Είναι και ανάλογα το χέρι
Εμένα που ο καρπός είναι σχετικά λεπτός και το μάτι μου δε μπορεί να συνηθίσει με τίποτα στα μεγάλα ρολόγια, το 42άρι μου φαίνεται μεγάλο...
Εσένα πάντως σου πάει καλά νομίζω
Προτιμάς χρονογράφο ή κλασσικό ;;;
Είναι και ανάλογα το χέρι
Εμένα που ο καρπός είναι σχετικά λεπτός και το μάτι μου δε μπορεί να συνηθίσει με τίποτα στα μεγάλα ρολόγια, το 42άρι μου φαίνεται μεγάλο...
Εσένα πάντως σου πάει καλά νομίζω
Προτιμάς χρονογράφο ή κλασσικό ;;;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Στο μπάτζετ σου ίσως να παίζουν και κάποια Longines μέσα..έχεις ρίξει καμιά ματιά προς τα εκεί; Τη θεωρώ αρκετά value for money επιλογή.
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Για να είμαι ειλικρινής, όταν βλέπω άντρες με κάτι ρολόγια γκουμούτσες τίγκα στα χρώματα, κουμπάκια, χρονογράφους και τεράστια σήματα Lamborghini κτλ σε ροζ χρυσό, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Ταμτάκος ή η Αλβανική μαφία....τέσπα, γούστα είναι αυτά.
Λατρεύω την απλότητα των ρολογιών της δεκαετίας του 60 και ήθελα πέρσι να πάρω ένα Max Bill Bauhaus
Max Bill watches
Λόγω υψηλής τιμής αγόρασα τελικά ένα παρόμοιο στα 200€ της Junkers με τον αξιόπιστο μηχανισμό της RONDA:
![]()
παιδια αυτο το site ειναι αξιοπιστο?
http://www.creationwatches.com/
America βλέπω.
Τελωνείο. .......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Και οι τιμές που έχει είναι απλά συμπαθητικές, οι αρχικές που έχει είναι ότι να ναι...
Το ρολόι σηκώνει παζάρι πάντως να ξέρετε, άρα δεν είναι πανάκεια εν προκειμένω η αγορά από το εξωτερικό![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
εχω αγορασει δυο φορες απο εκει και ηρθε χωρις τελωνειο.
Αλλοι ομως ειχαν θεμα με τελωνειο απο το ιδιο σαιτ.
Ειναι αξιοπιστο, οι τελικες τιμες ειναι καλες (συμπαθητικες οπως λεει και ο Αριστος), καλυτερες απο δικα μας ηλεκτρονικα καταστηματα..
Αν ομως αυτο που ψαχνεις το βρεις σε φυσικο καταστημα εδω θα το παρεις στην ιδια τιμη με νορμαλ παζαρι....
Quod me nutrit... me destruit.....
Τραβάς το κινητό από την κωλοτσεπη και απαντάς. .....
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!