Αν μπει ένα ψυγείο λαδιού κάτω από το φανάρι δεν θα έχει καλύτερες προοπτικές για τις μακρινές αποστάσεις ?
Φίλε άκου, η λύση είναι μια....
Βρες ένα ΧΤ 600 (από κάποιον τύρακλα) και θα το έχεις μια ζωή.
Εγώ το έχω από το 99 και του έχω καλαφατίσει τα πρέκια
![]()
ανανήψαντας
ωραίο το χτ δεν λέω αλλά πολύ υπερεκτιμημενο στη τιμή του μιλάμε το έχουν όλοι 600-700€ πάνω από τη τιμή που αξίζει
Υποθέτω οτι μπορείς να αλλάξεις το πίσω γρανάζι για να μακρύνει λίγο η μετάδοση. Αν και οι 21-18 τροχοί περιορίζουν τις επιλογές σου, μπορείς να βρεις μέχρι και τελείως στρητάδικα ελαστικά οπότε δεν έχεις θέμα. Αν έχεις χρήματα αργότερα μπορείς να ψάξεις για 17άρες ζάντες με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Γενικά για Κρήτη είναι ό,τι πρέπει, αν δεν το σκίζεις στο ΒΟΑΚ χωρίς λόγο. Ούτως ή άλλως οι επαρχιακές οδοί έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον![]()
Πάρε ενα old school μονοκύλινδρο 600, ΧΤ600 ή KLR 650, να χαρεις ροπούλα, απλότητα και αξιοπιστία. Βρες από κανένα κυριλέ τύπο που το δίνει να πάρει σκούτερ, προσεγμένο και θα το έχεις για πάντα. Στην Κρήτη τι να το κάνεις το δικύλινδρο; Το ΚΛΕ ας πούμε είναι υψηλόροπο, είναι χαμηλό, σε χωματόδρομο ευκολα βρίσκει κάτω. Και άμα σου πέσει με τα πλαστικά τι γίνεται;
Τα XR τα καλά τα δίνουν πάνω από 2000 και λίγα λέω. Ο Βροχίδης πριν φύγει του έκανε γενική στο μοτέρ. Αν δεν είναι καλό το μοτέρ την έκατσες, θέλει χρήμα.
Εγώ την Κρήτη την γύρισα με ενα DT 200 R και αν εξαιρέσεις την σέλα που την εφτιαξα κάποια στιγμή, ήταν αψογο και υπεραρκετό.
ποιο μοντελο ρε παιδια? το χρ βγαινει 20 χρονια! xr kai xt ειναι οντως υπερεκτιμημενα. μιση τιμη απο ενα αξιοπρεπες vstrom.
αλλαγη γραναζωματος για 4 ταξιδια δεν κανεις. αν μακρυνεις μηχανακι χωρις γκαζι δεν παει βημα στην πολη. δρομου λαστιχα σε 21 δεν υπαρχουν. Ολα αυτα ομως δεν ειναι το προβλημα για να κανεις μεγαλες αποστασεις. Η ΣΕΛΑ ειναι το προβλημα. και απανταω και στον φιλο με το dr350 οτι εκεινο ειχε σελαρα.
Ναι το ξερω διάβασα το βιβλίο του. Έκανε βέβαια πριν διαλυθεί τόσα χιλιόμετρα με βενζίνη άστα να πάνε και με ελλιπή συντήρηση. Αν είχε τη δυνατότητα να κάνει σωστά σέρβις δε θα είχε πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά έκανε τα τελευταία 20000 χιλιόμετρα χάνοντας πααααρα πολύ λάδι.
Τι μοντέλο είναι το XR φίλε μου?Υπερεκτιμημένο ρε παιδιά το XR 8 κατοστάρικα(είναι προσεγμένο απο φίλο έτσι)?Γενικά ίσως να είναι..Δεν υπάρχει "καλό" XR250 κάτω απο 1400...Aν του φίλου σου είναι προσεγμένο είναι ευκαιρία.Χτύπα το!Κ@υλάντισε μαζί του κανα χρόνο, δυο και μετά δώστο 1200+€ και βλέπεις τότε τι μπορείς να πάρεις.Ξαναλέω οτι αν είναι καλό το XRακι τα λεφτά σου(800) δε θα τα χάσεις σίγουρα.basilis_k6 με έκανες και γέλασα με το "σελάρα" που είπες για το DR....Και για μένα "σελάρα" είχε τότε μόνο κ μόνο γιατί πρίν καβαλούσα πάπια, διαφορετικά...![]()
το xr δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα με το παιδί είμαστε χρόνια φίλοι θα μου είχε ξηγήθει μοντέλο είναι xr250rm του είχε αλλάξει σίγουρα λαιμους στην εξάτμιση γιατί είχαν σαπίσει και έβαλε από το 600 χρονολογία δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ενδιάμεσα 91-96
Για στρεετ λάστιχα αξίζει? κερδίζω -χάνω κάτι ?
παλιο. 20ετιας. σελα σχετικα καλη για αποσταση αλλα θα ματωσεις σιγουρα μετα τα 100χλμ πορεια. Θα τεσταρεις και ποσο σε αγαπαει η κοπελα σου. λαστιχα στριτ σημαινει με λιγο τακουνι φανταζομαι. τελειως στριτ αν εχεις 21 μπροστα δεν παιζει και δεν θες. δεν αξιζει ασφαλως να βαλεις κατι λιγοτερο απο αυτο
το τακουνι δειχνω οχι το λαστιχο σαν μαρκα. 50/50 θα βαλεις. αν και σε τετοιο μηχανακι καλυτερα ενα λαστιχο πολιτικο με τακουνι δλδ χωματινο αλλα οχι καθαρο.