Mην αρχισουμε τα "γνωστα" παλι. Ολα πανε, κλπ κλπ
Street μηχανακια ΔΕΝ τα βαζω στο χωμα!!!21-18 αντε 21-17 (αντε στην τελικη και 19-17) και ακτινες. Αλλιως δεν το χαιρεσαι και νιωθεις λες και περπατας ξυπολητος πανω σε γυαλια.
(Μην κοιτας που ειπα στον Κτηνο να βαλει το tdm χωμα...Δικο μου ειναι...;;;
)
MADE IN JAPAN 日本製
sorry κιολας αλλα μη το ξεχειλώνεις το θέμα σου.
ζήτησες ένα στριφτερό μηχανάκι που να σου κάνει καλά ταξιδάκια σε μεγάλους δρόμους αλλά να πατάει και χώμα. Εγώ 3 χρόνια το χω πάει παντού. Και άσφαλτο και δασικό δρόμο με πατημένο χώμα και με λίγο παραπάνω προσοχή και ελαφρύ πετραδάκι χωματόδρομο για παραλία.
Αν τώρα θες και άσχημα γούστα στο χώμα κοιτάς μόνο ζάντες με ακτίνες.
Επειδή όμως δεν υπάρχει το ιδανικό για όλα επιλέγεις βάση βαρύτητας και ποσοστού χρήσης. Με αυτά που περιγράφεις θες ένα σχετικά άνετο, διασκεδαστικό, στριφτερό μεσαίου κυβισμού για τα ταξιδάκια σου αλλά να μπορεί να πατήσει και τους χωματόδρομους που λες. Αν δεν έχεις σκοπό να γίνεις κατσίκι, ένα Versys 650 θα σου κάτσει κουτί.
Εχετε βγει off-topic οι περισσοτεροι!!
Δεν θελω να μου προτεινετε ενα on-off που να "δρομιζει" ουτε ενα street που να παταει πιο ανετα χωματοδρομο. Στην ουσια ειναι το ιδιο και το αυτο και ειναι ακαταληλα για χωμα.
Θελω να μου πειτε: "Bob εισαι μαλακας. Παρε ενα street καθαρο και σκασε!!"![]()
MADE IN JAPAN 日本製
ωραία ξεκινάω πρώτος.
Bob εισαι μαλακας. Παρε ενα street καθαρο και σκασε!!
να μας ειδοποιήσεις μετά από πόσες σελίδες μπινελίκια θα έχεις επανέλθει στον ίσιο δρόμο![]()
οπως τα εγραψε ο george_sp ειναι...
δεν μπορεις να τα εχεις ολα..ή μαλλον μπορεις με καποιες υποχωρησεις...
ή πας λοιπον σε 2 μηχανακια...ενα street Ι4 600-650..KAI ενα μονοκυλινδρο 400-650 για διακοπες και γουστα...
ή πας σε ενα δικυλινδρο on-off που τα κανει μετρια ολα και συμφερει...
θες africa...
v-strom...
versys...
tiger 955...ενταξει τρικυλινδρο χιλιαρι αλλα απειρως καλυτερο απο τα προηγουμενα και φθηνο σε σχεση με αυτο που προσφερει...
950...
990...
και καπου εδω ξεφευγεις σε γουστα γιατι αυτα τα μηχανακια ειναι δευτεροτριτα χερια και οσο καλα και να πηγαινουν στην ασφαλτο καθως και στο χωμα, κοστιζουν ακριβα για σερβις, ανταλλακτικα, βενζινες, κλπ...οποτε ξαναγυρνας στα καλα ιαπωνεζικα 650αρια on-off που εχουν μεγαλωσει γενιες και γενιες...
μπορει να μην πηγαινουν στην ασφαλτο σαν street I4 ή σαν 990 adv...
μπορει να μην πηγαινουν στο χωμα σαν 690 enduro, husqvarna, husaberg, κλπ...
αλλα πηγαινουν...
![]()
Πάρε αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8378542/ ή κάτι σαν και αυτό και βάλτο στο γκαράζ κατέθεσε πινακίδες και όταν είναι να πας διακοπές τις παίρνεις για ένα μήνα και κάνεις αντίστοιχα ασφάλεια για ένα μήνα. (το κόστος είναι ελάχιστο)
Παίρνεις και αυτό μετά http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8200337/ και το έχεις για όλη τη χρονιά.
Και στα δύο πχ μπορείς να ρίξεις υποθέτω την τιμή όπως λίγο πολύ σε κάθε τι αυτές τις μέρες το λιγότερο 10%
Bασικα αυτο που ειπε ο Σκυλαρος ειναι περιπου το πιο σωστο. Μαλλον το πιο ικανοποιητικο αλλα παραλληλα επιτευξιμο.
Θα παρω τωρα καποιο αμιγως street, οπως και να εχει, μιας και το χειμωνα σιγα μην τρεχω στα βουνα και τις παραλιες (εχει κρυο!!) και στο τελος της ανοιξης και αναλογως της οικονομικης μου καταστασης και των σχεδιων που πιθανον θα υπαρχουν θα προσπαθησω να παρω καποιο απο τα γνωστα, φθηνα endurακια (tt, xt, xr, dr κλπ κλπ). Και, αν δω οτι δεν το χρειαζομαι για δουλεια, θα πουλησω και το παπι ωστε να ειμαι μονο με δυο μηχανακια και να κινουμε στην πολη με το endurακι.
Παλι το moto με εσωσε!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
προσεξε μονο μην γλυκαθεις οπως εγω και μετα συντηρεις μια ντουζινα μηχανακια... μεχρι και το τσιγαρο εκοψα για να ταισω τοσα στόματα....![]()
καλά ρε σεις....
με το μαλάκα τον μπομπ ασχολείστε?
![]()
πουτσ@@@@@@@@@