Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 122

Θέμα: X και R

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Tη σελα τη διαμορφωνεις, οκ..
    Τους κραδασμους, που εχει μπολικους, και μετα απο μιση ωρα θα μουδιασει ολοκληρη, η καημενη, δεν τους διαμορφωνεις ομως.
    Ουτε την απουσια χειρολαβων και οποιασδηποτε αλλης προβλεψης για συνεπιβατη σε αυτη τη μηχανη. Ουτε το οτι αμα σβησει στο δρομο, θα πρεπει να κατεβει αυτη για να βαρας μανιβελα εσυ, ουτε την αφυσικη και στον "αερα" θεση του συνεπιβατη κλπ κλπ κλπ.
    Και δεν πιστευω να θελεις να κανεις νυχτα διαδρομες γιατι με τα φωτα του δεν θα σε βλεπουν ουτε τα διερχομενα οχηματα!!
    Γενικοτερα, η παντοφλα θα παει συννεφο!!!!!

Αν θες sony και καλα κατι παλιο και σκληροτραχηλο, μονοκυλινδρο και Honda, πας για Dominator 650 που εχει το μοτερ του XR, με μιζα, μικρο φερινγκ που δεχεται και ζελατινα, ανετοτερη σελα, μαρσπιε με λαστιχο (μπας και κοψουν λιγο απο τους κραδασμους και δεν γινει φραπες η κυρα), χειρολαβες συνεπιβατη, σχαρα, φωτα με νορμαλ ενταση, μεγαλυτερο τεποζιτο (που κλειδωνει κιολας ) κλπ.
    Και αντεχει φουλ χωματα και κοπανηματα, δεν σπαει και δεν χαλαει και επιδιωρθωνεται και μονο με μια πετρα που θα βρεις στο δρομο!
    Ωχ... μη μιλάς για παντόφλες... στο σπίτι του κρεμασμένου... Χαχα!

Σκεφτόμουν αρκετά για την XR650L, με τον κινητήρα του Dominator. Αλλά είναι πολύ δύσκολη μηχανή να τη βρεις.
    Όλα σωστά για τους κραδασμούς, άνεση... Αλλά δεν μ' αρέσει το ρημάδι.
    Νύχτα εδώ δεν οδηγάς με μηχανή σε επαρχιακούς, μόνο μέσα σε πόλη και εθνική.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    trasalp...;

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Coyote Z750s Προβολή μηνύματος
    Γιατί όχι;
    Του φοράς παπουτσάκια με τακουνάκια και γίνεται χορεύτρια στο χώμα.
    Καλα, κοψε κατι...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	eaa4d4d46f622b37c84e1c0404470e2b.jpg 
Προβολές:	184 
Μέγεθος:	56,7 KB 
ID:	364314

MADE IN JAPAN 日本製

Καλα, κοψε κατι...

Africa η παλιά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Να κρατήσεις το XJR και να πάρεις κάποιο μικρότερο XR (250 ή 400), για δεύτερο, δεν παίζει;
    Εδώ οι μηχανές δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα είναι 37 ευρώ το χρόνο (για την XJR). Εξατμίσεις ελεύθερες, κι έτσι. Παράδεισος για μηχανόβιους. Από την άλλη, χιόνια, πάγοι, παλιόδρομοι... Η οικονομική μου κατάσταση είναι ψιλο-χάλια, επένδυσα αρκετά στις μέλισσες και δυστυχώς αυτή η δουλειά είναι ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή. Θα πρέπει να τη δώσω την XJR, με τα μισά χρήματα να αγοράσω άλλη μηχανή και τα υπόλοιπα να τα ρίξω στη δουλειά την άνοιξη.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Πάρε μια Άφρικα καλοσυντηρημενη να βρεις την υγειά σου !

Και εμένα μου αρέσουν τα xr αλλά είναι το ταξίδι και η γυναίκα στην μέση...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από arisrodolivos Προβολή μηνύματος
    παρε xr με εξατμιση μανισια αν βρεις.....αυτος ο ηχος....γιατι θα πουνε....γιατι ετσι δεν εχει γιατι..παρτο σειρα..
    Είσαι ωραίος ρε σειρούλα! Ο αυθεντικός ήχος της XR είναι όλα τα λεφτά! Χρρρττ, χρρρρρρττττ.....
    Ακόμα κλαίω για την 500ρα του '84...

