Συγγνώμη αλλά εγώ παραιτούμαι.![]()
![]()
Συγγνώμη αλλά εγώ παραιτούμαι.![]()
![]()
Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!
Γιατρέ τι ειδικότητα έχεις ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ορθοπεδικος χειρουργος ειμαι Αριστιδη.
Είσαι τυχερός που έχεις αμάξι BMW, σκέψου να είχες π.χ. Jaguar που δεν βγάζει και μηχανές... Στη αντιπροσωπεία σου είπαν ψέματα, στην παρουσίασαν ως ταξιδιωτικό μοντέλο, αν πας όμως στην ιστοσελίδα της BMW θα δεις ότι η συγκεκριμένη υπάγεται ουχί στα Tour αλλά στα Adventure μοντέλα. Οπότε ή αλλάζεις προορισμό διακοπών με κάποιον περιπετειώδη προορισμό, π.χ. Νότιο Σουδάν ή Σομαλία, ή ξεκινάς το endure μιας και την έχεις...
Σιγουρα η παθηση σου επιδεινωνεται με την οδηγηση μηχανης και με οτιδηποτε προκαλει εγκαρσιες (και οχι μονο) αναταραξεις.
Θα πρεπει να προσεξεις διοτι κατι τετοιο μπορει ευκολα να οδηγησει σε σοβαροτερο προβλημα οπου το χειρουργειο θα ειναι μονοδρομος.
Έτσι βγαίνουν τα BMW![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Πωπω! Φοβερο!
Μα πως την κανουν και πεταει τη μοτοσυκλετα;
Δεν θα την εβαζα ποτε στο χωμα παντως. Δεν ξερω και να οδηγαω καλα εκτος ασφαλτου, αλλωστε.
Εγώ προτείνω να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία, εκεί που αγόρασες την μοτοσυκλέτα.
Αυτοί θα σου απαντήσουν αν η διαδρομή που σχεδιάζεις είναι εγκεκριμένη από το εργοστάσιο, για τον τύπο της μοτοσυκλέτας σου.
Σε περίπτωση που αγνοήσεις τις επίσημες οδηγίες, να ξέρεις πως δεν καλύπτεσαι από την πανευρωπαϊκή οδική βοήθεια και κινδυνεύεις με διακοπή της εγγύησης.
Τετοιες βαλιτσες σαν αυτες της δευτερης φωτογραφιας που μπορω να βρω; Να επικοινωνησω με την αντιπροσωπια;
Μου φαινονται πολυ ομορφες.