Έτσι όπως τα βλέπω... ντάξ λίγο πλάκα την κάνω.
Φαντάσου πρέπει να βάλω και σφιγκτήρα στην αριστερή μπροστινή δαγκάνα για να πλήξω την βαλβίδα που στέλνει πίεση στα δύο από τα τρία πίσω έμβολα..αφού έχω εξαερώσει τα μπροστά μόνα τους. Καθόμουν και διάβαζα το σχέδιο των φρένων και θέλει πάρα πολύ δουλειά και υγρό.
"Δαφνοστεφανωμένη με τον κότινο ελιάς, η Αννα Κορακάκη έβγαλε πολλές φωτογραφίες"
όταν ο δημοσιογραφος εχει μεθυσει...
Θυμήθηκα και αυτή. .........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Για να ανοίξεις το κινητό σου και να το ποστάρεις αυτό, χρειάστηκες πολύ περισσότερα μαθηματικά από αυτά. Όπως επίσης και αυτός που έφτιαξε τη φωτογραφία και αυτός που έφτιαξε τη φωτογραφική μηχανή που τραβήχθηκε κλπ.
νικο,ας υποθεσουμε λοιπον πως εγω ο καθενας γνωριζει αυτα τα ανωτερα μαθηματικα που απαιτουνται για τις λειτουργιες της φωτογραφικης,ΠΑΛΙ δεν πληρωνουμε για να την αποκτησουμε?.οχι φιλε μου,ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ πως λειτουργει,εγω θελω απλα να την χρησιμοποιω και να μην εχω ιδεα τι μαθηματικες ιστοριες συμβαινουν.αρα και παλι η ταυτοτητες ΣΕ ΕΜΕΝΑ αχρηστες ειναι για αλλη μια μερα.αντιθετα για τον ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ της φωτογραφικης ειναι πολυ χρησιμα καθως καθημερινα τα βρισκει μπροστα του για να κανει την ΔΟΥΛΕΙΑ του.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Μην την ανοίξουμε εδω αυτη την κουβεντα.
Ναι οντως μαθαίνουμε ενα κάρο μαλακιες και μη στο σχολείο, οχι με τη λογική οτι θα μας χρειαστούν οπως ειναι αυτούσια, αλλα με τη λογική οτι μας εξασκούν το μυαλό.
Το κατα ποσο θα έπρεπε να τα διδασκόμαστε ολα αυτα, να διδασκόμαστε αλλα, ή να μην τα διδασκόμαστε καθολου, και τις γενικότερες μεταρρυθμίσεις στον τομέα της παιδείας, μην τις πιάσουμε εδω.
Εμενα η φωτογραφία πάντως με άρεσε![]()
Για να ανοίξω το κινητό μου ούτε πιν δεν βάζω.![]()
Προφανώς και τα μαθηματικά είναι παντού, δεν διαφωνώ, αλλά το πόσο μπορώ εγώ να τα εφαρμόσω στην καθημερινότητα μου είναι άλλο πράγμα.
Σίγουρα είναι μέσα στο κινητό, κομπιούτερ και άλλα, αλλά τι με νοιάζει εμένα πως δουλεύουν;
Προσωπικά περισσότερα προβλήματα, κουτάλες στην πλάτη, τσόκαρα στο κεφάλι μου έφεραν παρά με βοήθησαν κάπου.
![]()
Ε κάνε ένα μοντιλίκι της προκοπής και μετακούνα μας σε ένα καινούριο θρεντ, τι σκατα σε πλερώνουμε;
(είμαι και με το κινητό και δεν τη παλεύω με νέα θέματα κλπ )
Χαχά σόρυ πάιπ! Δεν το είχα δει!
Τέλος πάντων. Η φωτό λέει "δεν χρειάστηκα" όχι "συνειδητά δεν χρησιμοποίησα".
Και χρειάστηκε και χρησιμοποίησε.
Η έννοια του "δε με νοιάζει πως δουλεύει" ειναι πολύ διαφορετική από την "δεν γνωρίζω πως δουλεύει και εμπιστεύομαι κάποιον που ξέρει καλύτερα από εμένα να το κανει"
Εξάλλου, ένα παράδειγμα ειναι η σχέση των οδηγών με τα οχήματα τους.
Το πως ακριβώς ειναι σχεδιασμένο π.χ. το ηλεκτρονικό κύκλωμα του ABS, ειναι τελείως διαφορετικό από το να γνωρίζεις και να έχεις εκπαιδευτεί να φρενάρεις με αυτό.
Γενικά λοιπόν, καλό ειναι να ξέρεις την απλή μέθοδο των τριών π.χ. Η άρνηση μας να μάθουμε σε μεγαλύτερο βάθος το τι συμβαίνει στα αλήθεια γύρω μας ειναι που με τσιμπίσε. Και ποια ειναι η καλύτερη μέθοδος από την απεικόνιση του κόσμου σε μαθηματικά;