Γεια χαρα-νταν!!!
Καλα ρε ρεμαλια, ολοι διακοπες ειστε;; Για να δουμε, ποιοι δουλευουμε αυτες τις μερες...
Αυριο 15αυγουστος, η παγκοσμια μερα πανηγυριου, κλαρινογαμπρου και νεοελληνα..![]()
Γεια χαρα-νταν!!!
Καλα ρε ρεμαλια, ολοι διακοπες ειστε;; Για να δουμε, ποιοι δουλευουμε αυτες τις μερες...
Αυριο 15αυγουστος, η παγκοσμια μερα πανηγυριου, κλαρινογαμπρου και νεοελληνα..![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Καλημέρα. Αυτό παρατήρησα κι εγώ τις τελευταίες μέρες. Υποτονικά τα πράγματα. Μάλλον οι περισσότεροι έχουν γίνει "λαγοί".![]()
Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!
Sorry κιόλας αλλά μη λέμε λαλακίες...
Όχι και η μέρα του νεοέλληνα ο δεκαπενταύγουστος...
Από πάντα ήταν τεράστια γιορτή
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Πλάκα μου κάνεις ε;
Δηλαδή εσύ μόνο τα τελευταία χρόνια βλέπεις να αδειάζουν οι πόλεις τον 15αυγουστο ;
ψαναψόφα φούστη γλάρε
To "παντα" παει κοντα 14 δισεκατομυρια χρονια πισω..
Οσο θυμαμαι τον εαυτο μου λοιπον, ναι, παντα αδειαζαν οι πολεις το 15αυγουστο. Τι εχει να λεει αυτο;; Ο νεοελληνας δεν υπαρχει μονο τα τελευταια λιγα χρονια. Οριζουμε την αρχη της υπαρξης του, ως ειδος, καπου στα μεσα του 19ου αιωνα.
MADE IN JAPAN 日本製
οκ, πάσο
καλό κουράγιο σε όσους δουλεύουν αυτές τις μέρες![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Πόσο μαρεσει να βολταρω στην άδεια πατρα αυτές τις μέρες......![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
οποιανου δεν του αρεσει να δουλευει το καλοκαιρι να κανει οικογενεια και παιδια και να τα κραταει καθημερινα 3 μηνες που κλεινουν τα σχολεια με 35-40 βαθμους εξω απο το πρωι μεχρι τις 7 το απογευμα![]()
Καλησπέρα ρε Μπόμπι και λοιποί.
Η Χαλκίδα πάντως είχε χαλαρή κίνηση, τα τρελά νερά είναι ακόμα... τρελά και το mostar στην θέση του.
Κάποια φορά που δεν θα είναι "γιορτές" θα ενοχλήσω και τον Πέτρο τον Β' τον φίλο του ptc για post coffee tsipouro, σήμερα τον λυπηθήκαμε.
Όχι καλημέρα αλλα καλησπέρα σε όλους όσους έμειναν πίσω, από τη Σύρο! Να πω ότι έχει πολυ αερα, για πολύ αερα λέμε, και καηκαμε και μείς... στην ξαπλωστρα! Καλό κουράγιο!
Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..
Κουράγιο και bepanthol κυρά καμένη. Περαστικά!
ποσο μαρεσει η αδεια αθηνα. μεσα σε λιγα λεπτακια βρισκεσαι παντου. και ποσο μαρεσουν τα νησια ιουλιο και σεπτεβριο. γιαυτο το αρνακι σπιτι και με ρεγουλα οι υπερβολες!!!!!!!!!!!
Γιαννης