εχεις παρει μεταχειρισμενο, και δεν εχεις αλαξει ακομα λαδια;![]()
αν θυμαμαι καλα το μηχανακι το εχεις παρει μεταχειρισμενο, και δεν εχεις αλαξει ακομα λαδια;![]()
Γιαννης
3-4 χιλ. χλμ ειναι μια χαρα για να κανεις αλλαγη...
αν οντως ειχε αλλαξει στα 5000, κανε την αλλαγη στα 9000...
Τα σέρβις πρέπει να γίνονται ετησίως ή βάσει χιλιομέτρων (ό,τι έρχεται πρώτο). Όντως το βιβλιαράκι γράφει στα 1,000χλμ και μετά κάθε 10,000. Εγώ θα αλλάζω λάδια κάθε 5. Το ίδιο μου πρότειναν και στην αντιπροσωπεία.
Life begins at 45°.
Έχει βιβλίο σέρβις.
Κι εγώ κάθε 5000 θα τα αλλάζω, αλλά τώρα είναι 3600. Η απορία μου ήταν επειδή δε βρήκα πουθενά στο manual αυτή τη λεπτομέρεια, το "ό,τι έρθει πρώτο" δλδ.
Σας ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση.
Είναι λίγο περίεργα γραμμένο στο βιβλιαράκι. Γράφει ότι ο ετήσιος έλεγχος πρέπει να πραγματοποιείται κάθε χρόνο μπλαμπλαμπλα. Μάλλον αυτό εννοεί.![]()
Life begins at 45°.
Χθες την πήρα από το συνεργείο. Λαδάκι, υγρά φρένων και φυσικά τοποθέτηση της εξάτμισης...
Πραγματικά η συγκεκριμένη μηχανή την έχει ανάγκη. Επιτέλους τη νιώθω όσο αλητικη φαίνεται στις φωτογραφίες. Πολύ ωραίος μπασος ήχος και ακόμα δεν έχω βγάλει την τάπα. Από επιδόσεις δεν μπορώ να πω πως κατάλαβα κάποια διαφορά, όταν με το καλό ανέβω Θεσσαλονίκη θα ασχοληθώ και με αυτό το κομμάτι.
Επίσης ένα μεγάλο θετικό της sc project είναι πως φαίνεται σχεδόν σα να είναι μαμά, δε χτυπάει δλδ σαν κάτι ξένο πάνω στη μηχανή.
αυτή μάλιστα, πολύ όμορφη! οι άλλες που βγαίνουν στο πλάι σαν συμβατικές δεν μ'αρέσουν στο 07
Το προστατευτικο στο καπάκι όμορφο και αυτό.
Σήμερα έβγαλα και το σιγαστήρα.
Ο Χριστός, η Παναγία και οι δώδεκα απόστολοι!!!
Μου είχε λείψει αυτή η αίσθηση του να κάνουν τα αμάξια δεξιά για να περάσεις.
Blitz μη το σκέφτεσαι καθόλου, παρήγγειλε την χθες.
Πηρα χθες βολτα ενα μτ07. Ειχα περιεργια να δω πως παει και να το συγκρινω με το tdm 900. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!! Πηγαινε σφαιρα... 170 για πλακα. Τα φρενα πολυ αποδοτικα! Πολύ ευστροφος κινητηρας ανεβαζει στροφες λες και εχεις βαλει νιτρο. Μου εδωσε την εντυπωση πως αν δεν παει ισα ισως τραβαει και καλυτερα απο tdm 900. Δεν ξερω την αποψη σας. Επισης απο κοντα το μτ 07 tracer ειναι ομορφοτερο απο το μτ 09 tracer. Αυτα.
Το MTάκι είναι value for money, ευκολοδήγητο, οικονομικό, εξελίξιμο και τραβάει τα βλέμματα! Τα μείον του το πλαστικό ντεπόζιτο, τα περιφερειακά και η ανάρτηση.
The dark side of japan λέμεεε...
1000χλμ άψογο! Το Abs λειτουργεί με πειθαρχία, τιμόνι στενό κ στριφτερό, μέγεθος μικρό κ καλό στους ελιγμούς και γρήγορο...πολύ γρήγορο! Τα μείον ο ήχος της εξάτμισης, η μεγάλη απόσταση/ταλάντωση της ανάρτησης και η μηδενική κάλυψη από τον αέρα!
Έκανα το πρώτο service 60€ και πάει καλύτερα.