τα παγιΑ διπλασιαζονται πιστεψε με. ενδεικτικο του ποσο κανει μια αλυσιδα γραναζια σε ενα f650gs και ενα 990. κι αμα σε τρωει ο καρπος φευγουμε.....
Γιαννης
ρε τριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
μάστορα, τι το δωσες τότε το ντομινέιτορ?
πουτσ@@@@@@@@@
Οκ. Για δεν παίρνεις δύο ; Έτσι όπως τα λες, εκεί το πας.
Άπας αήρ αετώ περάσιμος
Λογω χρηματων, ξεκαθαρα! Αλλιως οι 2 μηχανες ειναι η καλυτερη λυση προφανως!
Βασικα ημουν μια χαρα μεχρι το απογευμα που συζητησα με εναν γνωστο μου, πελατη, ο οποιος εχει γυρισει ολη την Ελλαδα με ενα lc4 enduro.
Μιλουσαμε περι ανεμων και υδατων και σε μια φαση τoυ ειπα οτι πιθανον θα παω Κρητη διακοπες τον Οκτωβρη και μετα αρχισε να μου προτεινει μερη.
Και εκει που μου λεγε για χωρια και παραλιες μου πεταει ενα: "εχει και μια γ@ματη μεγαλη χωματινη διαδρομη στο ταδε μερος"....
Ε, και σκαλωσα παλι.
Αν και Κρητη θα παω χωρις οχημα ουτως ή αλλως αλλα κολλησα στις ευκαιριες που σου δινει ενα on-off γενικα..
MADE IN JAPAN 日本製
για μια φορα αντε δυο το χρονο δεν αξιζει να εχεις κατι ον οφ. ασε που τις περισσοτερες φορες πας δικαβαλο οποτε δεν θα κανεις και κατι διαφορετικο στο χωμα σε σχεση με ενα hornet ας πουμε. τελικα τι θες ακριβως απο το μηχανακι?
Θελω να κανω γρηγορες (οχι πολυ) βολτες δυο τρεις φορες την εβδομαδα περιξ της Θεσσαλονικης και των γυρω νομων. Να πηγαινω απο Εγνατια στην Ξανθη (κυριως), να κατεβαινω Αθηνα και να γυρναω και να το εχω και το καλοκαιρι στις διακοπες (του χρονου δεν θα δουλευω σεζον καλοκαιρι οποτε θα κανω διακοπες). Αυτα.
Στην πολη δεν θα το κουναω. Εχω παπι για αυτη τη δουλεια.
MADE IN JAPAN 日本製