Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 16

Θέμα: Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με το 2008 KTM 990 Adventure μου

Νέο μέλος

Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με το 2008 KTM 990 Adventure μου

γεια σε όλους!!
    Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με το 2008 KTM 990 Adventure μου? σήμερα, όπως οδηγουσα τη μοτοσικλέτα μου με πάνω από 4κ-5k rpm, τη στιγμή που πήρα το συμπλέκτη και ενώ προσπαθούσα να αλλάξει ταχύτητα (3 - 4) η μοτοσικλέτα εκλείσε ....Μετά από αυτό ξεκινήσa και οδηγisa τη μοτοσικλέτα χωρίς κανενα προβλήμα.... Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα πριν? και πώς μπορώ να το λύσω ???
    Τελευταία τροποποίηση από christos1; 15/08/2016 στις 15:48.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Στο τιμόνι δεξιά έχει ένα κόκκινο διακόπτη που γράφει run, βάλε τον σε θέση on.

Νέο μέλος
    φιλε coyote λες να ειναι αυτο? ασ σοβαρευτούμε λιγο..η μοτοσικλετα καπου εχει θεμα αλλα δεν καταλαβα που...τορα που την δοκιμασα μου εκανε ακριβως το ιδιο ..αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το κανει σε χαμιλες στροφες

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Μου το έκανε και εμένα. Αν δεν είναι tps (να ευχεσαι να είναι) δε θα βρεις ποτέ τι φταίει.

Get the Flip Out Το avatar του/της function.analys
    Χρήστο, το σύμπτωμα είναι σχετικά γνωστό, από τα fora που παρακολουθώ στο εξωτερικό. Χωρίς να μπορώ να κάνω τηλε-διάγνωση, συγκρίνοντας τα γραφόμενά σου με αναφορές που έχω υπόψη φαίνεται ότι το πρόβλημα σχετίζεται με τον διακόπτη του πλευρικού στάντ. Στείλε pm για να σου εξηγήσω πώς θα τον κάνεις Bypass (τον διακόπτη) ώστε να εντοπίσεις ή αποκλείσεις το πρόβλημα εκεί.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από christos1 Προβολή μηνύματος
    γεια σε όλους!!
    Ξέρει κανείς τι συμβαίνει με το 2008 KTM 990 Adventure μου? σήμερα, όπως οδηγουσα τη μοτοσικλέτα μου με πάνω από 4κ-5k rpm, τη στιγμή που πήρα το συμπλέκτη και ενώ προσπαθούσα να αλλάξει ταχύτητα (3 - 4) η μοτοσικλέτα εκλείσε ....Μετά από αυτό ξεκινήσa και οδηγisa τη μοτοσικλέτα χωρίς κανενα προβλήμα.... Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα πριν? και πώς μπορώ να το λύσω ???

2 τα πιθανά θεωρω, διακόπτης σταντ και καλωδιωση του kill switch με πιο πιθανό το πρώτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    Φιλος με ίδιο μηχανάκι το παθενε αυτο τελικά ηταν τα καλώδια του κεντρικού διακόπτη.δεν εκαναν επαφη και εσβινε όποτε του ερχοταν.

Προσέξτε. Το παθαίνει με το πάτημα του συμπλεκτη και μόνο, άρα kill switch και κεντρικός διακόπτης δεν παίζουν. Αυτό με το πλάνο σταντ όντως το έχω διαβάσει σαν προσωρινή λύση αλλά φυσικά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Μια άλλη πατέντα που σε κάποιον δούλεψε, ήταν το ανέβασμα του ρελαντί στις 1700 στροφές.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stavrouliasp Προβολή μηνύματος
    Προσέξτε. Το παθαίνει με το πάτημα του συμπλεκτη και μόνο, άρα kill switch και κεντρικός διακόπτης δεν παίζουν. Αυτό με το πλάνο σταντ όντως το έχω διαβάσει σαν προσωρινή λύση αλλά φυσικά το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Μια άλλη πατέντα που σε κάποιον δούλεψε, ήταν το ανέβασμα του ρελαντί στις 1700 στροφές.
    ετσι δεν εχει φρενο ο κινητηρας ομως...
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    ετσι δεν εχει φρενο ο κινητηρας ομως...
    Και με το να γεφυρωσεις το πλαινο σταντ μπορεί να το ξεχάσεις και να φας τα μούτρα σου σε μια στροφή.

Όπως είπα και πριν, με αυτές τις πατέντες κάποιοι αντιμετωπισαν το πρόβλημα του σβησιματος με συμπλεκτη, σε καμία όμως περίπτωση που γνωρίζω δεν βρήκαν την αιτία του προβλήματος.

Παλαιό μέλος
    Σε αυτά τα μηχανάκια ο συμπλέκτης δεν έχει ηλεκτρική βαλβίδα, η οποία θα μπορούσε να φταίει;

(Αν και ξέρω την απάντηση. Στα LC8, ποτέ δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.)

Και εμένα το έκανε κάποιες φορές όταν απο ηψηλή σχετικά ταχύτητα συμπλέκταρα για να κατεβάσω και να ρολάρω οπότε είχα συνηθίσει απλά να ρίχνω μια μικρή ξερογκαζιά πρίν το κατέβασμα για να ανέβουν οι στροφές και δεν είχα πρόβλημα.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Προσωπικά μου το έκανε και στα ανεβασματα με κίνδυνο εάν ερχόταν κάποιος κολλημένος πίσω μου να παίζει να με περάσει σουβλάκι.

Νέο μέλος
    φιλε bypass τη θα πει? ?? να το αφαιρεσω οσ ωστε να δω αν οντως ειναι εκει το προβλημα??

Διάβασε στην βίβλο τα δύο παρακάτω κομμάτια. Αφορούν την περίπτωσή σου.

http://ktm950.info/how/wotf/wotf.html

Engine stalls when clutch is pulled in ~5,000 RPM:

Sidestand Bypass:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ξερει κανείς τι έγινε το Rangers Spot
    από clear στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2009, 15:46
  2. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2008, 19:08
  3. Μήπως ξέρει κανείς τι μοντέλο είναι αυτό???το θέλω!!!
    από Tropeas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2007, 13:36
  4. Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται ....
    από ctpanoramix στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2004, 15:48
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 17:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία