εννοείτε πως με στρεετ θα μπουν ζάντες 17 αλλά μήπως έχουν θέμα και δεν θα ζεσταίνονται λόγο βάρους μηχανής?
εννοείτε πως με στρεετ θα μπουν ζάντες 17 αλλά μήπως έχουν θέμα και δεν θα ζεσταίνονται λόγο βάρους μηχανής?
αναλογα την διασταση. γενικα σμ λαστιχα πλην αγωνιστικων δεν υπαρχουν. τουλαχιστον στην ελλαδα. Η μετατροπη κοστιζει λεφτα ομως. δηλαδη δεν αξιζει τον κοπο με τιποτα. εκτος αν πλεξεις στα ιδια κεντρα που και παλι ενα 300 το θες. στα μικρα κυβικα το χωματινο σεταπ ειναι καλυτερο παντου. μονο στο ταξιδι δεν ειναι αλλα ειπαμε δεν πας ταξιδι με αυτα. μια φορα πορεια 100χλμ και 100 πισω δεν ειναι ταξιδι. ξανασκεψου το παντως. δικαβαλο αυτο το χρεπι πανω απο 50 χλμ θα σου βγαλει την παναγια. το σκουτερ προφανως παει καλυτερα.
το σκούτερ προφανώς και όχι το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσα στα πόδια σου και αντε να στρίψεις με αυτό το πράγμα επίσης δεν έχεις ταχύτητες και δουλεύει τέρμα που μόνο καλό δεν είναι
πάντως για το χρ τα λάστιχα που είδαμε πριν θα είναι κομπλέ ον-οφφ από χωριό είμαι κιόλας θα μπω και χωματόδρομο πολύ άνετα γιατί είναι και ελαφρύ![]()
Έχω ένα ΧΤ600 motard κι ένα με λάστιχα Karoo στο χωριό.
Ακόμη και το 600 σε πορεία σου βγάζει τα άντερα.
Φαντάσου το 250...
Aπ'ότι ξέρω XR250 RM δεν υπάρχει.XR250R & XR250L(η "πολιτική" έκδοση του R).Τώρα αυτό με τους λαιμούς του 600 στο 250 το βλέπω απο χλωμό έως τελείως κίτρινο να μπαίνουν...Ψάχτο πάντως λίγο αυτό και αν θες βάλε και καμια φωτο απο το XRακι να το δούμε να ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε.
Για λάστιχα ότι σου είπε ο basilis_k6.
Οι λαιμοι μπήκαν με πατέντα από όσο ξέρω το Μοντέλο: XR250rm. Χρώμα: Άσπρο Κυβικά: 250 cc. Ίπποι: 27 bhp. Χιλιόμετρα: 35.000 km. Χρονολογία: 1991.
Είχε βάλει αγγελία στο motosales ακόμα την βγάζεις στην αναζήτηση τη μηχανή αλλά δεν αφήνει να δεις την αγγελία
RM???;Έβγαινε XR400M..250 όχι.R & L μόνο.Το RM ήταν άλλο μοντέλο της Suzuki...Η αγγελία που έβαλε δε λέει κάτι.Την επόμενη που θα δείς το φίλο σου με το μηχανάκι βγάλτο κανα 2 φωτο.Πολύ "ύποπτα" μου φαίνονται τα 800€-RM κτλ.Εκτός ή και είναι κολλητός,εκεί αλλάζει το πράμα..
http://www.motosales.gr/motorbykes/1...honda-xr-250-r
αυτο λεει και ειναι το r
Το γράμμα Μ απ'το XR250RM δείχνει την χρονολογία του μοντέλου που όντως είναι 1991.Τα τελευταία XR250 με τον στρογγυλό σκελετό φτιάχτηκαν το 1995 με την ονομασία XR250R(S).
RIDE MORE TALK LESS
Να τος ο φίλος μας διαφωτισε για το m![]()
Να ρωτήσω εαν κάτσει ζημιά χτύπα ξύλο σε τέτοια κυβικά μοτέρ πόσο θα κοστίσει μπιελα πιστονι φλατζες κτλ? τιμές ανταλακτικων πάντα![]()
αργησα αλλα ηρθα να σας διαφωτίσω. kle 500 = 50 hp 36.4 kW @ 8500 rpm ναι με τα ολα αλλα μεχρι 1200€ αν βρεις αριστο.
kle 250 μακρυα.
klr 250 ναι
xr 250 πολυ κοπανιμα για μονοκυλινδρο
ybr 250 ναι
klr 650 NAI
οι ασφαλιες εχουν 10 ευρο διαφορα το 250 μεχρι τα 650. το σημα ειναι αντι για 22 στα 55 αλλα σιγα.
καταναλωση ειναι στο χερι λεμε.. kle 250 εκαιγα πιο πολυ απο το kle 500 γιατι ημουν ολη την ωρα τεζα γκαζι.
Μάλλον αναφέρεσαι στα αρχικά γράμματα του serial number.Στην περίπτωση αυτή το RM αντιστοιχεί σε μοντέλο του 94,το Μ σε 91.Πιθανότατα λάθος διατύπωση...Tα ΧR με στρογγυλό σκελετό που λες φτιαχνόταν όντως απο το 81 μέχρι το 95.Απο το 96 και μετά με τετράγωνο.Για του λόγου το αληθές και την όλη ιστορία του μοντέλου:http://www.motorera.com/honda/h0250/xr250r/xr250r.htm
![]()
Τελευταία τροποποίηση από POLICE6; 02/09/2016 στις 10:30.