XR
    XTR
    XJR

Καλα, κοψε κατι...

Πέθανα !!!! ΑΑΧΑΑΧΑΧΑ!

XR
    XTR
    XJR

Πάρε μια Άφρικα καλοσυντηρημενη να βρεις την υγειά σου !

Και εμένα μου αρέσουν τα xr αλλά είναι το ταξίδι και η γυναίκα στην μέση...
    Καλή η πρότασή σου αλλά τις Αφρικάνες τις είχα σιχαθεί λόγω των αναβατών τους.
    Των αναβατών τους λέγω, που γίναν όλοι Μπεμβεδάκηδες μετέπειτα... Ο έλικας βλέπεις...

XR
    XTR
    XJR

Καλά γελάτε εσείς... εγώ την βάρκα μου δεν την αλλάζω με τίποτα.

Παίδες, μέχρι να σταθεροποιηθούμε με το θέμα δουλειά, δεν είμαστε για ταξίδια. Και είναι κρίμα τέτοια μηχανή να κάθεται. Πρέπει να πουληθεί. Δυστυχώς δεν με παίρνει να έχω μηχανή για ταξίδια και για κάθε μέρα. Είναι μεγάλη πολυτέλεια για μένα, πολυτέλεια που δεν μπορώ να έχω. Αργότερα, να' μαστε καλά, μια Transalp πχ θα μας βολέψει πολύ για ταξίδια.

Η XR είναι παιδικό όνειρο. Μοτοσυκλετιστές είμαστε, καταλαβαινόμαστε. Η αίσθηση που σου δίνει αυτή η μηχανή είναι απερίγραπτη. Η μυρωδιά της, η αίσθηση των τακουνιών, το τεπόζιτο που δεν κλειδώνει...

Ο Γιώργος πήρε CBR1000RR για μέσα στην πόλη και για να πάει Χαλκίδα που είναι το εξοχικό του. Ποιος τον αδικεί? Όχι εγώ. Είναι μόνιμα με ένα χαμόγελο στο στόμα.
    Η μηχανή είναι όνειρο. Το όνειρο του καθενός είναι διαφορετικό. Αν κινούμασταν πάντα με τη λογική, δεν θα καβαλούσαμε μηχανές. Τρεις φορές πήγα βόρεια Βουλγαρία από Αθήνα με την ταπεινή, πλην τίμια XTR. Κουράστηκα αλλά το έκανα πάλι. Και πάλι. Μπορεί να' μαι μαζόχας. Αλλά όταν καβαλάς τουριστικά, βλέπεις γύρω σου, παρατηρείς, μυρίζεις...

Η μηχανή είναι αίσθηση, συναίσθημα. Και ανάγκη για κάποιους σαν εμάς.

XR
    XTR
    XJR

Καλά γελάτε εσείς... εγώ την βάρκα μου δεν την αλλάζω με τίποτα.
    Πάντα όρθιος φίλε!

XR
    XTR
    XJR

Καθρέπτες ξέρω ότι μπαίνουν σε οτιδήποτε αλλά το Άτι βγαίνει πολεμικό απ' τη μάνα του. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν μπορώ να της βάλω φλασάκια και σταντ συνεπιβάτη.
    Επίσης θα μου ήταν πολύτιμο το να ξέρω τι εξειδικευμένο να προσέξω. Απ' ότι ξέρω οι ραγισμένες κεφαλές (σαν τη δική μου) και η τρίτη ταχύτητα είναι το σημείο που πάσχουν οι 600ρες.

XR
    XTR
    XJR

Όλα μπορείς να τα κάνεις, το σύστημα των φλας δεν είναι τίποτα. ένα ρελέ, καλωδίωση, διακόπτης, ασφάλεια. Μπορείς να βρεις από τα άλλα της σειράς του που έχουν φλασέρ, διακόπτη και φλας μεταχειρισμένα, τα καλώδια μπορείς να τα φτιάξεις και εσύ αν πιάνουν τα χέρια σου.
    Και χειρολαβές μπορείς να βάλεις (πατέντα) και σέλα καλύτερη να του φτιάξεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Εγω θα διαλεγα XLV στην θεση σου!
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  2. Kαλημέρα και ευλογημένα MotoGp...
    από BICILINDRICO στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:17
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 22:42
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF