Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Zαντα προβλημα!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitris12 Προβολή μηνύματος
    Απορια.Οταν αλλαζεις ελαστικα ποια διαδικασια ακολουθαται?Τα βαζουν στη 'βουτα' ή απλα τα κουμπωνουν και αντε γεια ,χωρις κανεναν ελεχγο?Γιατι το μαστορι που τα αλλαξα οταν του ανεφερα οτι δεν γινεται και τα 2λαστιχα να εχουν προβλημα, ειπε οτι δεν εχω γνωσεις και να παω καποια αλλη μερα να τα βγαλω και να κανει κατι δικα του για να τα φτιαξει και ηθελε να με χρεωσει και απο πανω.Δεν θα επρεπε να γινει ενας ελεγχος απο την αρχη?Ειναι δυνατον να μου φορτωνει την ευθυνη τωρα?
    από τη στιγμη που χανουν από την επαφη με τη ζαντα, εσυ δεν φερεις καμια απολυτως ευθυνη.. το λαθος είναι δικο του και είναι υποχρεωμένος να στο διορθωσει δωρεαν... αμα σου πει μα και μου, κανε φασαρια μπροστα σε αλλους πελατες

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    κανε φασαρια μπροστα σε αλλους πελατες
    Σιγα μην πετυχει κανεναν...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μέλος
    Καθε μερα φουσκωνω τα λαστιχα παιδια.Εχω αγανακτησει.Πηγα σε αλλους 2 και μου ειπαν το ιδιο ΄Σου εβαλε καμμενα λαστιχα΄.
    Εν τω μεταξυ τους ειπα μηπως εφταιγε και οτι φοραγε μπροστα 120 70 17 και οτι μου εβαλε 110 80 17 και μου ειπαν οτι ειναι πολυ μικρη η διαφορα για να γινει κατι τετοιο.
    Εσεις τι λετε?

Παλαιό μέλος
    Εγώ λέω να πας στον λαστιχά και να του πληρώσεις τη διαφορά ώστε να σου βάλει ένα ζευγάρι καινούργια λάστιχα, στις σωστές διαστάσεις. (Εννοείται πως θα κρατήσει τα μτχ.)

Μέλος
    Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αyto lykourgi γιατι απλα δεν τον εμπιστευομαι πλεον για τιποτα μετα απο αυτη την αντιμετωπιση.
    Με ενδιαφερει πολυ το διαστασιολογικο θεμα.Αν ισχυει ή οχι.Γνωριζει κανεις?

Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αyto lykourgi γιατι απλα δεν τον εμπιστευομαι πλεον για τιποτα μετα απο αυτη την αντιμετωπιση.
    Με ενδιαφερει πολυ το διαστασιολογικο θεμα.Αν ισχυει ή οχι.Γνωριζει κανεις?
    αν το μηχανακι φοραγε 120/70, το 110/80 είναι εντελως λαθος ανεξάρτητα αν η ζαντα σου δεχεται αυτή τη διασταση η όχι..

για τι μηχανακι μιλαμε αληθεια? και τι μαρκα/μοντελο είναι τα λάστιχα που εβαλες?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Εν τω μεταξυ τους ειπα μηπως εφταιγε και οτι φοραγε μπροστα 120 70 17 και οτι μου εβαλε 110 80 17 και μου ειπαν οτι ειναι πολυ μικρη η διαφορα για να γινει κατι τετοιο.
    Εσεις τι λετε?
    Εγώ λέω να μας πεις σε ποια περιοχή είσαι να ξέρουμε να μην περάσουμε ούτε απ'εξω από όλους αυτους.
    Give me fuel, Give me fire

Μέλος
    Συγνωμη που αργησα να ανταποκριθω,αλλα η ιστορια πηρε τροπη.
    Πηγα χτες στο μαστορι (Γαλατσι περιοχη) και τον ρωτησα τι θα κανουμε.Η απαντηση του ηταν να του δωσω μια ευκαιρια να τα αλλαξει και να αποδειξει τη δουλεια του οτι ηταν καλος.
    Σημερα που ειχα ραντεβου ειχαμε εντονη διαμαχη.Μου ειπε να μου βαλει άλλα,μεταχειρισμενα.Οταν τα ειδα γεματα μπαλωματα και σκαψιματα του ειπα οτι δεν δεχομαι αυτα τα λαστιχα
    και οτι θα παω αλλου να μου βαλουν αλλα,γιατι δεν γινεται σε καθε βολτα να φουσκωνω τα λαστιχα και να μου επιστρεψει τα λεφτα επειδη ηταν μαπα αυτα που μου εβαλε.
    Ξερετε ποια ηταν η απαντηση του?Οτι εγω δεν ξερω απο αυτα και δεν θα επρεπε να μιλαω και οτι δεν μπορει να δεχτει πισω τα λαστιχα αυτα που ειχε βαλει γιατι δεν ηταν πλεον καλα!
    Για να μην περιαυτολογω καταληξαμε να φτιαξει τα υπαρχοντα λαστιχα.
    Και εδω αρχιζει το ενδιαφερον της υποθεσης.
    Μου ζητησε να αφησω τη μηχανη,οπως και εκανα, και να πηγαινα σε 2ωρες παλι.
    Προς καλη μου τυχη πηγα λιγο πιο νωρις και ειχε αλλαξει μονο το μπροστινο λαστιχο,ενω εβγαζε το πισω.
    Καθως το εβγαλε απο τη ζαντα του ζητησα να το δω.
    Οριστε τι ειδαν τα ματακια μου....Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lastixo.jpg 
Προβολές:	110 
Μέγεθος:	99,6 KB 
ID:	365944
    Τον ρωτησα τι ειναι αυτο και μου ειπε οτι αυτο δεν επηρεαζει την εφαρμογη του λαστιχου πανω στη ζαντα!(Εσεις τι λετε?)
    Φυσικα του απαντησα οτι δεν προκειται να βαλω αυτο το λαστιχο και το αλλαξε με αλλο.(Δυστυχως δεν ειχα τη δυνατοτητα να δω το μπροστα-υποπτευομαι οτι τα ιδια χαλια ειχε και το συμμαζεψε)
    Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Οταν εβγαλε το λαστιχο απο τη ζαντα πηρε ενα δραπανο χειρος και με μια συρματινη βουρτσα περασε τη ζαντα εσωτερικα.Ειναι σωστο?(γιατι ειχε αναφερθει πιο πανω να γινει καθαρισμος με μαλακο υλικο)
    Οτι θεωρειτε λαθος επισημανετε μου.Ακουω αποψεις...

Παλαιό μέλος
    Καταρχην,πας σε ενα βενζιναδικο και ξεφουσκωνεις το μπροστινο λαστιχο και βλεπεις ,οσο μπορεις,σε τι κατασταση ειναι στα σημεια που το πισω ειχε προβλημα.Πιθανοτατα θα ειναι ενταξει,αλλα καντο γιατι με το μπροστινο δεν παιζουμε.

Με το βουρτσισμα λογικα δεν υπαρχει θεμα.Οσο και ντενεκες να ειναι η βουρτσα του θα ειναι ειδικη για τετοιες δουλειες.

το καθαρισμα της ζαντας γινεται ειτε με το χερι με συρματοβουρτσα, ειτε με τον τροπο που το εκανε αυτος.. δεν παιζει θεμα..

ο τσαμπουκας στο λαστιχο, φυσικα και επηρεαζει την εφαρμογή καθως επειδή τα σημεια που κουμπωνει το λαστιχο είναι λεπτα στις μοτο απαξ και διπλωσει τοτε το λαστιχο δεν εφαρμοζει σωστα και χανει.. ασε δε που αμα είναι μεγαλος ο τσαμπουκας μπορει να φτασει να σου πεταξει και το λαστιχο από τη ζαντα στη πρωτη λακουβα..

κανονικα για μενα επρεπε να απαιτησεις να σου ξαναξεμονταρει το μπροστινο για να ελεγχο μπορει να μη χανει πλεον αλλα εισαι σιγουρος ότι είναι ενταξει και εισαι ασφαλης??

αληθεια, τι μηχανακι εχεις που φοραει 120 μπροστα, 140 πισω? μπας κι είναι και αυτό το νουμερο λαθος?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Καταρχην,πας σε ενα βενζιναδικο και ξεφουσκωνεις το μπροστινο λαστιχο και βλεπεις ,οσο μπορεις,σε τι κατασταση ειναι στα σημεια που το πισω ειχε προβλημα.Πιθανοτατα θα ειναι ενταξει,αλλα καντο γιατι με το μπροστινο δεν παιζουμε.

Με το βουρτσισμα λογικα δεν υπαρχει θεμα.Οσο και ντενεκες να ειναι η βουρτσα του θα ειναι ειδικη για τετοιες δουλειες.
    το λαστιχο ξεφουσκωμενο αλλα κουμπωμενο πανω στη ζαντα δεν θα του δειξει τιποτα.. πρεπει να ξεζανταριστει για να φανει ότι εχει..

Παλαιό μέλος
    Αυτό το κόψιμο στο λάστιχο πιθανόν να υποδηλώνει ότι περπάτησε ξεφουσκωτο κ το έκοψε το χείλος της ζάντας.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    To βασικό λάθος είναι οτι είναι τελείως λάθος η διάσταση, το δεύτερο είναι οτι το λάστιχο που βλέπω στην φωτό είναι για πέταμα.
    Γιατί δεχτηκες να μπούν στην μοτο σου λάστιχα άλλης διαστασης?
    Τα μεταχειρισμένα λάστιχα δεν τα εμπιστεύομαι. Αυτός που τα έβγαλε για καποιο λόγο το έκανε.
    Οπως και να έχει, πριν μπουν στην μοτο θα πρέπει να ελεγχονται εξονυχιστικά και να υπάρχει και εγγύηση για περιπτώσεις σαν αυτην.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Banned
    Φιλε

μην παιζεις με την ζωη σου κορώνα γραμματα για λιγα ευρω...

μιας και τα λαστιχα σου ειναι μικρης διαστασης, βαλε ενα σετκι καινουργια εστω και οχι τοπ μαρκας, εστω και με δοσεις στην καρτα...

Φαντασου ποσο πολυ μπορεις να χτυπησεις ή να ταλαιπωρηθείς σε περιπτωση αστοχιας....

δεν αξιζει το ρισκο, πεταξε τα σε παρακαλω.

Μέλος
    Oπως προειπα δεν ειχα γνωσεις.Απο ολη τη συζητηση εδω, αντιλαμβανομαι οτι εξαπατηθηκα.Μακαρι να σας ειχα ρωτησει πιο πριν για καθοδηγηση,αλλα θεωρησα οτι επρεπε να εμπιστευτω τον αθυροστομο και πολυγνωστη λαστιχα,πραγμα που μετανιωνω ακομα.Η μηχανη ειναι kawasaki 250zzr του '93 και αυτη τη στιγμη φοραει 110 80 17 μπροστα και πισω 150 70 17.Αυτος μου τα προτεινε καθως ειδε το βιβλιο και μου ειπε οτι φοραει 100 80 17μπροστα και 140 70 17 πισω

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Εσωτερικο προβλημα???
    από HRT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 13:54
  3. Προβλημα και αντιδρασεις....
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 04:23