Παιδια παρολα αυτα το μηχανακι δεν μου εχει βγάλει κατι το παράξενο...εκτος απο την δυσκολία εύρεσης της νεκράς
Παιδια παρολα αυτα το μηχανακι δεν μου εχει βγάλει κατι το παράξενο...εκτος απο την δυσκολία εύρεσης της νεκράς
Εμενα εχει βγαλει,
1) Αλλαγη βολαν, μεσα στην εγγυηση
2) Δυσκολη ευρεση νεκρας
3) Δυσκολια να παρει μπροστα
4) Συντονισμος του κινητηρα ακριβως στις 6500 στροφες
Τα τρια τελευτεα θα τεθουν στο επομενο service που πλησιαζει, και δεν θα δεχθω να πληρωσω ουτε μια δραχμουλα
Ευρώ θα σου ζητήσουν, οι δραχμούλες σου είναι ασφαλείς :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Εμενα εχει βγαλει,
1) Αλλαγη βολαν, μεσα στην εγγυηση
2) Δυσκολη ευρεση νεκρας
4) Συντονισμος του κινητηρα ακριβως στις 6500 στροφες
Τα τρια τελευτεα θα τεθουν στο επομενο service που πλησιαζει, και δεν θα δεχθω να πληρωσω ουτε μια δραχμουλα
Καλά πλάκα κάνω, εννοείται ότι καλύπτονται.
Είσαι και γείτονας, έχεις και το ίδιο μηχανάκι, πρέπει να είμαστε και στα ίδια κιλά, μην παρεξηγηθούμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για περίγραψέ το μας ρε oula αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
Εμενα εχει βγαλει,
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
~120 (ελπίζω να μην τα καβάλησα) 1.84 Ν.Σμύρνη αλλά είμαι straight :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
128, 1.87 Αγ Δημητριος
Εσυ;
πάντως εγώ που ρώτησα με την ευκαιρία του πρώτου σέρβις δεν ξέρανε τίποτα για ανάκληση...
Και εγω μεσα ειμαι.Αυτο Το σαιτ τι ειναι ρε παιδια?Κατι σαν υπηρεσια συγκοινωνιων της Βρετανιας?Κατα ποσο ειναι επισημο αρα.Και κατα ποσο οσα αναφερει ειναι απλα συμβουλευτικα.
απο ενα γρηγορο περασμα που εκανα αναφερει παρα πολλες "ανακλησεις" για τις οποιες εγω τουλαχιστον δεν εχω ακουσει τιποτα στην ελλαδα...
Αν πραγματικα εχει γινει ανακληση θα ενημερωθουμε προφανως.Απο την αλλη δεν θα επρεπε κατι να αναφερεται στο επισημο σαιτ της Hondaς?Η εστω σε καποιο φορουμ του εξωτερικου?Εδω μιλαμε για ανακληση σχεδον ολων των cbf250...
Καλο θα ηταν να μιλαγαμε με Σαρακακη.Αμφιβαλω βεβαια αν θα ξερουν κατι.Στα συνεργεια αποκλειεται να ξερουν κατι απο τι στιγμη που δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση.
Σιγουρη λυση θα ηταν επικοινωνια με κεντρικα Ευρωπης αλλα θελει ψαξιμο εκει...
Τρεχα τρεχα μικρουλι...
Πράγματι υπάρχει πρόβλημα με τον πολλαπλασιαστή και πρέπει να είναι το εξάρτημα το οποίο ευθύνεται για τη δυσκολία στην εκκίνηση.
Θα επανέλθω σε μερικές μέρες όταν σιγουρευτώ 100% για τη λύση του προβλήματος.
![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Πήγα στον Σαρακάκη και ρώτησα για την ανάκληση.
Η απάντηση που πήρα ηταν ότι δεν υπάρχει ανάκληση αλλα μονο product upgrade όπως μου είπε ο τεχνικός τους!!!
Στον Παπαγεωργίου που είχα παει μπροστα στα μάτια μου συνδεθηκε με τον υπολογιστη του και έβαλε τον αριθμό πλαισίου μου και του έβγαλε οτι υπάρχει ανακληση για τον πολλάπλασιαστη (απο οτι θυμάμαι ητάν στα ελληνικα και υπηρχε και σήμα της HONDA, αλλα δεν είχα δώσει σημασια τοτε)
Ο τύπος στον σαρακάκη με ρώτησε αν μου διμιουργει πρόβλημα και του απάντησα οτι έχω δυσκολία εκκινησης κάθε πρώι ή αν αφήσω την μηχανή σβηστηπάνω απο κάπιες ώρες. Μου απάντησε οτι φταίει η μπαταρία . (Η μίζα όμως ακούγεται να γυρναει κανονικά) .
Λέτε να μας δουλεύουν στον Σαρακάκη?
Πού είναι ο Παπαγεωργίου?
Ο παπαγεωργίου είναι στην Μιχαλακοπούλου στο 192 δεξιά όπως ανεβαίνουμε.
Περιμένω από την προηγούμενη εβδομάδα τον νέο πολλαπλασιαστή. Όταν έρθει θα ενημερώσω...