Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 222

Θέμα: προβλημα, η κοπελα μου δεν θελει να ανεβει στη μηχανη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Αν ανεβαινει ακομα καλα εισαι...εμενα πλεον ουτε για αστειο(ειδικα μετα το παιδι).
    Το μονοσελο δυσκολα θα ξαναβγει.
    Αν παρω το banditακι ομως θα ειμαστε οκ μου ειπε...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Όχι,αν ανέβαινε ακόμα ΔΕΝ θα ήμουν καλά το μονόσελο είναι μόνιμο πια μετά τον ερχομό της κόρης.

+ενας εδω..

τι διαολο τα gixxer ειναι τοσο αποτρεπτικα?
    μετα το παιδι, εχει ριξει μαυρη πετρα στο Κ...

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Δεν σε αφήνει η ρουφιάνα ε?? Κάτσε να δεις τι θα πάθει μόλις έρθετε Πάτρα για τον γάμο...... ή να το θέσω αλλιώς, πόσα μου δίνεις για να κρατήσω το στόμα μου κλειστό και να μη σε ρουφιανέψω, να πάρω το μυστικό μαζί μου στον τάφο. Λέγε!!
    Στα πα? αμ δεν στα πα! Χώρισε ο φίλος και δεν θα έρθουμε Πάτρα τελικά.... Θα σε σκίσω

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    γελαω μεχρι τη σελ 7-8 που διαβασα...συνεχιστε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εγω φιλε μου ειχα προβλημα με την γυναικα μου .Θυμαμαι πριν κανουμε παιδι της ελεγα να παμε ταξιδι με την μοτο και δεν ηθελε και ειχα ακυρωσει ενα σωρο κρατησεις ,το καλο ειναι ομως οτι οταν ηθελα να παω καπου μονοημερη μονος δεν ελεγε οχι.Καποια στιγμη την πηρα σε μια πανελληνια,για να την πεισω μου εβγαλε την Παναγια, και γνωρισε τα φιλαρακια που ειχα απο διαφορα μερη της Ελλαδας και αρχισε να της αρεσει,οχι να ανεβαινει πανω σε μηχανη αλλα να ειναι με καλη παρεα και να περναει καλα αλλα αυτο προυποθετει να πας καπου με μηχανη.Με αυτοκινητο δεν την πηγαινα πουθενα γιατι δεν μπορω να οδηγησω πανω απο μια ωρα ,με πιανει κλειστοφοβια.Καποια στιγμη οταν πηγαιναμε σε μια πανελληνια αρχισε να μου γκρινιαζει εντονα πανω στην μηχανη και να μου κανει σκηνη μπροστα στους φιλους μου ,επειδη ειχε κουραστει παροτι ειχα κανει ενα σωρω στασεις,τοτε εφτασα στην Λαρισα μπηκα μεσα στα κτελ εκοψα εισητηριο της το εδωσα και εφυγα και την αφησα να περιμενει το λεοφωρειο .Απο τοτε εχω να την ανεβασω πανω στην μηχανη τουλαχιστον 8 χρονια και εχω βρει την υγεια μου.Εχω παει Ιταλια ,βουλγαρια Μαυροβουνιο και σε διαφορα αλλα μερη χωρις την γυναικα μου και εχω περασει απιστευτα καλα.Οταν γυρναω για σπασιμο της δειχνω φωτο και βιντεο και λεει τι ωραιο μερος ειναι αυτο και τι το αλλο ,και της απανταω του χρονου θα παμε μαζι ξεροντας οτι δεν θα ερθει.
    Φιλε μου μην κανεις θυσιες για την κοπελια σου ουτε για κανεναν ,να κανεις αυτα που γουσταρεις γιατι η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ακολουθησουμε μια ρουτινα.
    Αν δεν ερχεται κανε ταξιδια μονος σου με παρεα και καποια στιγμη θα καταλαβει μονη της τι χανει.
    Αφου να φανταστεις του χρονου εχω σχεδιασει ταξιδι για Ουαλια και θελει να ερθει μαζι μου και της προτεινα να παμε σε ενα οργανωμενο ταξιδιωτικο στν Βουλγαρια για μια μερα,και δεν θελει να ερθει πως θα ερθει Ουαλια;Ειμαι σιγουρος οτι μονος μου θα παω παλι.Μην την λυπασαι καθολου ,δωσε πονο φιλε.

αυτός είναι ο άντρας που έχει σκίσει τη γάτα παίδες. για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Έχει συμβεί παραπλησια Ιστορία σε βερσιόν αντί για ΚΤΕΛ, οτοστοπ πάνω στην εθνική.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    αυτός είναι ο άντρας που έχει σκίσει τη γάτα παίδες. για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
    Δεν εχω σκισει την γατα ισα ισα που την γυναικα μου την αγαπαω παρα πολυ αλλα δεν θελω να μου επιβαλει τις δικες της προτιμησεις για να περναει αυτη καλα και οχι εγω.Οσες φορες εχει ερθει ταξιδι μαζι μου με μοτοσυκλετα εχει περασει τελεια απλως την πιανει που και που.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JGALANAKIS Προβολή μηνύματος
    Δεν εχω σκισει την γατα ισα ισα που την γυναικα μου την αγαπαω παρα πολυ αλλα δεν θελω να μου επιβαλει τις δικες της προτιμησεις για να περναει αυτη καλα και οχι εγω.Οσες φορες εχει ερθει ταξιδι μαζι μου με μοτοσυκλετα εχει περασει τελεια απλως την πιανει που και που.
    όπως τα λες, ερχόταν ταξίδι με το ζόρι και πάλι όταν ο oldman ήταν youngman...

Γιατί στις περιγραφές στο ποστ σου, σόλο σπίτι αγκαλιά με τον καναπέ είναι (ελπίζω δηλαδή) εδώ και χρόνια όσο εσύ ζεις την δίτροχη ντόλτσε βίτα.

Αφού την αγαπάς πάρα πολύ και θέλεις να μοιράζεσαι το δίτροχο μαζί της κάνεις συμβιβασμούς στις στάσεις, στην ταχύτητα μετακίνησης κλπ και οι φίλοι δεν είναι πάνω από την σχέση σου, ειδικά στον δρόμο. Αν το πρόβλημά σου είναι μη σου πει η παρέα κουβέντα και φανείς λίγος, μάλλον κάτι δεν σκέφτεσαι σωστά, με όλο το θάρρος.

Βέβαια αφού γυρνάς Free bird yeah, I'm gonna fly και δεν λέει και κουβέντα... Έχει λυθεί το πρόβλημα.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν ειναι διατεθειμένες να αφήσουν την πρακτικότητα του αυτοκινητου για την ταύλα της μηχανής. Μπορεί να σου βρεί 1000 δικαιολογίες για να μην ερθει και αλλες 1000 για να την πουλήσεις. Νομιζω απο την στιγμή που σε αφήνει/δεν την πειράζει να πηγαίνεις καπου μονος σου κάπου εγώ θετικό το βλέπω. Δεν ειναι απαραίτητα πονηρές οι προθέσεις, απλά δες το ως διεξοδο να κανεις κατι εσυ για τον εαυτό σου. Δεν σημαίνει οτι την αγαπάς λιγότερο αν το κάνεις. Νομιζω αν εχετε κατανόηση θα το καταλάβει.
    The R is for Respect.

Παλαιό μέλος
    Βάλτο κάπου.
    Πες ότι το πούλησες.
    Βρες ένα σαν το παλιό που ειχες, και κανόνισε βόλτα.
    Τότε να δούμε πώς θα αντιδράσει.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Γιατί στις περιγραφές στο ποστ σου, σόλο σπίτι αγκαλιά με τον καναπέ είναι (ελπίζω δηλαδή) εδώ και χρόνια όσο εσύ ζεις την δίτροχη ντόλτσε βίτα.

Αφού την αγαπάς πάρα πολύ και θέλεις να μοιράζεσαι το δίτροχο μαζί της κάνεις συμβιβασμούς στις στάσεις, στην ταχύτητα μετακίνησης κλπ και οι φίλοι δεν είναι πάνω από την σχέση σου, ειδικά στον δρόμο. Αν το πρόβλημά σου είναι μη σου πει η παρέα κουβέντα και φανείς λίγος, μάλλον κάτι δεν σκέφτεσαι σωστά, με όλο το θάρρος.

Βέβαια αφού γυρνάς Free bird yeah, I'm gonna fly και δεν λέει και κουβέντα... Έχει λυθεί το πρόβλημα.
    Οταν ερχεται μαζι μου η ταχυτητα μου δεν ξεπερνα τα 110χαω,οι στασεις μου ειναι περισσοτερες απο ολους τους αλλους για να αποφυγω γκρινια,ξερεις πως ειναι η κρεβατομουρμουρα φανταζομαι,οι φιλοι μου δεν ειναι πανω απο την γυναικα μου στο κατω κατω της γραφης μοιραζομαι και ενα παιδι μαζι της,και στην τελικη με την γυναικα μου ειμαστε μαζι 20χρονια
    και γνωριζει ο ενας τον αλλον πολυ καλα,της κανω τα χατιρια αλλα το θεμα της μηχανης δεν το σηζηταω καθολου,δεν πινω δεν καπνιζω ,δουλευω σαν τον σκυλο 14 ωρες την ημερα την βολτα μου θα την παω ,αν θελει να ερθει εχει καλως αν δεν θελει υγεια και καλη καρδια.

Παλαιό μέλος

Γιαννη δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα.Συμβιβασμους πρεπει να κανουνε και οι δυο.Πιθανοτατα τους περισσοτερους η συνοδηγος,μιας και υπαρχει και ο γενικος φοβος για την μηχανη.Απο εκει και περα αν ο οδηγος εχει κανει σχεδον τα παντα και αυτη δεν,τι θα κανει ο αλλος?θα την παρκαρει μονιμα?

Κακα τα ψεματα πολλες γυναικες,βλεποντας την τρελα μας για τις μηχανες,τις βλεπουνε ανταγωνιστικα.Πολλες κανουνε σχεδον τα παντα για να τις ξεφορτωθουμε και οταν λεω τα παντα κυριολεκτω.

Απο εκει και περα ειναι μεχρι που θελουμε και εμεις να το φτασουμε.Η γυναικα μου δεν φοβαται την μηχανη,το αντιθετο θα ελεγα,αλλα δεν μπορει την ταλαιπωρια.Κανω οτι γινεται για να περασουμε και οι δυο καλα.Σε αλλα ταξιδια η βολτες θα το παμε παρεουλα αλλα στα περισσοτερα θα ειμαι μονος μου.Το εχουμε αποδεχτει και οι δυο και δεν εχουμε θεμα.

Αν ομως καποια στιγμη μου πει να δωσω την μηχανη θα φτασω μεχρι τα ακρα.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Οντως τωρα?11 σελιδες κουβεντα-cosmopolitan ''φαση γιατι ο καλος μου δε κανει αυτο και αυτο''??Τα πραγματα ειναι απλα μονοσελο στη μοτο αν θες βολτα πρεουλα με το τουτου αβιαστα ξεκουραστα κλπ κλπ..Η μηχανη ειναι το ανχολιτικο και το παθος μου το ξερει με ξερει οταν θελω να παω βολτα δεν τρεχει δε λεει τπτ και τελος.λεει ο ενας λεει ο αλλος μουρμουρα ο ενας κρεβατομουρμουρα και συμβιβασμους ο αλλος..Τα παθη λιγα παιδες και δεν εχει συμβιβασμους..θες εκδρομη με την κοπελα παρε το αμαξι δεν εχεις αμαξι παρε το κτελ.Στην τελικη δε μπορεις να χεις και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο!
    Throttle that mysterious friend of ours

παιζει ρόλο και η μηχανή φυσικά.

άλλη γκρίνια ακούς με vstrom, varadero και άλλη με R1, Zx10R
    The R is for Respect.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vice Προβολή μηνύματος
    παιζει ρόλο και η μηχανή φυσικά.

άλλη γκρίνια ακούς με vstrom, varadero και άλλη με R1, Zx10R

Να γιατί ΚΤΜ ....................δεν ακούς τίποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sos προβλημα στο vstrom μου δεν παιρνει μπρος
    από mystery στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2021, 13:37
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2016, 00:10
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 19:26
  4. Τι θέλει να μου πει αυτό το μπουζί ?
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks