Το εχει παρει κανεις χαμπαρι αυτο εδω; http://www.syphonsound.com/soundwrap.html
Δειχνει πολλα υποσχομενο, και εχω αρχισει να σκεφτομαι να παραγγειλω ενα... Ενδιαφερεται κανας αλλος;
Το εχει παρει κανεις χαμπαρι αυτο εδω; http://www.syphonsound.com/soundwrap.html
Δειχνει πολλα υποσχομενο, και εχω αρχισει να σκεφτομαι να παραγγειλω ενα... Ενδιαφερεται κανας αλλος;
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Δεν συμμερίζομαι τόσο πολύ τον ενθουσιασμό των promo video.Ολόκληρο ματσούκι στο κράνος και δεν θα φύγει από τη θέση του μόλις το φορέσω?
Τα ear-buds λέει πονάνε-πιέζουν κλπ.Παραμύθια,μια χαρά κάθονται στο κράνος.
Ωραία ιδέα, δεν το είχα δει.
Είναι λίγο ακριβό πάντως 150 ευρώ χοντρικά.
πιστεύω πως με αυτα τα λεφτά παιρνεις αρκετά καλή ενδοεπικοινωνία που μπαίνει στο κράνος σουκαι δεν ενοχλει
βεβαια ειναι μονο για κράνη και δεν εχει αυτό το πασπαρτου του soundwrap, αλλά και παλι νομιζω την ενδοεπικοινωνια θα προτιμουσα
Συμφωνώ στο ότι αν αγοράσεις προσεκτικά τα ακουστικά σου, δεν θα σε ενοχλούν μεσα στο κράνος.
- Triumph Daytona 675 (Track Bike)
- Ducati Multistrada 1200s
- IMR Corse 190RR
Δεν ξερω αν συμφωνω στην ενοχληση. Εχω μονο κακες εμπειριες απο ακουστικα, και τα μοναδικα που δε με ενοχλουσαν καθολου εσπασαν απο το κρανος γιατι δε μπορουσα να το βγαλω ευκολα.
Ισως να φταιει και το οτι ειμαι κεφαλας
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι γενικα τα ηλεκτροστατικα ηχεια εχουν αριστη φημη ποιοτητας ηχου, και επισης οι συγκεκριμενοι υποτιθεται πως εχουν δωσει σημασια στο να αναπαραγουν συχνοτητες που δε μπλεκονται με τους εξωτερικους ηχους.
ΑΝ ολα αυτα ειναι αληθινα, μαλλον εχει ενδιαφερον η κατασταση...
ΥΓ: Οταν ειμαι πανω στη μηχανη, αδιαφορω πληρως για τα τηλεφωνα και την κουβεντα με το συνεπιβατη. Ενα τροπο να ακουω μουσικη και να γουσταρω τον ηχο της ψαχνω μονο...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
αν σε ενδιαφερει πολυ για μουσικη υπαρχει αυτη η επιλογη. το λινκ τυχαιο απλα για να παρεις την ιδεα. βεβαια ειναι ακριβα αλλα και η ποιοτητα στην μουσικη θαναι απιστευτη.
![]()
Γιαννης
Μπορείς να κάνεις το εξής. Να πας σε ένα μαγαζί με ακουστικά βαρηκοΐας και να φτιάξεις ωτοασπίδες να μπαίνουν ακριβώς στο αυτί σου, και μέσα σε αυτές να βάλει τα ακουστικά. 2 σε 1 δηλαδή.
Και το καλό είναι ότι είναι φτιαγμένες για το δικό σου αυτί.
Αυτό έκανα και κοστίσανε περίπου 120€. Αν μπορείς να ξοδέψεις τόσο λεφτά.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Έχουνε καλό ήχο γιατί βρίσκονται σχετικά κοντά στο τύμπανο. Σαν κατασκευή δεν διαφέρουν από τα ακουστικά ''ψείρες'', αλλά ενσωματωμένα μέσα στις ωτοασπίδες μπλοκάρουν αρκετά τους θορύβους και ακούς άνετα μουσική.
Έχω Arai και ο θόρυβος του δεν παλεύται αλλά με αυτά βρήκα την υγειά μου.
Αν μπορείς να δώσεις τα λεφτά δεν θα ξαναασχολιθείς με άλλες ωτοασπίδες.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Είχα πάρει με 4€ απο eβay πολύ λεπτά ακουστικά με σφουγγαράκι και κάνω τη δουλειά μου. Έχουν και ρύθμιση έντασης και μικρόφωνο. Το κράνος έχει ένα κενό για να μπαίνουν και δεν ενοχλουν καθόλου στα αυτια και ακουω κορνες κλπ απο τους γυρω..Πάντως αν τα βάλω τέρμα την ένταση μέχρι τα 140km/h ακούω κανονικα,μετά νομίζω δεν έχει νόημα.
Νομίζω αυτά που μπαίνουν μέσα στο αυτί περιορίζουν πολύ τους εξωτερικούς ήχους που είναι απαραίτητοι ορισμένοι.