Σελίδα 75 από 146 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085125 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 2189

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    όχι ρε μαν... γουεμπμάστερ μην γίνει ο Αλέξης μόνο γιατί είχε bmw και θα πεσουν κεφαλια
    Ο ΑλέΚΣης ήθελε να χτυπήσει τον εχθρό από μέσα,ήθελε να αποδομήσει την τεχνολογική του υπεροχή οπότε δεν παίζει πρόΒΛΗΜΑ.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ταταρο μέκρι τάνατο.....
    όσο προλαβαίνεις τέτοια σχόλια... H8rs κουφάλες, έρχονται banάλες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Αραγε στην σχολη Hill θα τους δεκτουν;

υπαρχει ζητημα εδω....
    Έλα,αφήστε κατά μέρους τους φτηνους λαϊκισμούς!δηλαδή τι θέλετε,ο ερνεστος-ορφεας-μαρια-αντουανετα Τσίπρας να πάει δημοτικό στην κυψέλη?να είναι στην ίδια ταξη μαζί με μαυρουκους,αλβανακια και ρωσακια?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    όσο προλαβαίνεις τέτοια σχόλια... H8rs κουφάλες, έρχονται banάλες.
    τι είναι Η8Ρσ ρε????
    ανανήψαντας

τι είναι Η8Ρσ ρε????
    Χέιτερς ρε κτήνε,χέιτερς...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Χέιτερς ρε κτήνε,χέιτερς...
    Πήρε BMW pe?????
    ανανήψαντας

Πήρε BMW pe?????
    Τί είναι το πε , ρε;;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    Έλα,αφήστε κατά μέρους τους φτηνους λαϊκισμούς!δηλαδή τι θέλετε,ο ερνεστος-ορφεας-μαρια-αντουανετα Τσίπρας να πάει δημοτικό στην κυψέλη?να είναι στην ίδια ταξη μαζί με μαυρουκους,αλβανακια και ρωσακια?
    ξέχασες να πεις το "εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά" πρώτα. αν αυτό που έγραψες δεν είναι φτηνός λαϊκισμός, τι είναι; Και για να σε προλάβω, το σχολιάκι στις αστείες αγγελίες για συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού δεν το ξέχασα, παρότι το έσβησα.

από πάντα, παντού, οι πλούσιοι πήγαιναν σε ιδιωτικά. αν δεν μας αρέσει, εμ... ξέρω 'γω, ας γίνουμε πλούσιοι. το να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα διότι μπλα μπλα μπλα είναι ΠΟΛΥ ελληνικός τρόπος σκέψης, αντίκειται στην κοινή λογική.

Πήρε BMW pe?????
    όχι, αν πάρω θα το μάθετε πρώτοι

άμα είνα να πάρεις κανα 15ήμερ πριν πες ε???
    Ν ανοίξω νέο θέμα με τίτλο
    Πω πως γ... τα BMW
    Amyrou θεέ
    πάρε τη μπαέ κλπ κλπ
    ε?
    ανανήψαντας

Πόσο μπροστα εβλεπα και σταματησα να κραζω προπελα ο παιχτης...

αλλάζουν οι καιροί στην ΕΕ

Έφαγε το γκλέφτη μέσα στο σπίτι του με το κουμπούρι και αθωώθηκε.
    Νόμιμη άμυνα λέει. (Η Ελλάδα ακολουθεί την Ιταλία με καθυστέριση μερικών ετών)

http://milano.corriere.it/notizie/cr...&refresh_ce-cp
    ανανήψαντας

αν και δεν έχει πλέον σχέση η κουβέντα με πολιτική (θα συνεχίσω δεύτερη παράγραφο στο θέμα) καλώς η κακώς, είναι τα πληρέστερα εξοπλισμένα μηχανάκια, έχουν καλή εγγύηση, καλό δίκτυο και αυτό που κάνουν το κάνουν άριστα, αν βολευτείς. έχω συγκεκριμένες "γκρίνιες" για όσα έχω οδηγήσει (μονοκύλινδρο R.I.P πλέον, δικύλινδρο σε σειρά, τετρακύλινδρο σε σειρά και μπόξερ) και αν ήμουν σε θέση να ψωνίσω θα ξαναπήγαινα να δω ένα δύο. Το τι λένε τα αλεπουδάκια δεν με νοιάζει ιδιαίτερα, έχω και ηλικία και χιλιόμετρα και χρήση για να έχω άποψη που δεν εξαρτάται και δεν επηρεάζεται από καλά ή κακά λόγια τρίτων (αν δεν συνοδεύονται από αποδείξεις). Ακριβά ναι (ας πούμε ότι είναι απλ). Και αυτό. Γενικά, το ποιός κράζει τι με αφήνει αδιάφορο, αρκεί να γίνεται με χιούμορ και χωρίς φανατισμό. Όταν ξεφεύγει το πράγμα, πέφτει διαχωρισμός (και μετά όπως έχουμε δει αυτολογοκρισία από τους γράφοντες) ή σβήσιμο (και κράξιμο κατά του φασιστικού κράτους των αντμίν από τους γράφοντες). Ε, κάποια στιγμή θα ζητήσω χορηγία από το ξίδι ΤΟΠ ή το Σιφναίου που είχε και εκείνη την ωραία κόρη (δεν ξέρω αν βλέπεται ακόμα ), κάποια εταιρία τέλος πάντων...

Με πήραν πριν λίγο από εταιρία δημοσκοπήσεων για έρευνα σχετική με το έργο του γκουβέρνου. Πως αξιολογώ την θέση της χώρας, την οικονομική πολιτική, το έργο του ΤΑΙΠΕΔ, συγκεκριμένα στελέχη (που δεν τα είχα ξανακούσει ποτέ), τον αλέιξ τον ίδιο. Περιμένω να δω τι θα δημοσιευτεί, γιατί είχε αρκετά πονηρές ερωτήσεις για να σε κατευθύνει σε αποτέλεσμα που να είναι θετικό ή όσο γίνεται λιγότερο αρνητικό για την κυβέρνηση.

ξέχασες να πεις το "εγώ δεν είμαι ρατσιστής αλλά" πρώτα. αν αυτό που έγραψες δεν είναι φτηνός λαϊκισμός, τι είναι; Και για να σε προλάβω, το σχολιάκι στις αστείες αγγελίες για συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού δεν το ξέχασα, παρότι το έσβησα.

από πάντα, παντού, οι πλούσιοι πήγαιναν σε ιδιωτικά. αν δεν μας αρέσει, εμ... ξέρω 'γω, ας γίνουμε πλούσιοι. το να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα διότι μπλα μπλα μπλα είναι ΠΟΛΥ ελληνικός τρόπος σκέψης, αντίκειται στην κοινή λογική.
    κι όπως θα θυμάσαι κι εσύ πολύ καλά,η απάντηση μου ήταν ότι αν η καταγραφή της πραγματικότητας είναι...ρατσιστικη,τόσο το χειρότερο για αυτήν.
    Όσο για το δεύτερο που λες,ότανδηλωνεις αριστερος και δίνεις μάχες για την δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση,ε,το να δίνεις 7000 ευρω και να πηγαίνεις το γιοκα σου σε ιδιωτικό είναι λίγο αστείο.οπως επίσης και να κατηγορείς και να λοιδωρεις αυτούς που δεν θέλουν παιδια λαθρομεταναστων στα σχολεία τους,για τους χ,ψ λόγους,ενώ τα δικά σου τα παιδια έχουν για συμμαθητές γονους εφοπλιστών,διπλωματων,κτλ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    κι όπως θα θυμάσαι κι εσύ πολύ καλά,η απάντηση μου ήταν ότι αν η καταγραφή της πραγματικότητας είναι...ρατσιστικη,τόσο το χειρότερο για αυτήν.
    Όσο για το δεύτερο που λες,ότανδηλωνεις αριστερος και δίνεις μάχες για την δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση,ε,το να δίνεις 7000 ευρω και να πηγαίνεις το γιοκα σου σε ιδιωτικό είναι λίγο αστείο.οπως επίσης και να κατηγορείς και να λοιδωρεις αυτούς που δεν θέλουν παιδια λαθρομεταναστων στα σχολεία τους,για τους χ,ψ λόγους,ενώ τα δικά σου τα παιδια έχουν για συμμαθητές γονους εφοπλιστών,διπλωματων,κτλ
    έτσι για να έχουμε καλό ερώτημα, το που σπουδάζουν της παπαρήγα τα παιδάκια, το ξέρεις; αν το ξέρεις, τότε κακή κουβέντα άνοιξες... δεν ήταν/είναι ο αλέξης ο πρώτος αριστερός (με εισαγωγικά ή χωρίς) διδάξας στο ιδιωτικό και στ'ακριβά πανεπιστήμια του "έξω", φαντάζομαι, στο μέλλον.
    αν έχεις λεφτά ας δώσεις το καλύτερο στο παιδί σου ΟΤΙ πολιτική πεποίθηση και να έχεις. δεν το θεωρώ κακό. πλούσιοι, φτωχοί, όλοι οι άνθρωποι (θα έπρεπε να) θέλουν το καλύτερο για το παιδί τους. και από πάντα, ο κάθε ένας έδινε ότι επίπεδο μπορούσε. αφού μπορεί, θα ήταν χαζός να μην το κάνει.

όσο για το πρώτο, μάλλον δεν θυμάσαι σε τι αναφέρομαι αλλά δεν πειράζει.

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  4. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF