Α, καλάαααα.....
3 και 4 φορές λιγότερο πιθανότητες να προκαλέσουν ατύχημα λέει, το άρθρο...
Το ότι οδηγούν με 50 και 60 στην αριστερή στις ταχείες και εθνικές οδούς και προκαλούν "ποικίλα προβλήματα"το έχουν μελετήσει άραγε;
Για πείτε.....
Α, καλάαααα.....
3 και 4 φορές λιγότερο πιθανότητες να προκαλέσουν ατύχημα λέει, το άρθρο...
Το ότι οδηγούν με 50 και 60 στην αριστερή στις ταχείες και εθνικές οδούς και προκαλούν "ποικίλα προβλήματα"το έχουν μελετήσει άραγε;
Για πείτε.....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Με σωστό συνδυασμό ηλικίας και φύλου, μπορείς να έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα: http://www.iefimerida.gr/news/286713...smyrni-eikones![]()
Life begins at 45°.
Εγώ πάντως έχω πετύχει κάνα δυο "εγγλεζους " παππούδες στην εθνική οδό.
Οδηγούσαν στο αντίθετο ρεύμα. ......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
https://www.youtube.com/watch?v=An05aJRinY0
Αντι για ψηφίσουν βάλτε το οδηγίσουν![]()
Εγώ τον Αύγουστο πέτυχα κανονικό εγγλέζο...
Γύριζα με αμάξι από Πάτρα Αθήνα, η γνωστή ελληνική αούτομπαν με κώνους. Αν και δεν είχε πολύ κίνηση σε κάποιο σημείο πηγαίναμε καροτσάκι που μπροστά δεν έβλεπα πού τελείωνε. Αργότερα κατάλαβα ότι μας μπλόκαρε ένα ιχ που ήταν στην αρχή της ουράς. Στα λίγα μικρά ανοίγματα του δρόμου αρχίζανε οι προσπεράσεις και τελικά έφτασα πίσω του.
Το αμάξι είχε αγγλικές πινακίδες και κατάλαβα ότι πήγαινε ακριβώς στα όρια ταχύτητας. 50 η ταμπέλα, 50 ο παππούς. 60 η ταμπέλα, ανέβαζε ο παππούς. Όταν τον πέρασα, άφησα πίσω του 2 νταλίκες συνεχόμενες και άπειρα αυτοκίνητα. Πρέπει να φτάσανε όλοι μαζί τρενάκι λίγο πριν την Κόρινθο.
Φανταζόμουν εντωμεταξύ τον Άγγλο να κατεβαίνει από το πλοίο Πάτρα, να πρέπει να οδηγήσει ανάποδα, και να τρώει καπάκι το σοκ με τους κώνους και τα έργα![]()
Οι γέροι στην Ελλάδα είναι αυτοί που
-κορνάρουν στο φανάρι
-πετάνε σκουπίδγια στο δρόμο
-ζητάνε ν αγωράσουν φόλες και οξύ από το φαρμακείο (μου)
-βρίζουν με το παραμικρό και λένε πράματα θεόχοντρα
κλπ κλπ κλπ
Που είναι το παράξενο που οδηγούν γράφοντας τους άλλους στα μαραμένα παπαργια τους
-υπάρχουν και λίγοι καλοί. ΛΙΓΟΙ-
ανανήψαντας
Ο πατέρας μου ειναι 86 (του 1930) και οδηγεί ακόμη.....οδηγεί βέσπα καθημερινά χειμώνα καλοκαίρι απο την Ανω Πόλη (Ακρόπολη ) Θεσσαλονίκης στο κέντρο και επιστροφή φυσικά, πρόσφατα αγορασε ηλεκτρικό σκουτερ επειδή δεν χρειάζεται δίπλωμα (δεν το έχει ανανέωση) αλλά δεν το οδήγησε ποτέ γιατί λέει δεν μπορεί να συνηθίσει το φρένο..
Το κακό ειναι ότι οδηγει ακόμη ΚΑΙ αυτοκίνητο..(ΚΙΑ RIO το παλιο)...και πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα Θεσσαλονίκη Ασπροβαλτα.
Πριν ξεκινήσεται το κράξιμο που τον επιτρέπω ακόμα να οδηγεί να σας πω οτι εγω μένω Μυτιλήνη (δυστυχώς) και ο πατερας μου Θεσσαλονίκη..αλλά ακόμη και αν ημουν δίπλα του, να επηρεάσω τον πατέρα μου ειναι σαν να μπορω να επηρεάσω της καταιγίδες τους τυφώνες κτλ.
Εν κατακλείδι ΔΕΝ δημιούργησε ακόμη σοβαρό ατύχημα!!!!! μόνο μερικές μικροσυγκρούσεις ευτυχώς... εχει αγιο όμως σίγουρα γιατί πέρσι που κατέβηκα Θεσσαλονίκη με πήγε αεροδρόμιο και κοντέψαμε να τρακάρουμε 3 φορές...για να καταλάβετε ενω φοβάμαι τα αεροπλάνα η πτηση μου φάνηκε παιχνίδι.....
Μανώλη αν σκέφτεσαι το συνάνθρωπό σου θα πρεπε εδώ και χρόνια να έχεις πάρει μέτρα.
Μην περιμένεις το σοβαρό να συμβεί.
Ο παππούς μου το 1993 όταν ήμουν 10χρονών ήταν 65 και έκανε προσπέραση σε τυφλή στροφή πάνω σε φορτηγό έξω από τα Γιάννενα με μένα μέσα και τους γονείς μου να ακολουθούν με το δικό τους αμάξι.
Μόλις φτάσαμε στο χωριό του πήραμε τα κλειδιά, άδεια, δίπλωμα και το αμάξι πουλήθηκε τον επόμενο μήνα.
Σε κάποια ζητήματα αν με κουβέντα δε καταλαβαίνει ο άλλος, δεν υπάρχει μέση λύση.
Πριν παμε στους αλλους, ας δουμε και τη δική μας συμπεριφορα.
Ποσοι με μηχανες οδηγουν σε πεζοδρομο, μπαινουν αναποδα σε μονοδρομο και περνανε με κοκκινο ? Και τις περισσοτερες φορες ΧΩΡΙΣ κρανος!!!
Και οι ιδιοι οταν περνουν αυτοκινητο κανουν τα ιδια και παρκαρουν σε πεζοδρομια, διπλά, μπροστα σε παρκιν κτλ.
Ο σεβασμος ξεκιναει από εμας !
Δεν το βλέπω το φως να μένει αναμμένο για πολιτική στο θρεντακιον τούτο..
Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και εγώ με τον δικό μου πατέρα. Δεν τον έχω δει ακόμα να κάνει ατσαλιες στον δρόμο αλλά οδηγάει και μηχανή, ένα cm 250 και φοβάμαι μην του φύγει πουθενά και αρχίσουμε από αιματολογικο σε διαγνωστικό και από τομογραφους στις καντίνες των νοσοκομείων...
Ο πατέρας ενός φίλου μου με παπί, σαβουρδιαστηκε εντελώς απλά και τώρα έχει δύο χρόνια να σηκωθεί από το κρεβάτι.
Για δες όμως πως γυρίζουν τα πράγματα. Κάποτε πριν δεκαετίες, φοβόταν αυτός που θα πάω με το μηχανάκι και αν είμαι καλά. Αλλάζουν οι καιροί![]()