σας ειδα 5 το πρωι να με σταματατε να ζητατε οδηγιες για το πως θα πατε στη αφησσο.καλους δρομους![]()
σας ειδα 5 το πρωι να με σταματατε να ζητατε οδηγιες για το πως θα πατε στη αφησσο.καλους δρομους![]()
Lost on purpose..again
Σας είδα κουτάκιδες να μου κάνετε νόημα να σας περάσω, ευχαριστώ, καλούς δρόμους! Σε είδα κι εσένα με το Swift να πηγαίνεις χαλαρά, να σε περνάμε όλοι και πιο κάτω, να αρχίζεις να περνάς τους πάντες, με επικίνδυνους ελιγμούς και παραλίγο να φιληθείς με τον απέναντι κουτάκια.. Γιατί ρε κορίτσι μου, μια χαρά οδηγούσες πριν..
για αλλη μια φορα, στο πιστακι οπου γίνονται τα μαθηματα οδηγησης στη δυτικη Θεσ/νικη, μαθητες και δασκαλοι χωρις κρανος να κανουν μαθημα.
Σε ειδα με kle να φορας κρανος, μπουφαν, γαντια και βερμουδιτσα με σκαρπινι...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Σας είδα, μάλλον καλύτερα σας άκουσα να έχετε τη μουσική στο κουτί, κυριολεκτικά τέρμα, νέα μόδα είναι αυτή;
Σας είδα στον Άγιο και χαιρετηθήκαμε, αλλά λίγοι ήσασταν και πολλά κουτιά με Sunday drivers...
Τελευταία τροποποίηση από KostRider; 20/08/2016 στις 10:57.
Είδα πολλοΰς χθές στις στροφές του Δομοκού 20:30 με 21:00. Μόνο ένα 1200GS ανταπέδωσε χαιρετισμό. Τι δι@ολ0 ρπστμ, γεμίσαμε εποχιακοΰς καβαλάρηδες;;;
Επίσης σε είδα καμερούλα να μου λες χαμογελάστε, λίγο πριν το νοσοκομείο της Λαμίας, στο μικρό ευθειάκι που επιτάχυνα για να προσπεράσω νταλίκα. Και να φανταστείς η ύπαρξή σου είναι πασίγνωστη. Πώς την πάτησα έτσι;
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Σε είδα ασημί polo χτυπημένο δεξιά με το φτερό να κρέμεται να τρέχεις σαν τρελός και να χώνεσαι από εδώ κ από κει σαν να προσπαθούσες να ξεφύγεις από κάποιον αν πάρει κάποιος χαμπάρι για κανένα ατύχημα ας με ενημερώσει .
Σε αυτό εδώ το σημείο ( Ψυχικό ) https://www.google.gr/maps/@38.01000...7i13312!8i6656 στις 18:15 .
Σε είδα φίλε με το v-strom που με χαιρέτησες έξω από το Σχηματάρι, αλλά δεν πρόλαβα να ανταποδώσω, καλούς δρόμους! Είδα κι άλλους στην εθνική , οι περισσότεροι χαιρετήσατε!
Σε είδα χθες το απογευμα στη Βουλιαγμένος στο ύψος του Α'Νεκροταφίου Γιούρκα Σεϊταρίδη με το GS και τα προβολάκια έτοιμος για πολλά κλαρινογαμπριλίκια![]()
Σας είδα νεανίες ψες κατά τη μία το βράδυ στην Καλιρρόης, πάνω στο παπί ακράνωτοι (φυσικά) με τα κινητά στα χέρια και οι ΔΥΟ, ψάχνοντας πόκεμον (εν κινήσει). Η ανθρωπότητα οδεύει προς την αυτοκαταστροφή.. Με γοργά βήματα. Τα δείγματα πολλά, διαφορετικά και καθημερινά.. κρίμας..
Run, live to fly, fly to live, do or die
Run, live to fly, fly to live, Aces high
Σε είδα να πατάς στο curb γερμένος και να πέφτεις στην Riο, και με είδα να σε πατάω, να βγαίνω στο gravel και να προσγειώνομαι με το κεφάλι. Ευτυχώς είμαστε και οι δύο καλά!
Σε είδα nsr250 με κοστούμι tyga χθες στον αγ.ανδρεα ηλειας και μου εφτασε το σαγονι στο πατωμα
Σε είδα που με είδες και με είδες που σε είδα αλλά δεν είχα όρεξη για μπουίτ μπουίτ και δεν πιστεύω να περίμενες να με πιάσεις με τόση κίνηση.
Το αφήνουμε για άλλη φορά![]()
Σε είδα καρι@λιτσα να πηγαίνεις στη διασταύρωση πίσω από τις νταλίκες που έστριβαν αριστερά χωρίς φλας (εσύ), αλλά είχες άλλο σχέδιο και έστριψες δεξιά και πλακώθηκα στα φρένα κι εσύ το ίδιο.. Τη χειρονομία της ενδοπαλαμικής πεοταλάντωσης αφιερωμένη!!!
Σε ειδα ρε σκουτεροβιε με το σκυλι στη σελα μπροστα σου στη παραλιακη στο Λαγονησι! Δηλαδη εσυ θες να μου πεις οτι εισαι φιλοζωος ετσι?
TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
54°10'02.9"N 4°28'40.5"W