Να γυρίσεις σε κανθαλ.
Το επόμενο στήσιμο θα είναι πάλι το αγαπημένο κανθαλ.
Αρκετά δούλεψα τον έλεγχο θερμοκρασίας και μπορώ να πω ότι θα επιστρέψω σε αυτόν όταν "ξεκλειδωθεί " το κανθαλ.
Σουπιά. ....το σύρμα δεν ήταν κομμένο.
Το εξετασα όταν το έβγαλα.
Η άκρες του ήταν κανονικα τυλιγμενες γύρω από τις βίδες των πόλων.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τι ατμοποιητή έχεις είπαμε?
Κάτι δεν έκανε σωστή επαφή τεό..
Μερικές φορές στον kanger έβαζα το σύρμα στη βίδα και κουνούσα αυτό που περίσσευε για να κοπεί. Κάποιες φορές ενώ είχα σφίξει τη βίδα κουνιόταν και η αντίσταση. Άλλαξα βίδα και δεν το ξανα έκανε.
Sent from me using a computer.
Παίζει να ακουμπησε το σύρμα του πολου με τη πρώτη σπείρα ή κάπου στο ντεκ γιαυτό έπαιξε Hot spot.
το εχω παθει κι εγω ετσι ακριβως οπως το περιγραφεις. κι οτι ειπε ο daz ακριβως ετσι ειναι. πεταμα την αντισταση και βαλε νεα. το νικελιο ειναι πολυ μαλακο συρμα.
τον πηρες τον φαινομενο ε; καλος;
και στην συγκριση ss316 vs ni200 με κερδισε πιο πολυ το ss. πολυ καλυτερες και καθαροτερες γευσεις με μεγαλη διαφορα μεταξυ τους.
Γιαννης
Γιάννη τι ss δοκίμασες;Αξίζει τον κόπο; Το Ni ούτε εμένα μου κάνει κέφι στη γεύση πάντως.
το SS316L 28ga της ud κανω. επισης θελει και λιγοτερα βατ απο το νικελιο.
με το ss οταν μυριζω το μπουκαλακι εχω ακριβως την γευση που μυρισα. ενω με το νικελιο η γευση δεν δινει την ιδια αισθηση που μυριζεις το μπουακαλακι. βγαινει πολυ θαμπη η γευση.
Γιαννης
Πωλουνται:
Μποτες Dainese Long Range σε αριστη κατασταση
Μπουφαν Dainese Gore Tex
Κρανος SHOEI XR-1100
οποιος θελει ενα καρουλι νικελιο της ud ερχεται σεπολια και το παιρνει. φυσικα χαριζεται.
δεν μου αρεσει καθολου τελικα και ειναι ζητημα να εχω φαει μισο μετρο. οποτε ειναι σχεδον πληρες το καρουλι.
Γιαννης
καλησπέρα στο team του ατμου
επειδή διαβασα τρεις σελιδες και μπερδευτηκα περισοτερο από πριν που δεν ηξερα
εχετε παει την αναλυση σε άλλο επιπεδο
μπορειτε απλα να μου προτείνετε μια ατμομηχανή να παρω γιατι δε παει άλλο με το κανονικο
καλησπερα!
εχει καποιος τον καιφουν β5?
μου ξεβιδωσε η μια βιδα, αυτη που σφιγγει απ τον κεντρικο πολο υποθετω, και το προβλημα ειναι πως οσο και αν σφιξω τον πολο αυτος δεν βιδωνει με τπτ![]()
Aspire Triton και ένα μοντάκι με αποσπώμενη μπαταρία συν μπαταρία και φορτιστή. Σύνολο κάνα 90 ευρώ θα σου βγει και θα είσαι κυριλέ.
Σε άλλα νέα. Να πάρετε Avocado 24. Eιναι Genesis (γιαλαντζί), στηνεται με βαμβάκι και βγάζει ντου μα νια. Διπλές σπειρες αλλά και επιλογή μονής. Αεράτος είναι οπότε για τσιγαρίσιες δε κάνει.
Ον δε αδερ, έχω στον δρόμο έναν άλλον γιαλαντζί Genesis, τον Fodi F2 όπου είναι σχεδόν όπως ο avocado αλλά, είναι με μια σπείρα και κάνει για τσιγαρίσιες αλλά και σφιχτες πνευμονικές τζουρες.
Τον avocado 24 τον είχα για μια ημέρα και πίνει ζουμί αρκετό με τις διπλές σπειρες οπότε συμφέρει μόνο, αν κάνετε diy ζουμιά. Σούπερ αξιόλογος πάντως και ανοίγει δρόμο για τους Genesis γιαλαντζί ατμο.
Το deck είναι velocity style και το βαμβακι μπαίνει κάθετα στις τρύπες δίπλα από την αντίσταση. Ομοίως και από την άλλη πλευρά του deck. Τροφοδοσία ΆΡΙΣΤΗ,
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 28/08/2016 στις 16:08.
τωρα αμα σου πω ότι με εκαψες παραπανω αποτι με βοήθησες
χαχαχα
Γιατί εσένα η απάντηση είναι aspire triton (ατμοποιητης) και ένα mod (μπαταρία, το κάτω μέρος δλδ) όπου, κοίτα το mod να έχει αποσπώμενη Μπαταρία. Έναν φορτιστή θες μετά και μια ή δύο μπαταρίες.