Υποθέτω ότι έχεις τσεκάρει και δεν έχεις διαρροές. Αν αυτό είναι σωστό τότε έχεις πρόβλημα με τα λαστιχένια σωληνάκια του φρένου. "Λαστιχάρισμα" το λένε οι παλιοί κι εννοούν ότι μέρος της πίεσης που ασκείς μέσω της τρόμπας στα τακάκια, πηγαίνει στην διόγκωση των σωληνώσεων. Το είχα κι εγώ στο DR και μόλις έβαλα υψηλής το φαινόμενο εξαφανίστηκε. Τα δικά μου είναι του μέτρου από τον Λοτσάρη στην Πάτρα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Απο λοτσαρη και τα δικα μου στο sv.
μετα απο 5 ετη κανενα προβλημα.
Τελευταία φορα Σωληνακι 120cm κομπλέ με τα ρακορ 40€ λίαν επιεικώς ως "πελάτης" , επειδή μας είχε φτιάξει κ αλλα ... Τα υλικά του ειναι άψογα, αρίστης ποιότητας σωληνάκι και ρακορ και δεν εχουν κανει κιχ απο σκουριά όπως κατι αλλα που εχω δει.
Μάστορα να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Δεν είναι ακριβός σε σχέση μα αυτό που πουλάει. Θυμάσαι πριν βάλω του μέτρου από τον Λοτσάρη που πήρα έτοιμα και μάλιστα ακριβότερα??? Θυμάσαι που το μπροστινό στο DR ήταν σαν να μην υπήρχε?? Θυμάσαι ότι μόλις έβαλα από Λοτσάρη το μηχανάκι απόκτησε φρένα??
Ε να το βράσω το φτηνό αν δεν κάνει δουλειά, σκοπός είναι να βελτιώσεις τα φρένα σου και όχι να λες ότι έχω Υψηλής αλλά δεν έχω φρένα. Προφανώς και στην τιμή λαμβάνεται υπ' όψιν η ποιότητα του υλικού και όχι μόνο η ονομασία του. Οπότε κατά την δικιά μου ταπεινή γνώμη η τιμή είναι σωστή για το υλικό που χρησιμοποιεί.
δαγκανες θελει. με σωληνάκια θα εχεις ενα placebo οτι φρεναρει καλυτερα. τρομπες μπορεις να βρεις απο ss ακτινικές με 40€ στο καρ η στο μπει.
Ακη, αν αλλαξεις δαγκανες σε 4πιστονες και υγρα, θα εισαι κομπλε.
Αν θελησεις να αλλαξεις σωληνακια, σκεψου οτι εχεις και αβς οποτε για να κανεις σωστη δουλεια, θες κανα χιλιομετρο ακομα σωληνακια
πουτσ@@@@@@@@@
http://cdn1.bikebandit-images.com/sc...0714013023.gif
Βλεπεις τωρα το γιατι;
Αν και δεν ξερω αν τα σωληνακια που πανε στην μοναδα του αβς ειναι μεταλλικα
πουτσ@@@@@@@@@
Ναι έχω αβς.
Το πόσα και ποια σωληνακια θα χρειαστεί να αλλάχτουν θα το εξετασω.θενξ φίλε!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....