Ε δεν πέφτει. Χτες βγήκε 8ος.![]()
[QUOTE=mario27;2790681]Μπα! Αυτοι ξερουν κανουν σουζες πριν βγαλουν τριχες στα.... πλατη.
Μπορει να ξεχασε να απενεργοιησει το antiwheelie control οταν πηγε να κανει.
Aστειευομεθα κυριε μου!αφου αν τον δεις σαν κατι να εψαχνε στο γκριπ διπλα και μετα απλα το παρατησε![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Όχι, επειδή δεν κέρδισε θέσεις. Βέβαια, πρακτικά, "κέρδισε" τις θέσεις που θα έχανε αν δεν έκοβε δρόμο.![]()
Life begins at 45°.
Ναι, αλλά πότε τιμώρησαν τον ΜΜ για να το κάνουν τώρα;
Life begins at 45°.
Αν η στροφή είχε λάστιχα;
Έκανες την μαλακία φίλε μου πρέπει να έχεις ποινή. Με αυτή την λογική σταματάω τελείως και κόβω δρόμο την πίστα στη μέση και ξαναμπαίνω στην θέση μου.
Δε διαφωνώ. Εδώ στον άλλον έριξαν ένα δευτερόλεπτο ποινή, επειδή πάτησε εκτός πίστας και ο ΜΜ έκανε ευθεία τη μισή πίστα και δεν άνοιξε ρουθούνι.
Κάποιοι υποστήριξαν ότι ο Rossi έκανε το ίδιο πέρσι. Μόνο που ο Rossi το έκανε επειδή ο ΜΜ τον έβγαλε εκτός. Εδώ ο ΜΜ το προκάλεσε μόνος του, όπως συνήθως.
Life begins at 45°.
ο μοτομάτερς το ανέλυσε γράφοντας ότι ο Αλέιξ τιμωρήθηκε γιατί ήταν ο ταχύτερος γύρος του αυτός που βγήκε ενώ του Μαρκ όχι. το "πρόβλημα" είναι ότι δεν υπάρχουν gravel traps οι οποίες πρωτίστως μειώνουν την ταχύτητα σε περίπτωση πτώσης και δευτερευόντως τιμωρούν τα λάθη.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ο ΜΜ είναι έξυπνος και άφησε το γκάζι, σηκώνοντας το χέρι, όταν βγήκε εκτός. Γι'αυτό δεν κέρδισε κάτι, θεωρητικά. Απλά μετά "φρόντισε" να μπει ακριβώς εκεί που ήταν, στερώντας μια πολύτιμη θέση από αυτούς που τον ακολουθούσαν, μισό δευτερόλεπτο πίσω.![]()
Life begins at 45°.
http://www.motogpofficialvideos.com/...one-full-race/πατας χαι κουαλιτι .......και βουαλα