Σελίδα 33 από 47 ΠρώτοΠρώτο ... 23282930313233343536373843 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 481 έως 495 από 705

Θέμα: πολλα και ενδιαφεροντα για τα διοδια..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalampokas Προβολή μηνύματος
    ωραίοι παράδρομοι, οικονομικοί, αλλά με γυναίκα πίσω και φόρτωμα δύσκολοι οι χρόνοι τους...άσε που πρέπει να έχεις και τα μάτια σου 14, μην φιληθείς με κανέναν "πιλότο".
    Μέσα στον μήνα, έκανα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, χωρίς διόδια και δεν αντιμετώπισα πουθενά το παραμικρό πρόβλημα. Έκανα περίπου 6 ώρες ανά διαδρομή, με χαλαρό ρυθμό. Με αυτοκίνητο.
    Life begins at 45°.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    ........ Έκανα.... Με αυτοκίνητο.

Ούστ προδότη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalampokas Προβολή μηνύματος
    ωραίοι παράδρομοι, οικονομικοί, αλλά με γυναίκα πίσω και φόρτωμα δύσκολοι οι χρόνοι τους...άσε που πρέπει να έχεις και τα μάτια σου 14, μην φιληθείς με κανέναν "πιλότο".
    extreme sport ειναι οι παραδρομοι. Αντι να εχουν πιο οικονομικα διοδια για τις μηχανες που στην ουσια βοηθανε στην καλυτερη ροη λογο ογκου δηλαδη να δωσουν και καποιο ας πουμε κινητρο στο κοσμο το μονο που τους ενδιαφερει ειναι οι τσεπη τους.... γιαυτο λοιπον "αναλογες ενεργειες" και ολοι happy!

Μέσα στον μήνα, έκανα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, χωρίς διόδια και δεν αντιμετώπισα πουθενά το παραμικρό πρόβλημα. Έκανα περίπου 6 ώρες ανά διαδρομή, με χαλαρό ρυθμό. Με αυτοκίνητο.
    δηλαδη +2 ωρες ..... οκ αφου σαρεσε
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ούστ προδότη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γυναίκες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    δηλαδη +2 ωρες ..... οκ αφου σαρεσε
    Ε ναι, γιατί είναι γνωστό ότι πας Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες πλέον, με τους καινούριους δρόμους πολλαπλών λωρίδων και υψηλών ταχυτήτων και τα πλευρικά διόδια.

Και +3 ώρες θα έκανα, αντί να δώσω 1€ γι'αυτούς τους δρόμους. Και οι παρακάμψεις ήταν υπέροχες.
    Life begins at 45°.

Γυναίκες...

Ε ναι, γιατί είναι γνωστό ότι πας Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες πλέον, με τους καινούριους δρόμους πολλαπλών λωρίδων και υψηλών ταχυτήτων και τα πλευρικά διόδια.
    Ναι με αμαξι 4 ωρες το κανω. Φευγω 4 το πρωι και φτανω 8 βαρια 8μιση συνεχομενη οδηγηση σε ταχυτητες 130-140. Εχω ανεβει 5-6 φορες τα τελευταια 4 χρονια.

Επειδη δεν εχω αμαξι πλεον δε νομιζω να το δοκιμασω ποτε, θα προτιμησω την Εθνικη που ειναι μια χαρα δρομος σωστος.
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Εντάξει, εγώ δεν ταξίδεψα 4-8 τα ξημερώματα.

Πάντως, πραγματικά, αν δεν υπάρχει πίεση χρόνου, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να πληρώσεις 60€ διόδια πηγαινέλα. Και δε χάνεις πάνω από μια ώρα (2, αν είσαι ο WiSe και ταξιδεύεις μόνος σου σε όλη την Ελλάδα ), εκτός αν είναι μέρες/ώρες αιχμής ή είσαι πολύ κακός στις προσπεράσεις. Εγώ ταξίδεψα φυσιολογικότατες ώρες (ξεκίνησα 10.00 στο "πήγαινε" και 13.00 στο "έλα") και δεν έπηξα ιδιαίτερα πουθενά.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Ναι με αμαξι 4 ωρες το κανω....σε ταχυτητες 130-140.
    δεν παιζει αυτος ο χρονος με την καμια...
    εκτος αν μετρας την Θεσσαλονικη στα Μαλγαρα και την Αθηνα στις Αφιδνες...
    και 140 να πηγαινεις επι 4 ωρες ειναι 560χλμ...
    με 140 δεν πηγαινεις με τιποτα Τεμπη..μην σου πω και Πλαταμωνα αλλα οκ...
    επισης δεν υπολογιζεις το σταματα - ξεκινα στα διοδια που ειναι 10 φορες...
    αν μηδενισει το κοντερ κατευθειαν κατεβαζει την μεση ταχυτητα..και μετα μεχρι να πιασει τα 140 παλι περναει καποιος χρονος...

χωρις να πεσω κατω απο 180 με κουτι το εχω κανει 3,5 και κατι, τις ωρες που λες...και φυσικα στο τελος ημουν με αναθυμιασεις...

εγω απο παραδρομους το κανω 8 ωρες και κατι...με ταχυτητα ποτε πανω απο 100...στα τεμπη μπορεις να οδηγας για κανενα 20λεπτο με 60 αν βρεις μπροστα κανενα φορτηγο ή καποιον αργοτερο οδηγο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    δεν παιζει αυτος ο χρονος με την καμια...
    εκτος αν μετρας την Θεσσαλονικη στα Μαλγαρα και την Αθηνα στις Αφιδνες...
    και 140 να πηγαινεις επι 4 ωρες ειναι 560χλμ...
    με 140 δεν πηγαινεις με τιποτα Τεμπη..μην σου πω και Πλαταμωνα αλλα οκ...
    επισης δεν υπολογιζεις το σταματα - ξεκινα στα διοδια που ειναι 10 φορες...
    αν μηδενισει το κοντερ κατευθειαν κατεβαζει την μεση ταχυτητα..και μετα μεχρι να πιασει τα 140 παλι περναει καποιος χρονος...

χωρις να πεσω κατω απο 180 με κουτι το εχω κανει 3,5 και κατι, τις ωρες που λες...και φυσικα στο τελος ημουν με αναθυμιασεις...

εγω απο παραδρομους το κανω 8 ωρες και κατι...με ταχυτητα ποτε πανω απο 100...στα τεμπη μπορεις να οδηγας για κανενα 20λεπτο με 60 αν βρεις μπροστα κανενα φορτηγο ή καποιον αργοτερο οδηγο...
    Για κανε παλι τους υπολογισμους... κατι δε μετρας καλα!

514χλμ απο αεροδρομιο εως Λευκο Πυργο που βαζω παντα στο gps (οχι οτι δε ξερω το δρομο απλα μαρεσει).

Οποτε αν υπολογισεις σωστα οτι 4ωρες Χ 140χλμ/ω ειναι 560χλμ εχω υπολογισει διοδια και 3 στασεις για κατουρημα.

Φυσικα στο περιπου ολα. Αλλα οχι και τεμπη.... ειπαμε! Α! μη ξεχασω και την ευθεια της Κατερινης στην οποια κανεις (σχεδον) δε πηγαινει κατω απο 180....
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω τι εννοείς "από παραδρόμους". Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του τύπου με τις παρακάμψεις και τα μπες/βγες στην Ε.Ο, όπου κάνεις αρκετά χιλιόμετρα κερασμένα. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, βέβαια και 2-3 διόδια τα πλήρωσα, επειδή δεν άξιζε να κάνω τον κύκλο (Αιγίνιο) ή επειδή πλέον έχει πλευρικά που λειτουργούν (Μώλος). Συνολικά, πλήρωσα περίπου 6€ (από τα ~60€).

Η ταχύτητά μου ήταν συχνά πάνω από 100km/h στους παραδρόμους και τα μόνα σημεία, που ήταν αδύνατο να προσπεράσεις, ήταν κάποια σημεία στα Τέμπη, αν είχες μπροστά σου ουρά αυτοκινήτων (ένα-δυο, άνετα) και το ανηφορικό ορεινό στροφιλίκι μεταξύ Λαμίας-Λάρισας, σε κάποια κλειστά σημεία, με μια λωρίδα. Πρέπει να φας πολύ ζόρι για να το κάνεις 8 ώρες. Αλλά, όπως είπα, ναι, αν δεν είσαι χαλαρός από θέμα χρόνου, καλύτερα να προτιμήσεις την Ε.Ο.
    Life begins at 45°.

Δεν ξέρω τι εννοείς "από παραδρόμους". Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες του τύπου με τις παρακάμψεις και τα μπες/βγες στην Ε.Ο, όπου κάνεις αρκετά χιλιόμετρα κερασμένα. Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, βέβαια και 2-3 διόδια τα πλήρωσα, επειδή δεν άξιζε να κάνω τον κύκλο (Αιγίνιο) ή επειδή πλέον έχει πλευρικά που λειτουργούν (Μώλος). Συνολικά, πλήρωσα περίπου 6€ (από τα ~60€).

Η ταχύτητά μου ήταν συχνά πάνω από 100km/h στους παραδρόμους και τα μόνα σημεία, που ήταν αδύνατο να προσπεράσεις, ήταν κάποια σημεία στα Τέμπη, αν είχες μπροστά σου ουρά αυτοκινήτων (ένα-δυο, άνετα) και το ανηφορικό ορεινό στροφιλίκι μεταξύ Λαμίας-Λάρισας, σε κάποια κλειστά σημεία, με μια λωρίδα. Πρέπει να φας πολύ ζόρι για να το κάνεις 8 ώρες. Αλλά, όπως είπα, ναι, αν δεν είσαι χαλαρός από θέμα χρόνου, καλύτερα να προτιμήσεις την Ε.Ο.
    Ποσο βενζινη εκαψες περιπου?
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Χονδρικά, 1€ ανά 10 χιλιόμετρα.
    Life begins at 45°.

Χονδρικά, 1€ ανά 10 χιλιόμετρα.
    ποσα χλμ εκανες δλδ?
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Σύνολο; 2,100.

Στο πρώτο γέμισμα, έβαλα 57€, αλλά ήταν διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη + 90 χλμ.
    Life begins at 45°.

Σύνολο; 2,100.

Στο πρώτο γέμισμα, έβαλα 57€, αλλά ήταν διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη + 90 χλμ.
    Μαλλον εγω δεν εγινα σαφης.... Για τη διαδρομη Αθηνα-Θεσσαλονικη ποσο βενζινη εκαψες?
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

57€ πλην ό,τι έκαψα στα υπόλοιπα 90 χλμ. Ένα 50άρικο πες, χονδρικά.
    Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 24/08/2016 στις 18:46.
    Life begins at 45°.

Παρόμοια θέματα

1. Αδολφος για τα διοδια...
    από NameUser στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2011, 17:37
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2010, 00:56
  3. Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2009, 22:03
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55
  5. ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ....
    από HELLSPIRIT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2005, 23:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF