Δεν κατουρανε η κοτες!
Δεν κατουρανε η κοτες!
εγώ πάλι μένω έκπληκτος μαθαίνοντας για πρώτη φορά ότι η κεφαλή είναι που επηρεάζει τα κυβικά και όχι η διαδρομή και η διάμετρος του πιστονιού...
οπότε είναι παναρονομονόμιμο άμα λάχει.
τέλος πάντων... το αφήκω αλλά θα πάει οφτόπικ.
Βλεπω κοροιδευετε! Τι σοι φορουμ ειστε εσεις?? Καποιος ρωταει κατι και εσεις τον πιανετε απο τα μουτρα και δεν μπενω ουτε καν στον κοπο να σας εξηγησω γιαυτα που κοροιδευετε! Και αυτο που κοροιδευετε ειναι μεγαλη ντροπη και δεν τους παω καθολου αυτο σε ανθρωπους γτ εκεινοι ειναι οι εξυπνοι και καλα και τα ξεραν ολα αυτα εκ γεννετης... Τσαμπα τα λεω ολα αυτα γτ εσεις τετοιοι βλακες που ειστε δεν αξιζει να σας μιλαω...και δεν αξιζει να σας μιλαει και κανενας αλλος...
Πάνο για κάτσε λίγο...
Πραγματικά, έχεις προσπαθήσει έστω και ελάχιστα να κάνεις το κείμενο ευανάγνωστο και κατανοητό; (όχι)
Έχετε κάνει όλη η οικογένεια μαζί από κάτι κακό στο μηχανάκι, ΞΕΡΕΙΣ τι ζημιές έχετε κάνει αλλά όπως λες δεν έχεις τα λεφτά, ή μάλλον έχεις τα λεφτά και εσύ και ο πατέρας σου αλλά δεν θέλει κανείς να το πληρώσει.
ΕΜΕΙΣ τι περιμένεις να κάνουμε; Ναι γίνεται και λίγη πλάκα. Φαντάζομαι στο χωριό σου είστε όλοι σοβαροί και δεν γελάτε ποτέ. Αλλά όταν μπαίνει ο άγνωστος και σου λέει "έχω αυτή τη ζημιά σε μηχανάκι 23 ετών και δεν θέλω να πληρώσω να την φτιάξω" θα τον πάρεις σοβαρά; Τι σοβαρό είπε;
Για το ότι το οδηγείς παράνομα γιατί είναι 80άρι, ξαναλέω, κουβέντα...
Αφού έχει αλλά3ει κεφαλή ρε μάστορα, άκου εκεί παρανομία...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Άκουσε φίλε μου.
Από αυτά που μας έγραψες μάλλον πήγες στο Νεπάλ και όχι σε τεχνική σχολη.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Κατσε ρε καφετζη.... δηλαδη εκει πανω στα βουνα δεν μπορουν αναμεσα στο διαλογισμο και την αναζητηση του υπερτατου οντος να μαθουν να φτιαχνουν ενα ταπεινο townmate; Πωπωπωπωπω μη δειτε ανθρωπο να θελει να φτιαξει το μηχανακι του, αμεσως να τον φατε. Παραδεξου πως τρομαξες, που το παπι εζησε 23 χρονια και ο βασιλιας σου δεν θα ζησει τοσο!!!!!![]()
![]()
![]()