Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: O PokerMon ζητάει την γνώμη σας!!!!

Απο την μικρη μου εμπειρια σε rally sprint, και μαλιστα με ενα μικρο Citroen ZX της ταξης των 160 ιππων, θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι η εμπειρια ειναι μοναδικη!!!!!!!!!!!!!!!

Οσον αφορα το μικροβιο... τι να σου πω... ειναι θεμα ανθρωπου... κανεις δεν μπορει να σου δωσει απαντηση σε αυτο περαν του εαυτου σου!

Φιλικα...
    A gentleman would walk but never run...

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Βαγγέλη, οτι και να σου πούμε, την απάντηση την γνωριζεις ήδη μέσα σου...ζύγισε τι θες και τι όχι...Καμιά φορά, δεν μπορούμε να κάνουμε ότι θελουμε, γιατί δεν ειμαστε μόνοι μας...ειδικά οταν υπάρχει κάποιος που πρεπει να δινουμε απολογία...κι αυτός, ειναι ο ανθρωπός μας...Ενδέχεται η ικανοποίηση της εμπειρίας αυτής να είναι μοναδική...Η ικανοποίηση της Χρύσας όμως που δείχνει ότι την υπολογίζεις, είναι ακόμα μεγαλύτερη...

να της δώσεις πολλά φιλιά, τα χαιρετίσματά μου και να θυμάσαι ότι οι ομορφότερες αποφάσεις, είναι όταν γίνονται ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που αγαπιούνται...τώρα, οι απόψεις εδώ μέσα, των τρίτων, καλό θα είναι να μην σε αγγίξουν

φιλικά

nimbus
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS

Re: O PokerMon ζητάει την γνώμη σας!!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ
    Α) ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ) ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΧΩΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟ.

Το παρακάμπτω, δεν υφίσταται σαν επιχείρημα!!

Β) ΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚ ( ΕΚΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ) ΤΑ ΧΑΝΩ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Η ΝΑ ΚΑΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.

Εξαρτάται τι προτιμάς : να μείνεις σ'αυτά που κάνεις ήδη ή να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία κάνοντας κάποιες μικρες παραχωρήσεις. Δεν νομίζω ότι θα είστε ΟΛΑ τα ΣΚ του χρόνου στα βουνά να κάνετε δοκιμές. Θα μείνει και κάτι

Γ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ Η ΠΙΣΩ ΤΟΥ.

Οδηγός αγώνων είναι ο άνθρωπος, αλοίμονο αν δεν ξέρει. Το θέμα δεν είναι αν φοβάσαι αυτόν που οδηγάει, αλλά αν φοβάσαι εσύ γενικότερα την όλη φάση.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΠΑΥΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΤΕ.

Σκέψου το εξής : Από λεφτά δεν υπάρχει θέμα, με τη γυναίκα και το σπίτι σου είσαι ΟΚ. Αρα δεν έχεις αντικειμενικούς λόγους να μην πας. Και λέω τώρα : σε περίπτωση που δεν πας και θα βλέπεις το φίλο σου να κάνει τα δικά του στα βουνά, εσύ τι θα σκέφτεσαι;;;;;;;

ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!!!!!

Θα ερχόμαστε με πανώ στις ειδικές

ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!!!
    LIBYKOS

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    @ Pokerland

Go for it

Δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα τέτοιες ευκαιρίες, και κάποια στιγμή μελλοντικά που θα θέλεις, δε θα μπορείς ...
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

more to thelo edo kai xronia......
    den fovame ton odhgo pros theoy....isos einai o monos pu empisteyomai na eimai mazi toy kai as pigenei monimos tapa ston dromo......stoys agones omos einai entelos diaforetika....kai to leo giati ego prosopika den exo thn terastia empeiria se agones......
    perimeno pos kai pos na pame na kanoyme dokimes na to do kai sthn prajh......
    @ Pokerland

