Σελίδα 17 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 7121314151617181920212227 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 241 έως 255 από 525

Θέμα: Σκεψεις Σερβιας.....2η διεθνης σιδεροκωλη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giovani64 Προβολή μηνύματος
    ημουν βελιγραδι πριν απο μια βδομαδα. εμεινα στο slavija garni. ειναι dipla sto παλιο zlavija που αναφερεις το οποιο ειναι ενα ματσο χαλια. επισεις το υπογειο παρκινγκ ειναι πολυ καλο και φυλασεται αλλα κοστιζει 7 ευρω η καθε μηχανη την βραδια.
    Ναι το γνωρίζω αφού εχω μείνει και γω, απλά το είπα "ετσι" σε περίπτωση που δεν βρούμε αλλού.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από XLGeorge Προβολή μηνύματος
    Θαλεγα με 130χμω το λιγοτερο στη Εθνικη γιατι δεν τελειωνει αλλιως, ισως και με 140χμω. Οχι ομως παραπανω γιατι απο κει και πανω τα transalp/africa αρχιζουν και "ρουφανε"

Ο Κώστας ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ζορίσει την αφρικάνα, θα μιλήσω μαζί του στο τηλ να κανονίσουμε.

Ο άλλος Κώστας με το CBF 500 το οποίο είναι "γυμνό" δεν γνωρίζω αν θα μπορεί να ταξιδεύει σταθερά στα 130+. Θα την βρούμε την άκρη.

Θα σας παρακαλέσω ολους να ανταλλάξετε με πμ τα τηλ σας, (εννοώ το νούμερο οκ ).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    ειχα ξεχασει να το ρωτησω. σχετικα με ιντερνετ στο κινητο κι εξωτερικο τι γινεται; μονο στο ξενοδοχειο θα χρησιμοποιουμε το ιντερνετ;
    Γιαννης

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    εχουν σαλταρει οι Σερβοι στο Βελιγραδι με τις τιμες στα ξενοδοχεια.Το τι ζητανε δεν λεγεται.14 ευρω το παρκινγκ για καθε μηχανη για 24 ωρες.
    Στελνω σε διαφορα και περιμενω απαντησεις.
    Αυτος που μου φανηκε λογικος ειναι http://www.downtownapartmentsbane.rs

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    εχουν σαλταρει οι Σερβοι στο Βελιγραδι με τις τιμες στα ξενοδοχεια.Το τι ζητανε δεν λεγεται.14 ευρω το παρκινγκ για καθε μηχανη για 24 ωρες.
    Στελνω σε διαφορα και περιμενω απαντησεις.
    Αυτος που μου φανηκε λογικος ειναι http://www.downtownapartmentsbane.rs

Φέτος και εμείς ζοριστήκαμε να βρούμε φτηνά ξενοδοχεία σε Αλβανία και Σκόπια, ειδικά στην Οχρίδα ήταν οι τιμές ιδιαίτερα αυξημένες με πρόπερσι που είχαμε ξαναπάει.

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    εχουμε θεμα αν στο Βελιγραδι μεινουμε σε Hostel 6-7 μαντράχαλοι σε ενα δωματιο με δικα μας ερμαρια για τα πραγματα και φαμε πρωινο απο φουρνο;Επισης αν ειναι σε αποσταση τετοια ωστε να καλυφθει απο νορμαλ περπατημα απο τον καθενα δηλ 0,5-1,5 χλμ απο σημεια ενδιαφεροντος;
    Εστειλα και σε τετοια για προσφορα παντως.
    κανενα θεμα ηλια ολα οκ
    ..without engineers, science is just philosophy..

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν χτες το βράδυ βρεθήκαμε με τα παιδιά που θα ξεκινήσουμε από Αθήνα.

Εχουμε ραντεβού στις 6 το πρωί, θα ξεκινήσουμε σε 2 γρουπ, ενα στις 6.10 και το "γρήγορο" στις 6.30 το αργότερο. Θερμή παράκληση να γεμίσετε όλοι τα ρεζερβουάρ πριν φύγουμε.

Κώστα kyo υπολόγισε ότι θα είμαστε στην Λαμία, με το καλό, κάπου μετά τις 8, υπολογίζω γύρω στις 8.15 με 8.30. Να μας περιμένεις στην γνωστή SHELL, εκεί που πέρσι περιμέναμε τον Τζανή. Θα κάνουμε ανεφοδιασμό και θα φύγουμε παρέα για πάνω. Θα ταξιδέψεις παρέα με τον Κώστα silent power. θα φροντίσουμε να κάνετε πρώτοι ανεφοδιασμό ώστε να ξεκινησετε ενα τέταρτο της ώρας νωρίτερα.

Θα συναντήσουμε τον Γιώργο XLgeorge λίγο πριν τα Τέμπη. Πρέπει να συνενοηθούμε που θα κάνουμε τον δεύτερο ανεφοδιασμό. Εκεί θα βρεθούμε με τον Γιώργο. Προτίνω το μεγάλο ΣΕΑ ΑΛΕΑ πριν τα Τέμπη όταν τελειώσουν οι ευθείες της Λάρισας, λίγο πριν στενέψει ο δρόμος. Νομίζω πως είναι AVIN, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Για βοηθήστε λίγο εδώ οι γνώστες...

Ηλία θα ερθουμε όπως εχουμε κανονίσει κατευθείαν στα σύνορα. Να μας περιμένεις μετά τις 12.30 και καλύτερα να δώσουμε ραντεβού στις 13. Θα σε πάρω τηλ από τον δεύτερο ανεφοδιασμό που θα κάνουμε πριν τα Τέμπη ωστε να υπολογίσουμε με περισσότερη ακρίβεια την ωρα που θα είμαστε πάνω. Σστα σύνορα να πιούμε ενα καφέ πριν φύγουμε για Νis να χαλαρώσουμε λίγο.

Καλό θα ήταν ο τρίτος ανεφοδιασμός να γίνει μετά τα σύνορα γιατί η βενζίνη είναι πιο φτηνή. Μετά θα ταξιδέψουμε παρέα όλοι μαζί.

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ
    μιλαμε για τα ΣΕΑ του Ευαγγελισμου πριν τα τεμπη. απο εκει τα συνορα συμφωνα με το γουγλ ειναι 172 χλμ....ενημερωτικα...
    ..without engineers, science is just philosophy..

παιδια να ρωτησω
    RizlaPlusPlus και tsompanis τελικα θα ερθουν;Ξερουμε κατι; Αν οχι να στειλω ακυρωση δωματιων.
    Απο Θεσσαλονικη εγω και οι GIWRGOS2012 sahara θα συντονιστουμε απο βδομαδα για καφεδακι για τις λεπτομερειες και να μας πει ο Δημητρης που παλευει με τα στοιχεια της φυσης στα "ασφαλτινα" πως περασε.

Μέλος
    παιδια να ρωτησω
    RizlaPlusPlus και tsompanis τελικα θα ερθουν;Ξερουμε κατι; Αν οχι να στειλω ακυρωση δωματιων.
    Απο Θεσσαλονικη εγω και οι GIWRGOS2012 sahara θα συντονιστουμε απο βδομαδα για καφεδακι για τις λεπτομερειες και να μας πει ο Δημητρης που παλευει με τα στοιχεια της φυσης στα "ασφαλτινα" πως περασε.
    Εγώ μέσα στην βδομάδα μπορώ μόνο Δευτέρα και Σαββάτο σίγουρα για καφεδάκι να τα πούμε, τρίτη φεύγω για ένα τετραήμερο με την μηχανή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Καλημέρα. Εγώ μέσα είμαι εκτός απροόπτου . Απλά δεν θέλω να φορτώνω τα παιδιά που ετοιμάζουν το πρόγραμμα πλάνο και τα ξενοδοχεία. Ότι κανονίσετε σε όλα ναι εκτός από χοστελ. Βέβαια και σε χοστελ να κανονίσετε, βρίσκω ξενοδοχείο στο ατακα και τα λέμε το πρωί

Καλημερα στην παρεα.Παιδια το Hostel το προτεινα γιατι τα ξενοδοχεια στο Βελιγραδι με τα οποια εχω επικοινωνησει ειτε δεν μου απαντουν ειτε δεν εχουν διαθεσιμοτητα και τελος οσα απαντησαν ζητησαν 25 ευρω το ατομο + Tax 1,5 euro + παρκινγκ μοτο εως 14 ευρω την βραδια.
    Οι απαιτησεις που εχω θεσει ειναι
    1.Να ειναι κεντρικα η σε αποσταση το πολυ 1-1,5 χλμ ετσι ωστε να κινηθουμε με τα ποδια.
    2.Να εχει παρκινγκ ασφαλες για τα μηχανακια.
    3.Η τιμη να ειαν μεχρι 20 ευρω με πρωινο (αυτο το παραβλεπουμε) ανα ατομο το πολυ.
    Επειδη πολλοι δεν με ξερουν και ο γραπτος λογος παντα αφηνει ενδοιασμους και ερωτηματικα προσπαθω να σας ενημερωνω ετσι ωστε να συντονιστουμε χωρις να υπαρξει καποια παρεξηγηση η να υπαρχουν αδιευκρινιστες τοποθετησεις απο μερους μου.
    Τα Hostel ουτε εγω τα συμπαθω ειδικα τωρα που ειμαστε πολλα ατομα τα αποκλειω.
    Αν καποιος εχει αποψη γνωριζει απο το παρελθον καποιο ξενοδοχειο ας προτεινει.

Μέλος
    Απλα το γράφω σαν τελευταία των τελευταίων επιλογή, σε περίπτωση που δεν μπορεί να βρεθεί κάτι άλλο, έχω μείνει στο ξενοδοχείο HOTEL YUGOSLAVIA, το καλό του είναι ότι είναι τεράστιο όποτε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να βρεθούν δωμάτια πιστεύω, στο booking είδα τιμές με 40 ευρώ το δίκλινο, έχει ιδιωτικό υπαίθριο πάρκινγκ αλλά εμείς είχαμε αφήσει τις μηχανές σχεδόν μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου, και κάποιοι άλλοι το ίδιο. Είναι μπροστά στον Δούναβη όπου έχει πάρα πολλά μπαράκια-καφετέριες τον ιουνιο του 2014 που είχαμε πάει εμείς είχε πάρα πολύ κόσμο, αλλά τέλη σεπτέμβριου που θα πάμε δεν ξέρω μπορεί και να κλείνουν. Δεν μπορείς όμως να πας με τα πόδια στην πόλη. Αλλά με τις μηχανές είναι πέντε λεπτά αν θυμάμαι καλά.

"Χωματερο" Μελος Το avatar του/της XLGeorge
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giwrgos2012 Προβολή μηνύματος
    Απλα το γράφω σαν τελευταία των τελευταίων επιλογή, σε περίπτωση που δεν μπορεί να βρεθεί κάτι άλλο, έχω μείνει στο ξενοδοχείο HOTEL YUGOSLAVIA, το καλό του είναι ότι είναι τεράστιο όποτε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να βρεθούν δωμάτια πιστεύω, στο booking είδα τιμές με 40 ευρώ το δίκλινο, έχει ιδιωτικό υπαίθριο πάρκινγκ αλλά εμείς είχαμε αφήσει τις μηχανές σχεδόν μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου, και κάποιοι άλλοι το ίδιο. Είναι μπροστά στον Δούναβη όπου έχει πάρα πολλά μπαράκια-καφετέριες τον ιουνιο του 2014 που είχαμε πάει εμείς είχε πάρα πολύ κόσμο, αλλά τέλη σεπτέμβριου που θα πάμε δεν ξέρω μπορεί και να κλείνουν. Δεν μπορείς όμως να πας με τα πόδια στην πόλη. Αλλά με τις μηχανές είναι πέντε λεπτά αν θυμάμαι καλά.
    Ηλια και λοιποι, ισως δεν ειναι κακη επιλογη αυτη, το πολυ να παρουμε ταξι σε ομαδες για να παμε/ναρθουμε στην πολη.
    " the PouroDuro spirit "

καλησπερα παιδια.
    Τελικη αποφαση και περιμενω απαντησεις εως αυριο συντονιστειτε τηλεφωνικως οι Αθηναιοι και απαντηστε γιατι δεν εχω περιθωρια πολλα.
    1.Hotel Jugoslavija 23 euro το ατομο με πρωινο παρκινγκ εξω απο το ξενοδοχειο οχι γκαραζ.Αποσταση απο το κεντρο (πεζοδρομος Knez Mihailove) περιπου 4 χλμ.http://hoteljugoslavija.rs

2.Apart Hotel Bane 315 euro συνολο για ολους με πρωινο δηλ περιπου 25 ευρω το ατομο και παρκινγ 15 ευρω για καθε μηχανη.Αποσταση απο το κεντρο 800 μετρα.http://www.downtownapartmentsbane.rs

Διαλεξτε και πειτε μου.Απαντησεις ελαβα και απο αλλα Hotel αλλα ειτε δεν ηξεραν τι ζητουσαν ειτε ηθελαν προκαταβολικα το συνολο του ποσου απο τα δωματια ειτε ηταν εντελως καβαλημενα καλαμια.

Παλαιό μέλος
    καλησπερα παιδια.
    Τελικη αποφαση και περιμενω απαντησεις εως αυριο συντονιστειτε τηλεφωνικως οι Αθηναιοι και απαντηστε γιατι δεν εχω περιθωρια πολλα.
    1.Hotel Jugoslavija 23 euro το ατομο με πρωινο παρκινγκ εξω απο το ξενοδοχειο οχι γκαραζ.Αποσταση απο το κεντρο (πεζοδρομος Knez Mihailove) περιπου 4 χλμ.http://hoteljugoslavija.rs

2.Apart Hotel Bane 315 euro συνολο για ολους με πρωινο δηλ περιπου 25 ευρω το ατομο και παρκινγ 15 ευρω για καθε μηχανη.Αποσταση απο το κεντρο 800 μετρα.http://www.downtownapartmentsbane.rs

Διαλεξτε και πειτε μου.Απαντησεις ελαβα και απο αλλα Hotel αλλα ειτε δεν ηξεραν τι ζητουσαν ειτε ηθελαν προκαταβολικα το συνολο του ποσου απο τα δωματια ειτε ηταν εντελως καβαλημενα καλαμια.

Για μένα το δεύτερο είναι καλύτερη λύση αν και πιο ακριβή. Για πείτε και οι υπόλοιποι την γνώμη σας. Δεν είναι καλή ιδέα να αφήσουμε 13 μηχανάκια ετσι εξω από το ξενοδοχείο χωρίς φύλαξη όταν θα σουλατσάρουμε στην πόλη.

Αν μείνουμε στο πρώτο θα χρειαστουμε σίγουρα ταξί για να πάμε στο κέντρο, τουλάχιστον για την επιστροφή από την νυχτερινή διακέδαση.

Παρόμοια θέματα

1. 1η διεθνής σιδερόκωλη?
    από kordix στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 456
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2016, 21:23
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 16:06
  3. 2η Έκθεση Μοτοσυκλέτας
    από Wizard13 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2004, 22:28
  4. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει