Ο Κώστας ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ζορίσει την αφρικάνα, θα μιλήσω μαζί του στο τηλ να κανονίσουμε.
Ο άλλος Κώστας με το CBF 500 το οποίο είναι "γυμνό" δεν γνωρίζω αν θα μπορεί να ταξιδεύει σταθερά στα 130+. Θα την βρούμε την άκρη.
Θα σας παρακαλέσω ολους να ανταλλάξετε με πμ τα τηλ σας, (εννοώ το νούμερο οκ).
ειχα ξεχασει να το ρωτησω. σχετικα με ιντερνετ στο κινητο κι εξωτερικο τι γινεται; μονο στο ξενοδοχειο θα χρησιμοποιουμε το ιντερνετ;
Γιαννης
εχουν σαλταρει οι Σερβοι στο Βελιγραδι με τις τιμες στα ξενοδοχεια.Το τι ζητανε δεν λεγεται.14 ευρω το παρκινγκ για καθε μηχανη για 24 ωρες.
Στελνω σε διαφορα και περιμενω απαντησεις.
Αυτος που μου φανηκε λογικος ειναι http://www.downtownapartmentsbane.rs
παιδια να ρωτησω
RizlaPlusPlus και tsompanis τελικα θα ερθουν;Ξερουμε κατι; Αν οχι να στειλω ακυρωση δωματιων.
Απο Θεσσαλονικη εγω και οι GIWRGOS2012 sahara θα συντονιστουμε απο βδομαδα για καφεδακι για τις λεπτομερειες και να μας πει ο Δημητρης που παλευει με τα στοιχεια της φυσης στα "ασφαλτινα" πως περασε.![]()
Καλημέρα. Εγώ μέσα είμαι εκτός απροόπτου . Απλά δεν θέλω να φορτώνω τα παιδιά που ετοιμάζουν το πρόγραμμα πλάνο και τα ξενοδοχεία. Ότι κανονίσετε σε όλα ναι εκτός από χοστελ. Βέβαια και σε χοστελ να κανονίσετε, βρίσκω ξενοδοχείο στο ατακα και τα λέμε το πρωί
Καλημερα στην παρεα.Παιδια το Hostel το προτεινα γιατι τα ξενοδοχεια στο Βελιγραδι με τα οποια εχω επικοινωνησει ειτε δεν μου απαντουν ειτε δεν εχουν διαθεσιμοτητα και τελος οσα απαντησαν ζητησαν 25 ευρω το ατομο + Tax 1,5 euro + παρκινγκ μοτο εως 14 ευρω την βραδια.
Οι απαιτησεις που εχω θεσει ειναι
1.Να ειναι κεντρικα η σε αποσταση το πολυ 1-1,5 χλμ ετσι ωστε να κινηθουμε με τα ποδια.
2.Να εχει παρκινγκ ασφαλες για τα μηχανακια.
3.Η τιμη να ειαν μεχρι 20 ευρω με πρωινο (αυτο το παραβλεπουμε) ανα ατομο το πολυ.
Επειδη πολλοι δεν με ξερουν και ο γραπτος λογος παντα αφηνει ενδοιασμους και ερωτηματικα προσπαθω να σας ενημερωνω ετσι ωστε να συντονιστουμε χωρις να υπαρξει καποια παρεξηγηση η να υπαρχουν αδιευκρινιστες τοποθετησεις απο μερους μου.
Τα Hostel ουτε εγω τα συμπαθω ειδικα τωρα που ειμαστε πολλα ατομα τα αποκλειω.
Αν καποιος εχει αποψη γνωριζει απο το παρελθον καποιο ξενοδοχειο ας προτεινει.
Απλα το γράφω σαν τελευταία των τελευταίων επιλογή, σε περίπτωση που δεν μπορεί να βρεθεί κάτι άλλο, έχω μείνει στο ξενοδοχείο HOTEL YUGOSLAVIA, το καλό του είναι ότι είναι τεράστιο όποτε δεν θα υπάρχει πρόβλημα να βρεθούν δωμάτια πιστεύω, στο booking είδα τιμές με 40 ευρώ το δίκλινο, έχει ιδιωτικό υπαίθριο πάρκινγκ αλλά εμείς είχαμε αφήσει τις μηχανές σχεδόν μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου, και κάποιοι άλλοι το ίδιο. Είναι μπροστά στον Δούναβη όπου έχει πάρα πολλά μπαράκια-καφετέριες τον ιουνιο του 2014 που είχαμε πάει εμείς είχε πάρα πολύ κόσμο, αλλά τέλη σεπτέμβριου που θα πάμε δεν ξέρω μπορεί και να κλείνουν. Δεν μπορείς όμως να πας με τα πόδια στην πόλη. Αλλά με τις μηχανές είναι πέντε λεπτά αν θυμάμαι καλά.
καλησπερα παιδια.
Τελικη αποφαση και περιμενω απαντησεις εως αυριο συντονιστειτε τηλεφωνικως οι Αθηναιοι και απαντηστε γιατι δεν εχω περιθωρια πολλα.
1.Hotel Jugoslavija 23 euro το ατομο με πρωινο παρκινγκ εξω απο το ξενοδοχειο οχι γκαραζ.Αποσταση απο το κεντρο (πεζοδρομος Knez Mihailove) περιπου 4 χλμ.http://hoteljugoslavija.rs
2.Apart Hotel Bane 315 euro συνολο για ολους με πρωινο δηλ περιπου 25 ευρω το ατομο και παρκινγ 15 ευρω για καθε μηχανη.Αποσταση απο το κεντρο 800 μετρα.http://www.downtownapartmentsbane.rs
Διαλεξτε και πειτε μου.Απαντησεις ελαβα και απο αλλα Hotel αλλα ειτε δεν ηξεραν τι ζητουσαν ειτε ηθελαν προκαταβολικα το συνολο του ποσου απο τα δωματια ειτε ηταν εντελως καβαλημενα καλαμια.
Για μένα το δεύτερο είναι καλύτερη λύση αν και πιο ακριβή. Για πείτε και οι υπόλοιποι την γνώμη σας. Δεν είναι καλή ιδέα να αφήσουμε 13 μηχανάκια ετσι εξω από το ξενοδοχείο χωρίς φύλαξη όταν θα σουλατσάρουμε στην πόλη.
Αν μείνουμε στο πρώτο θα χρειαστουμε σίγουρα ταξί για να πάμε στο κέντρο, τουλάχιστον για την επιστροφή από την νυχτερινή διακέδαση.