MotorWomen ***** Το avatar του/της Eva

Re: O PokerMon ζητάει την γνώμη σας!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ( ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ε9-Ε10 ΓΙΑ ΤΟ 2005 ) ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
    Καταρχήν να σε καλωσορίσω στον χώρο των Ελληνικών Αγώνων και να σε ευχαριστήσω που ζήτησες προσωπικά την γνώμη μου.
    Είμαι συνοδηγός σε αγώνες Ράλλυ (και ράλλυ σπρίντ) εδώ και περίπου 2 χρόνια. Έχω συνοδηγήσει από Seicento Α0 μέχρι Peugeot 205, Peugeot 106 Kit Car, Toyota Yaris και Nissan Micra. Θα σου πω την προσπωπική μου εμπειρία όχι για να σε κάνω να αλλάξεις γνώμη ή να αποφασίσεις, απλά για να έχεις και ένα ακόμα δεδομένο στο μυαλό σου όταν θα έρθει η ώρα να πάρεις την απόφαση.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ( ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΤΑΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΙΔΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ.
    Να ξέρεις ότι αυτό αποτελεί πάρα πολύ σημαντικό κριτήριο για έναν οδηγό στην επιλογή συνοδηγού. Ένας καλός συνοδηγός δεν διαβάζει απλά τις σημειώσεις.... Είναι ενεργός συντελεστής που κρίνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα... Δίνει τον ρυθμό και εμψυχώνει ή ηρεμεί τον οδηγό αναλόγα με τον ρυθμό αυτό. Τον συμβουλεύει, τόσο στις δοκιμές όταν γράφουν τα γραπτά για τις σωστές γραμμές, την σωστή ταχύτητα και του λέει τη γνώμη του. Του υπενθυμίζει πράγματα (ακόμα και αν αυτά δεν είναι γραμμένα) κατά την διάρκεια του αγώνα που θα τον βοηθήσουν να κάνει αυτό το ελάχιστο παραπάνω από το οποίο κρέμεται η νίκη...
    Για μένα ένας τερματισμός κατ'αρχήν και μια νίκη κατα δεύετρον είναι αποτέλεσμα 50% προσπάθειας οδηγού και 50% προσπάθειας συνοδηγού...
    Το σημαντικότερο για έναν οδηγό είναι 1) να έχει εμπιστοσύνη σε αυτά που διαβάζει ο συνοδηγός του 2) να τον προστατεύει από τις κακοτοπιές (από το να κάνει π.χ. την υπέρβαση λόγω υπερβολλικής εμπιστοσύνης και να έχουν έξοδο) και 3) να του δίνει κουράγιο και ρυθμό όταν εκείνος κουράζεται (εντάξει δεν είναι και ότι πιο εύκολο να κρατήσεις σταθερό ρυθμό για 30χμ. ειδική στον Χωλομόντα για παράδειγμα...).

Τώρα όσων αφορά τους ενδοιασμούς σου...

Α) ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ( ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ) ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΧΩΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟ.
    Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πραγματικά θα ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ όταν θα έχεις για πρώτη φορά νιώσει την εμπειρία του οδηγού ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Επειδή αυτή η εμπειρία για μένα είναι πολύ πρόσφατη, σε πληροφορώ ότι είναι εντελώς άάάάάάάάάάάάλλο πράγμα το να λες τέταρτη δεξιά ΤΕΖΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ! και άλλο να έχεις τα @@ να πατήσεις τέρμα το γκάζι όταν στο λέει ο συνοδηγός σου ακόμα και αν δεν βλέπεις την στροφή...! Σαν συνοδηγός συμμετέχεις μεν ενεργά και ζεις την δράση, αλλά ο οδηγός χάνει περισσότερα κιλά ιδρώτα στο τέλος κάθε ειδικής...
    Θα σου αρέσει πολύ να είσαι συνοδηγός, δεν πιστεύω όμως ότι θα είναι τόσο καθοριστικό για το αν θα κολλήσεις το μικρόβιο ή όχι
    Βέβαια κάθε άνθρωπος λειτουργεί με τον δικό του τρόπο οπότε μόνο εσύ μπορείς να ξέρεις την αντίδρασή σου

Β) ΙΔΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΚ ( ΕΚΤΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ) ΤΑ ΧΑΝΩ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ Η ΝΑ ΚΑΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.
    Για αυτό θα σου έλεγα να μην ανησυχείς καθόλου!
    Πόσους αγώνες θα κάνετε μες στη χρονιά? 5-6? Άντε το πολύ 8???
    Ε δεν είναι δα και τόσο τραγικά τα πράγματα... Εξ'άλλου είναι μια πολύ καλή ευκαιρία 1) τις εκδρομές σας με το moto να τις κανονίζετε στα μέρη που θα είναι ο αγώνας, οπότε με ένα σμπάρο δυό τριγώνια 2) τόσο στον αγώνα όσο και στις δοκιμές καλό θα ήταν να παίρνεις μαζί σου και την γυναίκα σου... Οι αγώνες είναι μια μοναδική ευκαιρία για εκδρομή και για γνωριμία τοποθεσιών ανα την Ελλάδα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έβλεπες ποτέ!
    Ειδικά στις δοκιμές που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά και δεν υπάρχει το άγχος νομίζω ότι θα ήταν καλό να τα συνδυάζεις και για την οικογενειακή σου ευημερία! Και πίστεψέ με μόλις θα αρχίσεις να εγκληματίζεσαι λίγο περισσότερο με τον χώρο και θα αποκτάς γνωριμίες και επαφές με άλλους αγωνιζόμενους (μέσω του οδηγού σου κυρίως που είναι ήδη στον χώρο) τόσο πιο καλή παρέα θα κάνεις με διάφορους ανθρώπους, θα συζητάτε, θα τρώτε μαζί, θα βγαίνετε και γενικά θα περνάτε καλά

Γ) ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ Η ΠΙΣΩ ΤΟΥ.
    Αν καταλαβαίνω σωστά τι εννοείς δεν είναι μια κατάσταση την οποία θα αντιμετωπίσεις συχνά στους αγώνες αυτοκινήτου (το να προλάβεις δηλαδή κάποιο όχημα μέσα σε μια ειδική διαδρομή).
    Μόνο σε αγώνες ταχύτητας σε πίστα όπου όμως τα χιλιόμετρα είναι σαφώς υποδεέστερα από αυτά ενός αγώνα ράλλυ...
    Αν εννοείς κάτι άλλο διευκρίνησέ το λίγο περισσότερο
    Πάντως έχε υπόψιν σου ότι μόλις θα μπείς στο bucket και θα δεθείς με τις ζώνες, θα φορέσεις το κράνος σου και θα αισθάνεσαι γύρω σου το roll cage, όλες οι ανασφάλειές σου θα πάνε περίπατο!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΠΑΥΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΕ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΤΕ.
    Είναι όντως μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία για έναν άνθρωπο που του αρέσει... Και πιστεύω με βάση τα όσα έχεις πει ότι θα σου αρέσει πολύ! Κατ'εμέ GO FOR IT!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    Δεν ξέρω τι ακριβώς συνενόηση έχετε κάνει με τον οδηγό σου, αλλά συνήθως εκείνος είναι υπεύθυνος να καλύψει τα έξοδα διαμονής, διατροφής κτλ. τόσο του συνοδηγού όσο και της ομάδας που απαρτίζει το service.... Oπότε για οικονομικές εκδρομούλες μιλάμε... Το κόστος για τον συνοδηγό έγκειται στην έκδοση αγωνιστικής άδειας (αν και δεν νομίζω ότι αξίζει να πληρώσεις άλλα 50€ για να βάλεις ψευδώνυμο αντί για τ'όνομά σου), στα προσωπικά του έξοδα (πχ. τσιγάρα, ποτά κτλ.) αλλά και στα έξοδα ενός άλλου ατόμου που πιθανόν θα θελήσει να έρθει μαζί....

Αυτά από μένα και συγνώμη για την μακρηγορία μου...
    Ελπίζω να συνέβαλα έστω και λίγο προς την σωστή κατεύθυνση/απόφαση!
    Εύχομαι να τα πούμε και από κοντά σε κάποιον αγώνα!!!!!!

TY EVAKI........ H APOPSH SOY THA PEJEI SYMANTIKO ROLO STHN APOFASH MOY......OPOS KAI NA EXEI THA TA JANAPOYME SE KAPOIO AGONA MIAS KAI EIMAI IDH STO SERVICE TEAM.....
    @ Pokerland

Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    Αν σε παίρνει από θέμα γυναίκας να το κάνεις!!!! Με όλα τα άλλα θα τη βρεις την άκρη.
    .......ρε δεν μας παρατανε καλυτερα οι γυναικες????? ωχουυυυ ναχαμε να λεγαμε....εγω χωρισα γιατι μου εβριζε την μηχανη συν το οτι δεν ανεβαινε(συνεπιβατη δεν παιρνω ετσι κι αλλιως )......εχουμε ενα ΣΚ ελευθερο ,αν θελουν να δουν dvd η σκυλαδικο να χορεψουν ας πανε με κανεναν μπουφο ......

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Βαγγέλη μιας και ξέρω τι λες ακριβώς,

και το θέμα είναι ότι όλοι θα θέλαμε να είμασταν στην θέση σου, αλλά δεν σου μιλάμε απο την θέση σου έτσι όπως την ζεις εσύ,
    Εμείς μόνο την βλέπουμε σαν αλλη μια δελεαστική φαντασίωση, που πολλές φορές κάνουν έντονη την ζωή μας στις αποφάσεις αλλά όχι στην ολοκληρωμένη εμπειρία γιατί συνήθως οι φαντασιώσεις έχουν κάποιο ρίσκο...

εγω θα σου έλεγα , να κάτσεις να κουβεντιάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους να δεις αν πιστεύουν:
    α. είναι κάτι επικύνδινο και τι λένε αυτοί?
    β. να τους ρωτήσεις αν θεωρούν τον χρόνο μαζί σου αρκετό
    γ. τι ενδοιασμούς θα είχαν στην θέση σου
    και δ. αν ΕΣΥ το θες πραγματικά, και αν θα έχανες κάτι άλλο απο τον προσωπικό σου χρόνο π.χ. την βόλτα με την μηχανή σου , στη θέση του πώς θα σου φαινόταν? μην το φέρεις σαν κάτι επιπλέον, αλλά σαν κάτι που θα σε αναγκάσει να αποχωριστείς κάτι άλλο απο τα πράγματα που σε ευχαριστούν στον προσωπικό σου χρόνο...

Αν υπερισχύσει στην σύγκριση με κάποιο άλλο τότε εσύ θα ξέρεις. Εύχομαι καλή επιτυχία, δεν θες την βοήθειά μας...

Ρε Βαγγέλη πας να μας τρελάνεις?
    Τρώμε τα ¾ της ζωής μας για να κερδίσουμε εμπειρίες. και μόλις πιάσουμε το υπόλοιπο¼ λέμε ότι γεράσαμε.
    Χαλάμε τα ¾ των χρημάτων (που ξεσκιζόμαστε για να τα βγάλουμε) για να πληρώσουμε αυτές της εμπειρίες.

Και εσύ ρωτάς αν πρέπει να έχεις μια μοναδική εμπειρία που οι περισσότεροι θα πεθάνουν με αυτό το όνειρο?

ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΡΕΞΕ ΡΕ ΜΗΝ ΠΑΩ ΕΓΩ!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Την γνωμη σας για τις Utika?
    από GTZ750 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 17:07
  2. Θα θελα την γνώμη σας
    από la_villa στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 14:08
  3. Θελω Την Γνωμη Σας!
    από aggelos_xr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 13:30
  4. ενσταση για την πιστα... προς 888 και ολους διαβαστε...την γνωμη σας.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2004, 13:28
  5. Την γνώμη σας παρακαλώ
    από Julius στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2004, 12:48

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας